Towie Knettergekke Q & A

Towie
Towie
1

Towie

Towie aka Tjalling Hoekstra is het gelukt om een video op te nemen die nog gekker is dan die van zijn streekgenoot EenhoornJoost.

In deze Q & A wilde hij duidelijk iets aparts doen. En dat is hem gelukt! De geboren Fries doet een paar keer een carnavalskostuum aan terwijl hij de volgende vraag van een kijker beantwoord.

Towie naakt

Maar, dacht Towie, waarom zou ik iets aan doen? Naakt kan je natuurlijk ook een Q & A doen. Of terwijl hij de vraag beantwoordt hoe het staat met z’n Ford Mustang (die heeft hij niet) staat hij alleen met een onderbroek aan buiten in de vrieskou.

Als je de twee vorige filmpjes van Towie kent dan moet deze je zeker verrassen. Dat was ook de bedoeling van Enzo’s vriend en het is hem nog gelukt ook. Joost heeft er een knotsgekke concurrent bij.

Zie ook: Towie Enzo doen ranzige Ei-challenge

Sorry maar ik vind de video van te lage kwaliteit, wat betreft de content. Andere YTbers maken Q en A ‘s denderender en spannender en leuker. Sorry, deze video zal ik straks een dislike geven.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Towie en Enzo Doen Ranzige Ei-Challenge

De Ei-challenge (of try not to laugh challenge) die Towie op zijn nieuwe YouTube-kanaal heeft gezet, doet hij met Enzo Knol. De challenge: elke keer als 1 van hen moet lachen om videobeelden waar ze tijdens de challenge naar kijken dan petst de 1 een ei kapot op de hoofd …

Towie
Towie’s Eerste Video Succes – 10.000 Abonnees Erbij

Het heeft maanden geduurd voordat Towie een filmpje op zijn YouTube-kanaal zette. Maar nu is het dan eindelijk zover en het is meteen een groot succes. Towie (echte naam: Tjalling Hoekstra) heeft op de eerste video op zijn YouTube-kanaal alleen maar positieve commentaren gekregen. Het filmpje waarin hij zijn haar …