Ties – De Nieuwe Enzo Knol?

Ties logo
Ties
2

Ties logo

Wat is dit een prestatie! Op 16 maart behaalde Ties de 300.000 abonnees op zijn nieuwe YouTube-kanaal Ties. Dat aantal heeft hij in een recordtijd behaald, niet eerder gezien in YouTube-land.

Slechts enkele weken nadat zijn oude kanaal TiesGames vlak voor die mijlpaal werd verwijderd vanwege strikes zit hij weer op het oude niveau.

Er zijn dus honderdduizenden kijkers die zich opnieuw op hem hebben geabonneerd. Maakt hem dat de NIEUWE Enzo Knol?

Ties naar 1 miljoen?

David Harms denkt van wel! Hij denkt zelfs dat Ties die 1 miljoen abonnees ooit gaat halen. David zegt er wel bij dat Enzo nog steeds 30 miljoen views per maand zal halen (op dit moment eerder 40 miljoen), maar het is Ties die volgens de YouTuber in de toekomst aan de desk van RTL Boulevard zal worden gevraagd. Niet Enzo.

Ik denk van niet. Let wel, Ties is een geweldig talent en de cijfers zijn verbluffend, vooral de snelheid waarmee hij die 300.000 abonnees heeft binnen geharkt. Echter wat zal hierna gebeuren?

Ties, Gio, Job…

David concentreert zich op Ties, maar hij behoort tot een alsmaar uitdijende groep YouTubers die de 300.000 hebben gehaald. Wat denk je van Gio, Job (DoeMaarGamen) en Rutger die elk moment dat getal zal bereiken?

En Armoowasright, Jill van Dooren zijn ook al goed op weg om die mijlpaal te behalen.

En vlak Nathan Vandergunst niet uit! Weliswaar nog niet in de buurt van zijn Nederlandse vrienden, maar hij is nu al wel de grootste Belgische YouTuber. Ik had hem ruim een jaar geleden reeds getipt als de nieuwe Enzo.

Ties Granzier

Wat wil Ties?

Maar wat wil Ties zelf? Hij is nu iets van 16 jaar en is zeer professioneel bezig met YouTube. Maar hoe staat hij hiertegenover in 4 jaar tijd, als hij 20 jaar is?

Het grote verschil tussen Enzo en Ties is de leeftijd. De jongste generatie ‘content creators’ zal het ver kunnen schoppen met hun YouTube-kanaal. Maar waar kiezen ze zelf voor?

Enzo heeft die keuze pas gemaakt toen hij 20 jaar werd. Sindsdien is hij als een stoomtrein doorgedenderd. En inmiddels zijn er bij Enzo al weer tegen de 150.000 abonnees bij gekomen, bovenop die 1 miljoen abonnees die hij binnen 2 ½ jaar (!) heeft behaald. De vlogger heeft het er zelfs over dat hij dit wil doorzetten tot in het bejaardenhuis!

Aan de cijfers zie ik in ieder geval niet dat Knolpower aan het minderen is, in tegendeel. Het succes van Enzo is nog lang niet uitgewerkt.

Dus ja, waar gaat Ties zelf voor over 4 jaar? Wil hij dit voor de rest van zijn leven blijven doen?

Of zal het toch Gio worden, Nathan of zelfs Job van DoeMaarGamen die de 1 miljoen subs als eerste van zijn generatie weet aan te tippen? Foto: YouTube; Twitter.

Zie ook: TiesGames terecht verwijderd volgens Giel

Aantal abonnees op 25 maart om 11:44

Gio: 333.838
TIES: 313.823
DoeMaarGamen: 328.522
Acid: 177.538
Armoowasright: 266.335
Croco Jill: 280.173
Furtjuh: 300.139

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ties
40
Ties En Govert Toch Weer Terug In Cel

De YouTubers Ties Granzier en Govert Sweep zijn weer terug de cel in nadat ze veroordeeld waren tot een boete van 4500 dollar. Ze hadden een militair gebied, Area 51 in Nevada, betreden zonder toestemming. Zie ook: Ties en Govert gearresteerd in de VS. Donderdag mogen ze echter er weer …

Ties
87
Ties Granzier Gearresteerd in VS

YouTuber Ties Granzier heeft het nationale nieuws weten te bereiken door illegaal een testlocatie in Nevada van de Amerikaanse luchtmacht te betreden. NOS: Nederlandse YouTubers gearresteerd bij Area 51 Dat terrein staat bekend als Area 51. Volgens mensen die dat willen geloven zou de Amerikaanse overheid daar buitenaardse wezens gevangen …

Ties
3
Ties Granzier Krijgt Bakken Kritiek Over Zich Heen – Kingalert Woedend Om Vuurwerkstunt

KingAlert (Paul Goudsmit) heeft in zijn laatste aflevering flink uitgehaald naar Ties Granzier. De Limburgse YouTuber heeft in een video laten zien hoe je illegaal een vuurwerkbom kan maken en hoe geweldig dit er wel niet uitziet. Met behulp van een vriend laat Ties een ontploffing van vuurwerk zien die …