Vader Enzo Knol – Waar is Hij?

Youtube
46

Verbijsterd kijkt de lerares naar de blonde jongen. Wat zei Enzo? Ze had een onschuldige vraag gesteld aan de leerlingen, dacht ze. Wat willen jullie later worden? Dokter, politieagent, vrachtwagenchauffeur. Dat waren de antwoorden die ze hoorde.

Maar bij Enzo aangekomen kreeg ze een antwoord dat ze niet gauw zou vergeten. “ Ik wil helemaal niks worden,” zei de jongen beslist. “ Ik wacht gewoon totdat mijn vader dood is en dan erf ik al zijn geld.”

Uit deze ietwat ongebruikelijke beroepskeuze is wel duidelijk dat Enzo Knol al van jongs af aan zijn vader haat.

Lees ook: Interview gaat fout: Vader Enzo Knol wil contact met zoon.

Zijn vader heeft Enzo en broer Milan toen ze nog maar een paar jaar oud waren laten weten hen niet meer te willen zien, nadat hij van hun moeder scheidde. Enzo en Milan begrepen dat natuurlijk niet en vroegen aan hun moeder waarom. Het antwoord bleef uit. Tot op de dag van vandaag hebben ze geen idee wat de reden is. Maar wie is hij? In de behoorlijk heftige video onder dit artikel: gescheiden ouders maakt de vlogger duidelijk waarom hij haat.

Vader Enzo Knol gevonden

Breaking nieuws: volgens een commentaar onder deze pagina heeft de vader van Enzo een café aan het Koopmansplein in Assen. Bijzonder is dat Enzo daar in 2015 Koningsdag nog heeft gestaan op een podium samen met de burgemeester van Assen. Hij werd daar toegeschreeuwd door duizenden fans.

Bijzonder: Als Enzo die dag het podium op gaat om zichtbaar te worden voor zijn fans staat hij voor een hekwerk met plastic zeil ervoor (zie foto boven). Het is bedoeld om zijn fans geen zicht te geven op Enzo. Achter het scherm bevindt zich echter ook het café van zijn vader.

Wat ik eerder schreef toen het nog niet bekend was wie hij was:

Vader Erkelens

We weten dat zijn achternaam Erkelens is, de oorspronkelijke achternaam van Enzo. Verder zegt de vlogger in zijn video dat hij zwemt in het geld en zelfs paarden heeft. Milan heeft er in een andere video over gezegd dat hij een café in ’the middel of nowhere’ had toen ze nog wel 1 keer per week bij hem op bezoek mochten komen.

Enzo heeft zo rond zijn 15e contact met hem gezocht, omdat hij niet kon opschieten met zijn stiefvader. Uit zijn verhaal begrijp ik dat hij toen een zaak had in Assen. Heeft hij die zaak nog steeds? De dan nog onbekende Enzo heeft nog voor hem gewerkt. In 2011 – toen Enzo 18 was – heeft zijn vader hem eenmalig een bedrag gegeven om een computer te kopen. In ruil daarvoor wilde hij zijn zoon nooit meer zien.  Toen moet het contact ook definitief verbroken zijn.

In een interview met de Volkskrant zegt Milan nog iets opmerkelijks: “We weten nu waar hij woont, en we weten van zijn vrouw en kinderen. Maar we hoeven helemaal niks meer met hem. Fuck it.’

Laatste tweet van Enzo over bezoek aan zijn vader, augustus 2011. Foto: Twitter
Laatste tweet van Enzo over bezoek aan zijn vader, augustus 2011. Foto: Twitter

Hun vader heeft dus nog meer kinderen? Uit de video van Enzo weten we dat zijn tweede vrouw een kind uit een eerdere relatie had. Dus die was niet van vader Enzo. Milan spreekt echter over “kinderen”, meervoud. Kan dus zomaar zijn dat 1 of meer kinderen wel van hem zijn. Dat betekent dat Enzo wellicht nog een halfbroertje of zusje heeft! Zit die ook op YouTube :)?

Als je de achternaam intypt in Google kom je uit op een Jan Erkelens die een hotel-restaurant runt in Rolde. Ook al had Enzo het in zijn video over Assen, het zou de ideale kandidaat zijn. Rolde, een dorp in Drenthe, is daadwerkelijk een gehucht in de ‘middel of nowhere’ en bovendien ook de geboorteplaats van Enzo Knol.

Foto: Hotel Erkelens
Oom van Enzo. Foto: Hotel Erkelens

Er staat op de website van hotel Erkelens een plaatje van waarschijnlijk de eigenaar. Is dit dan zijn vader? Omdat er verder helemaal niets te vinden is over een Erkelens die de vader van Enzo zou kunnen zijn lijkt me dat we hem hebben.

Oom Enzo

Er is alleen een probleempje. Ergens in 2012 heeft iemand aan Enzo via Twitter gevraagd of de eigenaar van het hotel Erkelens zijn vader is. Tot mijn verbazing twittert Enzo terug dat dit niet zijn vader maar de broer van zijn vader is, dus de oom van Enzo.

En als je de naam Erkelens en Assen – de plaats waar Enzo zijn zaak plaatst – intypt kom je weer bij dat hotel in Rolde uit. Lijkt me toch dat aardig wat mensen in Drenthe weten over wie Enzo het heeft?

Er is nog iets wat we over hem weten: zijn geboortedag. Uit een tweet van Enzo kan je de dag dat hij jarig is halen. In 2011 tweet Enzo namelijk dat hij de verjaardag van zijn vader is “vergeten”. Die moet dus op 17 juli jarig zijn, de datum van de tweet. Volgens de tipgever is hij echter op 16 juli jarig.

Op zijn 18e heeft Enzo nog met zijn vader gesproken. Foto: Twitter
Foto: Twitter

Dus ja, heeft iemand hier meer informatie over? Laat het ons weten. Update: inmiddels hebben we hem gevonden. Update 2017: Vader Enzo Knol wil contact met zoon.

Knol zuigt. Een heleboel gescheld en door elkaar dingen vertellen, hij verloor mijn aandacht al in het begin. Hoe is deze knaap zo bekend geworden en heeft hij zo veel abonnees? De inhoud van zijn video´s leren je niks bij, grappig is hij al helemaal niet. Waarom kijkt men dit? De kijkers zullen wel pubers of tieners tussen de 10 en 14 zijn, ik kan mij anders niet bedenken waarom men zou kijken naar dit soort flauwekul.

interview in dagblad van het Noorden met Enzo over zijn vader dit weekend.
Die waailap van Knol moet eens stoppen met zijn vader te beschadigen.
Misschien eens luisteren naar het echte verhaal.
Ik hoop dat zijn vader hem aanklaagt voor smaad

46 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …