TiesGames YouTube-kanaal Definitief Verwijderd Vlak Voor De 300.000 Abonnees

TiesGames
20

tiesgames

1 van de succesvolste Nederlandstalige YouTube-kanalen TiesGames is per direct verwijderd door de videodienst. Ties (echte naam: Ties Granzier) had nog maar een paar abonnees te gaan tot de mijlpaal van 300.000 toen het noodlot toesloeg.

Als je nu naar zijn YouTube-kanaal gaat staat er met een rode balk: “ Dit account is beëindigd wegens herhaalde of ernstige schendingen van onze Communityrichtlijnen en/of claims van auteursrechtschending.”

Het onderwerp #SaveTiesGames is zelfs trending topic op Twitter.

Klacht ingediend

De oorzaak ligt in een klacht die iemand heeft ingediend nadat zijn video genaamd “ Pedofiel herkent mij op Omegle” gerapporteerd had aan YouTube op grond van privacyschending.

TiesGames

De videodienst is hier heel erg gevoelig voor en ongeacht hoe groot het kanaal van TiesGames ook is, hem meteen offline gehaald. Daarbij gaat het niet alleen om de gewraakte video, maar zijn complete YouTube-kanaal.

TiesGames eerder geschorst

Normaal gesproken hoeft een klacht van een kijker niet tot het blokkeren van je volledige account te leiden, maar Ties was al gewaarschuwd. Een paar weken geleden was hij ook al in de problemen gekomen met YouTube.

Toen had Ties klaarblijkelijk te veel sexy plaatsjes gebruikt in zijn video en werd hij voor 2 weken gebanned voor het uploaden van video’s. Nu zijn TiesGames-kanaal helemaal offline is gehaald duidt erop dat dit voor YouTube net 1 overtreding teveel is.

Nieuwe YouTube-kanaal beginnen

Zoals het er nu naar uit ziet moet Ties helemaal overnieuw beginnen. Wel een troost is dat Ties over trouwe fans beschikt die zijn volgende YouTube-avontuur ongetwijfeld zullen blijven volgen.

Ties Granzier was eerder de jongste YouTuber van Nederland die de grens van 100.000 abonnees had behaald. De 300.000 abonnees is hem net niet gegund. Foto’s: YouTube.

Zie ook: Ties nieuwe YouTube-kanaal.

TiesGames bij 3FM – nieuwe YouTube-kanaal heet Ties.

Schoolagenda van TiesGames en Gio

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ties
87
Ties Granzier Gearresteerd in VS

YouTuber Ties Granzier heeft het nationale nieuws weten te bereiken door illegaal een testlocatie in Nevada van de Amerikaanse luchtmacht te betreden. NOS: Nederlandse YouTubers gearresteerd bij Area 51 Dat terrein staat bekend als Area 51. Volgens mensen die dat willen geloven zou de Amerikaanse overheid daar buitenaardse wezens gevangen …

Ties
Familie Ties Granzier Begint Eigen Kanaal

3 jaar nadat de Limburgse Ties Granzier zijn gelijknamige YouTube-kanaal begon kondigt vader Granzier aan dat ook hij en zijn familie een eigen kanaal gaan beginnen. De naam van het kanaal: Kwartier Granzier. Zie ook: Ties Granzier publiceert eigen boek: Fantasties. Concurrentie familie Latooy? In het filmpje van Ties waar …

Ties
Ties Slachtoffer DDOS Aanval – Doet Aangifte Bij Politie

Voor de tweede keer in korte tijd is Ties Granzier (TiesGames) slachtoffer van een vervelende ddos aanval. De eerste keer was eind juli. Toen was hij speciaal naar de woonplaats van David Harms afgereisd om daar Kingdom Live te streamen. Een ddos aanval maakte het feestje onmogelijk, dit tot grote frustratie …