Towie’s Eerste Video Succes – 10.000 Abonnees Erbij

Towie

Towie

Het heeft maanden geduurd voordat Towie een filmpje op zijn YouTube-kanaal zette. Maar nu is het dan eindelijk zover en het is meteen een groot succes.

Towie (echte naam: Tjalling Hoekstra) heeft op de eerste video op zijn YouTube-kanaal alleen maar positieve commentaren gekregen. Het filmpje waarin hij zijn haar laat verven door Dee is al bijna 80.000 keer bekeken binnen 24 uur en heeft tegen de 6000 duimpjes omhoog gekregen.

100 abonnees

Vorige week werd nog bij wijze van grap in de vlog van Enzo Knol gevierd dat Towie iets van 100 abonnees had. Dat alleen al zorgde ervoor dat hij ruim 1000 abonnees kreeg op een compleet leeg YouTube-kanaal!

Nadat Enzo zijn haar-verven-video had genoemd in zijn laatste vlog steeg het aantal razendsnel verder naar meer dan 11.000 abonnees.

Enzo lachend achter de camera

Maar laten we wel wezen, de video met zoveel steun kon ook niet mislukken. Zeker als Dee je haar verft en Enzo lachend achter de camera staat. Het maakt ons wel nieuwsgierig naar zijn volgende digitale huisvlijt.

Vraag me ook af wat hij gaat doen als Towie eenmaal de 100.000 abonnees heeft behaald. Toendertijd liet Enzo zijn haar verven door zijn moeder. Maar die heeft de Fries dus al achter de rug.

Wat hij verder van plan is met zijn YouTube-kanaal en wanneer er weer een nieuw filmpje erop verschijnt is nog niet bekend.

Zie ook: Wie is Towie?

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Towie
Towie
1
Towie Knettergekke Q & A

Towie aka Tjalling Hoekstra is het gelukt om een video op te nemen die nog gekker is dan die van zijn streekgenoot EenhoornJoost. In deze Q & A wilde hij duidelijk iets aparts doen. En dat is hem gelukt! De geboren Fries doet een paar keer een carnavalskostuum aan terwijl …

Enzo Knol
Towie en Enzo Doen Ranzige Ei-Challenge

De Ei-challenge (of try not to laugh challenge) die Towie op zijn nieuwe YouTube-kanaal heeft gezet, doet hij met Enzo Knol. De challenge: elke keer als 1 van hen moet lachen om videobeelden waar ze tijdens de challenge naar kijken dan petst de 1 een ei kapot op de hoofd …