VEED Award – Gamemeneer Beste YouTuber? Enzo Knol Zegt Af! Huwelijksverzoek Afgewezen!

Alle YouTubers
10

De VEED-award 2019 kende een paar opmerkelijke winnaars: Gamemeneer werd beste manlijke YouTuber, Jeremy de beste vlogger (!) en Enzo Knol heeft deelname aan VEED op het laatst afgezegd. En o ja, een huwelijksaanzoek werd geweigerd.

Wat verder opvalt is dat de YouTubers wel erg weinig tekst hebben als ze door presentatrice Quin om een antwoord wordt gevraagd. Voorbeeld: Beste Gamer is Gamemeneer aka Don Plevier.

Kauwgom kauwend gaf hij in zijn dankwoord aan dat het hem niet zoveel interesseerde: hij vond de VEED-prijs eigenlijk een populariteitsprijs en ‘koop mijn merchandise’. Er zijn mensen die wat enthousiaster regeerden op het winnen van een prijs. Vorig jaar had hij zijn kijkers nog opgeroepen om niet op hem te stemmen voor een award.

Overigens, verbazingwekkend is dat Don het heeft gewonnen van Royalistiq. Ook weet hij tot verrassing van iedereen de award te winnen voor beste manlijke YouTuber! Nu lijkt hij wel iets van blijdschap door te klinken in zijn stem: ‘Deze had ik echt niet verwacht. Ik ben wel een beetje blij. Mhoaw.’

Helemaal raar en ongemakkelijk wordt het als de VEED-award voor de beste Twitcher wordt uitgereikt. Rick Vermeulen van LekkerSpelen en ontwerper voor Dylan Haegens wint die award.

Rick neemt zijn vriendin het podium op en wil haar een huwelijksaanzoek doen terwijl de broertjes Roelvink toekijken. Tot verbijstering van de presentator en vooral Rick weigert zijn vriendin de ring die hij haar wil omdoen. Ze snelt vervolgens van het podium af, Rick op zijn knieën verward achterlatend.

De toeschouwers weten even niet waar ze nu naar kijken: een grap of wat is dit? Maar Rick gaat wanhopig zijn vriendin achterna en vergeet de Veed-award mee te nemen.

Jeremy Frieser is 1 van de grote winnaars: zowel een award voor de beste YouTube comedy als vlogger!

StukTV wint voor de vijfde keer op een rij de VEED-award voor beste YouTube-kanaal. Dat zegt iets over de kwaliteit van hun video’s, maar ook aan het gebrek ervan onder de concurrenten.

Geen enkel andere YouTuber of bedrijf weet bij hen in de buurt te komen, volgens de stemmers dan.

En net zoals vorig jaar weet Enzo Knol zijn vier nominaties niet te verzilveren. Hij is ook de enige grote YouTuber die nog nooit op de VEED award aanwezig is geweest en zijn kijkers ook niet oproept om op hem te stemmen.

Maar Kalvijn wist in een interview met De Telegraaf te vertellen dat Enzo eerst wel had toegezegd om te komen! Toch heeft hij op het laatst afgezegd om een reden die Kalvijn niet noemt.

Tot slot: het doel van de VEED-awards is volgens Kalvijn om serieuzer te worden genomen door het publiek buiten de jeugdige kijkers. Of dat lukt met een Jeremy en een Gamemeneer als grote winnaars is zeer de vraag. Ook was Kalvijn zelf, 1 van de organisatoren achter VEED, 6 keer genomineerd voor een award. En Enzo genomineerd als Twitcher terwijl hij dat helemaal niet is?

“Geeeeuwww” copy and paste. Nog steeds zijn er zwarte schapen met zwarte voetjes die DNA sporen achterlaten en veelvuldig van naam veranderen.

Enzo zat in Frankrijk achter het stuur van een Ferrari (vr-za) en Don Plevier ofwel gamemeneer is een slome niets zeggende mannetje met geen enkele uitstraling. Zelfs een 12 jarige in groep 8 zou beter uit de verf zijn gekomen dan zijn optreden bij Kassa (BNNVARA) van 2 weken geleden. Ik hoop dat donaties op YouTube verboden dan wel niet gemaximaliseerd worden. Eens kijken of Don dan wel eens creatief gaat worden. Hij probeert vrij lui zijn zakken te vullen.

Beste RH,
Ik kan me vinden in uw beschrijving van Don bij Kassa maar uw opmerking ,,Ik hoop dat donaties op YouTube verboden dan wel niet gemaximaliseerd worden,, is schoolvoorbeeld van een contradictie in termino.

Keik RH

Die agterlijke uil bedoelt gewoon te dissen dat jouw taalgebruik gewoon shit is man. As jij die Don Bonestaak dist met nietszeggende mot je gewoon nietszeggend gebruiken man. Die Leipo hep gestuudeerd he die wit da wel. En als jij zegt verboden wort en niet gemaximaliseerd in 1 regeltje gebruik dan denk die Leipo is hij nou voor of tegen. Mot je die vent nie gaan beschuldigen van meerdere namen te gebruiken das demoniseren man zo is t bij Pimmetje ook begonnen.

Wat is er gebeurd tussen vrijdagavond in Frankrijk en dat Enzo zijn vlog begint in Assen op de zaterdagochtend? Of is het zondagochtend, aangezien Bas vertelt dat de appeltaart zijn ontbijt is en Enzo erg hyper in de vlog overkomt.

Gedachtig uw opmerking RH heb ik mijn bureau opdracht gegeven uw suggesties aan een nader onderzoek te onderwerpen. Voorlopig acht ik na ampele overwegingen het dreigings gevaar op ontwikkelingen op code 3. Indien onderzoek , waarbij vooral het hyper gedrag aandacht verdiend, een hoger dreigingsgevaar uitwijst zullen wij het volk met de ons ter dienste staande kanalen daarover inlichten.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Vriend Van Enzo – Daniel Weyers Presentator VIS TV

Daniel Weyers, die bekendheid kreeg doordat hij geregeld in de vlogs van Enzo Knol verschijnt, wordt vanaf 2020 de presentator van VIS TV. Dat meldt de krullenbol op Instagram en ook ‘…ik beloof je, dit gaat echt heel vet worden!!!’ De visfanaat werkt nu bij Sportvisserij Nederland waar hij onder …

Alle YouTubers
5
Don de Jong In Tranen – Moet Stoppen Met Krachttraining

Don de Jong is behoorlijk aangeslagen door zijn laatste ziekenhuisbezoek. Tranen staan in zijn ogen als hij het verhaal vertelt op de weg terug in zijn laatste vlog: ‘treurig nieuws over mijn hartaandoening‘. De succesvolle vlogger heeft al jaren een pacemaker, een soort van hartversterker. Kort gezegd: over zoveel jaar …

Alle YouTubers
1
Einde Van Royalistiq In Zicht? Paniek Breekt Uit Onder YouTubers!

Zorgen de nieuwe reclameregels van YouTube ervoor dat Royalistiq ander werk moet gaan zoeken? COPPA, zo heet de nieuwe wetgeving die bedoelt is om kinderen te beschermen tegen reclame die op hen gericht is. YouTube heeft al een boete van 170 miljoen dollar (!) gekregen voor overtreding van die regels …