Vader Latooy Dreigt Failliet Te Gaan. Kan Gio Hem Nog Redden?

gio latooy

Gio Latooy krijgt nogal wat negatieve reacties over zich heen nadat zijn vader onthulde dat hij in financiƫle problemen zit. Vader Latooy heeft een kapperszaak en doordat hij vanwege corona dicht moet lijdt hij maandelijks 11.000 euro verlies. Van de overheid krijgt hij slechts 2400 euro gecompenseerd. Daardoor dreigt pa Latooy failliet te gaan.

Maar Gio is toch rijk? Waarom betaalt hij niet de rekening van zijn ouders? Gi Laooy voelt zich daarom genoodzaakt om met een antwoord te komen. Zijn verklaring (vastgezet onder de vlog “Het is bijna einde verhaal na 25 jaar”:

“Ik zie heel veel reacties die niet begrijpen waarom ik mijn ouders niet nu gewoon 2 tot 5k stort en dat ik een ‘gierige lul’ ben. Het eerste betekent niet dat als ik dit doe, het ze gelijk uit de shit helpt. Zij hebben hier letterlijk niks aan. En het tweede stukje van ‘gierige lul’, ik denk dat de mensen die mij al langer volgen uiteraard allemaal wel weten wat ik ook voor mijn ouders gedaan heb, zoals de tuin, nieuwe auto etc.
Dus het is tijd om dit dus ook groter aan te gaan pakken, zodat zij voor altijd zonder zorgen hoeven te leven en nooit meer in de shit kunnen belanden. Zoals dat ik bijvoorbeeld hun huis over koop en zij hier gewoon in kunnen blijven zitten.
Nu valt de timing natuurlijk net ongelukkig dat ik een eigen huis gekocht heb. Hoe we dit dus gaan aanpakken moeten we even gaan bekijken. Ik zal mijn ouders uiteraard nooit laten vallen of ze financieel kapot laten gaan. Zij staan bij mij veruit op nummer 1 als belangrijkste personen uit mijn leven. Net zoals mijn zus en ik dat ook bij hun staan.”

gio latooy
Gio Koopt Ferrari Speciale, Nieuwprijs Van Bijna 300.000 Euro

“Een dag die ik nooit ga vergeten. 8 jaar lang Youtube; ik ben never nooit gestopt.” Gio Latooy heeft weer een hoogtepunt in zijn leven bereikt. Hoewel Gio Latooy dit jaar zijn nieuwe villa van 1.2 miljoen euro heeft betrokken is er toch nog wat in zijn portemonnee over voor …

gio latooy
Gio Latooy Installeert Lift In Zijn Villa

Hoe decadent kan je het hebben? Gio Latooy is van plan een glazen lift in zijn onlangs aangeschafte villa te bouwen. Zo krijgen we te horen in zijn laatste vlog. Dat de villa slechts 2 verdiepingen heeft lijkt de succesvolle YouTuber niet daarvan te weerhouden. Dus hoe moeten we dat …

gio latooy
Gio Latooy Te Zien In TV-programma MarbleMania

Gio Latooy kan eindelijk onthullen met welk geheim project hij bezig was. Op Instagram onthult de vlogger: “Ik heb superleuk nieuws; Ik ben namelijk elke donderdag vanaf 21 januari te zien op SBS om 21:30 bij het programma Marblemania. Superleuk, jullie gaan in het programma precies zien wat ik daar …