Unieke Beelden: Enzo Knol In Tranen

Nieuws
3

Dit moet wel het beste interview zijn die Enzo Knol tot nog toe gaf. Het gesprek met Humberto Tan in RTL Late Night over zijn boek Knolpower! lijkt eerst nog zonder verrassingen te verlopen.

enzo knol rtl late night

Tweede boek

Maar Humberto onthult – nog voordat het interview goed en wel begint – dat er waarschijnlijk een tweede boek aankomt. Vervolgens breekt hij door het imago van Enzo: dat het altijd maar een vrolijke jongen is geweest.

“ Je hebt best wel heftige dingen meegemaakt, best wel zwaar gehad.” Het interview neemt dan een emotionele wending. Enzo krijgt zelfs tranen in zijn ogen als hij vertelt dat zijn beste vriend zelfmoord had gepleegd. Dat gebeurde toen Enzo nog niet bekend was geworden met YouTube.

En de toen nog in Assen woonachtige YouTube-ster vertelt dat hij in dezelfde positie zat als zijn beste vriend.

Half miljard views

Maar Enzo koos gelukkig voor het leven. En nu, 2 ½ jaar nadat hij zijn eerste schuchtere stappen zette op YouTube is hij de populairste Nederlandstalige YouTube-ster geworden. Binnenkort bereikt hij de half miljard views!

Humberto Tan bedankt Enzo achteraf via Instagram nog dat hij zo openhartig is geweest. En van veel kanten op social media krijgt de geëmotioneerde lieveling van Jong Nederland bijval.

Vandaag wordt zijn boek gelanceerd: Knolpower! Een nieuw hoofdstuk in het leven van een bijzondere openhartige vlogger.

Nieuw: volg Wikker.nl op Facebook voor de laatste updates en nieuws over YouTube-sterren.

Lees ook: Enzo Knol afgekraakt in Metro.

Lieve, lieve enzo. Je maakt mij, zoals je al zei, elke dag om 16.00 en om 19.00 altijd super blij! Ik heb jouw vlogs echt nodig, kaar eigenlijk zonder reden. Soms ben ik gewoon depri en heb ik wat lol en vrolijkheid nodig. En dan ben ik zo blij dat ik op zaterdagochtend, om 09.39, op jouw vlog heb geklikt.
Ik zei toen ik jouw video zag “pff, altijd die enzoknol weer met dit en dat!” Maar achteraf dacht ik ook, hij heeft wel heel veel views. Waarom ken ik hem niet? Waarom kjjk ik nooit naar hem? Ik weet nog precies welke vlog dat was het heet: EEN PIERCING ZETTEN?! toen ik die vlog aan het kijken was, begreep ik helemaal niet wie jij was, wie dee was, wie (geloof ik) Linda was, ik begreep er helemaal geen jota van! Maar ik klite maar door en door… en uiteindelijk ontdekte ik jou eigen webshop!! Ik vond het super cool en ik dacht, ik ga daar ooit iets kopen! Maar wat dus heel gaaf is, is dat ik jouw in de stad zag lopen met dee. Super raar dachtik toen. Doei!

Enzo maakt liever leuke vlogs dan dat hij een Ferrari krijgt. Ook is hij in een aantal vlogs openhartig geweest over zijn leven voor zijn bijzonder succesvolle carrière(inmiddels meer dan 900.000 abonnees), zoals over pesten en zijn gescheiden ouders. Hij vertelde ook dat ook hij – net als de kijkers – steun heeft aan zijn vlogs. Als je hem ziet feesten, lachen, geinen, noem maar op, dan heb je niet het vermoeden dat hij een zware jeugd heeft gehad waarin veel fout ging. Voor hem was YouTube echt zijn redmiddel.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuws
7
Harm Met De Dood Bedreigd Door Buren? YouTuber Stopt Tijdelijk Met Uploaden

Harm de Vries van het YouTubekanaal HetGames is door zijn buren afgelopen zondag ernstig bedreigd. Een aangeslagen Harm vertelt: ‘Ik ben voor alles uitgemaakt, letterlijk ben ik vernederd en vooral ben ik bedreigd. Nog net niet met de dood.’ Hij voelt zich daardoor zo onveilig in zijn eigen appartement dat …

Nieuws
5
Quin Laat Zich Kaal Scheren

Quin van der Zeeuw laat in een Instagramfilmpje weten dat hij zich kaal laat scheren. Waarom hij dat wil doen is niet duidelijk, maar op dit moment weet nog niemand van zijn plan. Quin vertelt: ‘Ik ga naar de kapper iets speciaals doen. ik ga namelijk kaal. ‘Fluisterend voegt hij …

Alle YouTubers
Waarom Komen YouTubers Niet Meer Naar de DYTG?

Rutger Vink (Furtjuh) had al aangekondigd niet naar de DYTG te komen. Ook Wouter van der Vaart (Dodo) had getwitterd niet meer aanwezig te zijn bij het jaarlijkse YouTube-evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. De grootste Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) twitterde geen zin meer te hebben om de hele dag alleen …