Twitterruzie: Nathan Valt Armoo Aan

Armoowasright
1

Armoo

Nathan heeft er weer zin in. Niet alleen om goede vlogs te maken, maar ook om Armoo eens even flink voor rot te schelden. Om 1 van de vele tweets richting Armoowasright eruit te pikken: “Gast, je bent even nep als je fucking kutvriendjes, neem ze allemaal mee. Ik geef geen ene fuck om jullie rampzalige leventje”.

Zo, die zit! Ook weet hij dat Armoo een ‘domme geldwolf’ is. Mocht dit andersom zijn getweet, Armoo die Nathan (Acid) voor rotte vis uitmaakt dan zou je zeggen: Zo, die gaan leuk met elkaar om. Binnenkort dus samen een ‘gaat fout’ video opnemen!

Armoo naar Amerika

Armoo heeft inmiddels laten weten dat hij voor lange tijd naar het Amerika gaat. Niet vanwege de ruzie met Nathan. Waarschijnlijk denkt hij daar wereldberoemd te worden. Armoo lijkt wel dolende, bijna wanhopig op zoek naar roem. Eerder had hij al een stunt op het EK willen doen, door over het veld te rennen tijdens een belangrijke wedstrijd. Dat is toen niet doorgegaan, omdat de voetbalbond meteen het YouTube-filmpje offline zou halen. Weg winst.

Vloggen dan? Hoewel hij op Twitter afgeeft op Enzo (vrouwelijke fans die zowel op hem als op Enzo zijn geabonneerd hoeven van hem geen beurt te verwachten) zag je hem een week geleden nog op Snapchat een vlog van Enzo Knol kijken! Om te zien hoe je moet vloggen.

En bij het interview met Giel Beelen mocht hij zijn ruwe skills laten zien als rapper. Dat zou hij best wel willen zijn: rapper, of vlogger of maakt niet uit wat, zolang hij maar nummer 1 wordt.

Dat lijkt niet te lukken met zijn huidige YouTube-kanaal. Dus dan maar naar Amerika.

Hoe lang blijft hij weg? Op een toeristenvisum mag je maximaal 90 dagen in de VS verblijven. Daarna wordt hij illegaal. Of anders kom je toch gewoon weer terug naar Nederland en ga je vloggen?! Of iets met Nathan doen? Ze zijn in ieder geval al aardig op elkaar ingespeeld. Foto: Twitter; Armoo’s antwoord op Nathan.

Toch wel een enkeltje? Dan kunnen wij zijn vlogs zien hoe hij leeft in een kartonnendoos op straat. Ik heb nog iets gemist met zijn 6 weg te geven I Phones. Hoe is dat afgelopen? Of was dat ook meer dan fake?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enzo Knol
Enzo En Nathan Gouden Duo – Was Bijna Niet Doorgegaan

De wintervlogs van Enzo Knol trekken zoal veel de aandacht maar dit keer nog meer vanwege een speciale gast: YouTuber Nathan Vandergunst, ook wel bekend als Acid. De Belgische YouTube ster is al jaren een groot bewonderaar van Enzo en mocht eerder de blonde vlogger de weg wijzen in Brugge. …

nathan vandergunst
10
YouTuber Acid Verdient Geen Geld Meer Met YouTube

Nathan Vandergunst (Acid) zou je wel de anti-Enzo Knol kunnen noemen. Hij heeft ook vaak spottende verwijzingen naar de Nederlandse vlogger. De Belgische YouTuber uit Blankenberge weigert commerciële ‘kindervriendelijke shit’ te maken om geld te verdienen. Daar lijkt hij wel trots op te zijn. Resultaat: nu verdient hij helemaal niets …

Armoowasright
1
Armoo Afgemaakt Door Critici – Steekt Zich In Schulden Voor Samenwerking Met 6ix9ine?!

Armoo (Armoowasright) heeft een track opgenomen met de wereldberoemde rapper 6ix9ine. Binnen een paar dagen heeft de video 2 miljoen weergaven bereikt, maar veel bewondering krijgt hij niet vanuit Nederland. Want waarom zou zo’n grote Amerikaanse artiest een nummer willen opnemen met een totaal onbekende rapper uit Nederland die ook …