TiesGames Bij 3FM – Nieuwe YouTube-Kanaal Heet Ties

Nieuws
2

Ties

TiesGames heeft aan 3FM vertelt wat de nieuwe naam van zijn YouTube-kanaal zal zijn: Ties. Ook geeft hij aan dat er meerdere kijkers bij YouTube hadden geklaagd over zijn laatste Omegle filmpje.

Ties werd vanochtend door radio-DJ en mede-YouTuber Giel Beelen geïnterviewd in zijn ochtendprogramma. Daarin vertelde de 16-jarige Limburger dat hij nog steeds in afwachting is van de beslissing van YouTube over zijn kanaal TiesGames.

TiesGames nog steeds offline

Nog steeds is die offline gezet door de videodienst. Het kan zijn dat zijn Youtube-kanaal wel terugkomt, maar dat hij er niets meer kan uploaden. Ook zou hij er dan geen inkomsten meer uit krijgen. Dat is in ieder geval wat Ties aan Giel vertelde.

Divimove, zijn zakelijke vertegenwoordiger, is nog steeds bezig om te kijken of ze de ban kunnen terugdraaien.

Ties naam nieuwe YouTube-kanaal

Ties maakt ook duidelijk dat hij hoe dan ook met een nieuw kanaal begint, dat dan Ties gaat heten.

TiesGames’ YouTube-kanaal werd plotseling beëindigd nadat de YouTuber voor de derde keer een strike kreeg. Dat betekent een straf voor iets wat je tegen de regels van YouTube hebt gedaan. Bij de vorige strike mocht hij 2 weken niet uploaden.

Omegle filmpje oorzaak

Dit keer lijkt hij te ver zijn gegaan met een Omegle filmpje “ Pedofiel herkent mij op Omegle.” In het interview met Giel Beelen geeft hij aan dat het verschillende dingen waren waardoor de video en de rest van zijn YouTube-kanaal uit de lucht werd gehaald.

Het lijkt erop dat vooral het tonen in het filmpje van de “oude man” en “pedofiel” – zoals Ties de onbekende persoon in Omegle noemt – de oorzaak is. Ook zou de man, volgens Ties, zijn geslachtsdeel hebben laten zien.

Derde strike

Hoewel de betreffende man geblurred was (onherkenbaar gemaakt) heeft de videodienst TiesGames een derde en definitieve strike uitgedeeld.

Ties vermoed dat de strike is uitgedeeld door de YouTube robot die automatisch alle filmpjes controleert op schendingen van hun beleid. De Limburger betwijfelt dat er daadwerkelijk iemand van dat bedrijf naar heeft gekeken voordat zijn YouTube-kanaal werd beëindigd.

Omegle fimpje door meerdere kijkers gerapporteerd

Tegelijk zegt hij ook dat er meerdere kijkers het filmpje hadden gerapporteerd, dus hebben geklaagd bij YouTube, over de inhoud van het Omegle filmpje. Geeft wel aan dat Ties misschien iets te veel heeft laten zien?

Dit verhaal wordt ongetwijfeld vervolgd. Foto: YouTube.

Zie ook: Kingalert belt met aangeslagen TiesGames
TiesGames YouTube-kanaal definitief verwijderd.

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ties
87
Ties Granzier Gearresteerd in VS

YouTuber Ties Granzier heeft het nationale nieuws weten te bereiken door illegaal een testlocatie in Nevada van de Amerikaanse luchtmacht te betreden. NOS: Nederlandse YouTubers gearresteerd bij Area 51 Dat terrein staat bekend als Area 51. Volgens mensen die dat willen geloven zou de Amerikaanse overheid daar buitenaardse wezens gevangen …

Nieuws
7
Harm Met De Dood Bedreigd Door Buren? YouTuber Stopt Tijdelijk Met Uploaden

Harm de Vries van het YouTubekanaal HetGames is door zijn buren afgelopen zondag ernstig bedreigd. Een aangeslagen Harm vertelt: ‘Ik ben voor alles uitgemaakt, letterlijk ben ik vernederd en vooral ben ik bedreigd. Nog net niet met de dood.’ Hij voelt zich daardoor zo onveilig in zijn eigen appartement dat …

Nieuws
5
Quin Laat Zich Kaal Scheren

Quin van der Zeeuw laat in een Instagramfilmpje weten dat hij zich kaal laat scheren. Waarom hij dat wil doen is niet duidelijk, maar op dit moment weet nog niemand van zijn plan. Quin vertelt: ‘Ik ga naar de kapper iets speciaals doen. ik ga namelijk kaal. ‘Fluisterend voegt hij …