TiesGames Kleding Kopen – En: Bezwijkt Ties Onder De Druk?

Nieuws
12

Feest bij TiesGames! Hij heeft zojuist de 200.000 abonnees gehaald! Om dat te vieren heeft hij nu een webshop online waar je TiesGames Kleding kan kopen. Ook is er een TiesGames pet, -muismat en –armband in de shop te koop.

Nieuws: TiesGames YouTube-kanaal Verwijderd.

Tiesgames kleding prijs

Hij waarschuwt alvast wel voor de prijs van zijn fanartikelen. Dat is verstandig, want een T-shirt kost 21,99 euro en een fan sweater 34,99 euro. Zijn verklaring: het is van goede kwaliteit en hij heeft bij Hitpoint (de webshop die zijn kleding verkoopt) nog onderhandelt om de prijs omlaag te brengen.

Het goedkoopste is een bracelet (plastic armbandje) voor 3,49 euro.

Daar komen nog de verzendkosten bij: 4,99 euro. Ga ik wel een beetje van scheelkijken. Waarom niet de prijs meteen inclusief verzendkosten zetten? Ik weet niet hoe Ties heeft onderhandelt, maar zoveel heeft hij er ook weer niet vanaf gekregen.

TiesGames

Ties onder druk

Heel voorzichtig geeft Ties aan dat er een keerzijde zit aan zijn grote populariteit. Iedere nieuwe kijker wil wel iets moois zien – en iedere “ oude” kijker overigens ook. En Ties heeft daarnaast ook gewoon school te doen. Het is ten slotte voor hem nog een hobby.

Zal hij wel aan de verwachtingen kunnen voldoen die kijkers van hem hebben? Voor het eerst voel je een beetje onzekerheid in hem sluipen. Want hoeveel zijn 200.000 mensen? Hij zoekt het op. Zoiets als 2 keer een groot voetbalstadion, helemaal tot aan de nok toe gevuld!

Misschien moet Ties daar helemaal niet bij stilstaan. Hij doet blijkbaar iets heel goed. Gewoon doorgaan naar de 300.000 abonnees! En weet TiesGames wel hoeveel stadions dat zijn?! Niet kijken, anders slaap je helemaal niet meer. xD Foto: YouTube.

TiesGames Kleding Kopen.

Zie ook: Ties en Gio brengen eigen schoolagenda uit.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ties
87
Ties Granzier Gearresteerd in VS

YouTuber Ties Granzier heeft het nationale nieuws weten te bereiken door illegaal een testlocatie in Nevada van de Amerikaanse luchtmacht te betreden. NOS: Nederlandse YouTubers gearresteerd bij Area 51 Dat terrein staat bekend als Area 51. Volgens mensen die dat willen geloven zou de Amerikaanse overheid daar buitenaardse wezens gevangen …

Nieuws
7
Harm Met De Dood Bedreigd Door Buren? YouTuber Stopt Tijdelijk Met Uploaden

Harm de Vries van het YouTubekanaal HetGames is door zijn buren afgelopen zondag ernstig bedreigd. Een aangeslagen Harm vertelt: ‘Ik ben voor alles uitgemaakt, letterlijk ben ik vernederd en vooral ben ik bedreigd. Nog net niet met de dood.’ Hij voelt zich daardoor zo onveilig in zijn eigen appartement dat …

Nieuws
5
Quin Laat Zich Kaal Scheren

Quin van der Zeeuw laat in een Instagramfilmpje weten dat hij zich kaal laat scheren. Waarom hij dat wil doen is niet duidelijk, maar op dit moment weet nog niemand van zijn plan. Quin vertelt: ‘Ik ga naar de kapper iets speciaals doen. ik ga namelijk kaal. ‘Fluisterend voegt hij …