‘Treitervlog’ Van Smoare Scoort – Mark Bedreigd?!

Gekke Markie
1

treitervlog-parodie

Smoare heeft een parodie op de treitervloggers op hun YouTube-kanaal geplaatst. In plaats van over rapper Boef, hebben ze het over ‘Gewoon Dief’. Binnen 24 uur is de video meer dan 500.000 keer bekeken en staat op nummer 1 bij Dumpert.

Smoare is het kanaal van een groep jongeren uit Gemert waarvan Mark Hoekx de bekendste is. Die zegt tegen het Eindhovens Dagblad dat ze willen laten zien hoe dom de hele situatie is. Hij noemt ook de vlogs van Boef ‘achterlijk’ en wil dat YouTube de video’s van de rapper en zijn vrienden verwijdert.

Mark bedreigd!?

Gisteren plaatste Mark op social media een foto van een politieagent die bij hem thuis was. Hij vermeldde dat er een groep jongeren naar hen op zoek was. Hoewel hij er verder niets over zegt moet dit te maken hebben met de parodie op rapper Boef.

Eerder had Mark (eigen YouTube-kanaal: Gekke Markie) al op Twitter verteld dat al die aandacht voor de hoodvlogs van Ismael, die andere pestvlogger, hem alleen maar meer views gaven.

Of die daar nu zo rijk van worden valt nog te bezien. YouTube heeft de meeste video’s als gewelddadig bestempeld waardoor ze veel reclame-inkomsten mislopen. Adverteerders willen niet worden gezien met probleemzoekers. Foto: YouTube.

Met deze parodie is niets mis mee. De groep jongeren (onruststokers en ratdraaiers) zoeken het huis van bewaring en een gang naar de rechter om veroordeelt en beboet te worden. Mark en consorten doen er wel goed aan om via YouTube geen mening te geven wat zij van “vlog tuig” vinden.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gekke Markie
YouTuber Mark Hoekx Woedend Op Webshop Cameranu.nl

Voor even heeft er op het Instagram account van Mark Hoekx een foto gestaan waarin de webshop van Cameranu.nl werd afgekraakt. Volgens het inmiddels verwijderde bericht had Mark (bekend als YouTuber Gekke Markie) voor duizenden euro’s reeds bij de webshop gekocht, maar nu er problemen waren met een bij Cameranu.nl …

Gekke Markie
Gekke Markie’s Heftige Reis In Cambodja – Lijk Op Straat!

Mark Hoeks, beter bekend als Gekke Markie, heeft heel wat meegemaakt tijdens zijn Azië-reis. Het begon al bij de taxi-rit van het vliegveld naar zijn hotel. Tijdens die rit zagen ze een lijk op straat ‘die was aangereden!’ Arrestatie Dat vertelt de YouTuber op SLAM-radio, koud teruggekeerd van de reis …

Gekke Markie
Mark Hoekx Gearresteerd In Cambodja Vanwege Drone Beelden

Mark Hoekx is met 2 vrienden gearresteerd in Cambodja voor het filmen met een drone over verboden gebied. Volgens het AD lieten ze de drone over het onafhankelijkheidsmonument vliegen en dat trok de aandacht van de lokale politie. Nadat de betreffende verboden beelden waren gewist mochten de jongen overigens na …