Ties Slachtoffer DDOS Aanval – Doet Aangifte Bij Politie

Ties

Ties en David

Voor de tweede keer in korte tijd is Ties Granzier (TiesGames) slachtoffer van een vervelende ddos aanval. De eerste keer was eind juli. Toen was hij speciaal naar de woonplaats van David Harms afgereisd om daar Kingdom Live te streamen.

Een ddos aanval maakte het feestje onmogelijk, dit tot grote frustratie van David en Ties. De YouTuber twitterde boos: “Sommigen beseffen niet dat ik 2,5 uur reis voor die stream (ook gewoon voor de gezelligheid).” Hij vult sip aan met: “Ik had me echt verheugd op deze stream.”

David neemt nog een filmpje op waarin hij zuchtend zegt dat ddos heeft gewonnen en steekt zijn tong uit.

Vandaag doet Ties een poging om via YouTube Survival te streamen samen met zijn jongere broertje Tuur. Hij is nauwelijks een uur verder of de Limburger twittert: “Zucht ddos.”

Ties doet aangifte

Maar dit keer komt de aanvaller er niet zo makkelijk vanaf. David en Ties hadden de vorige keer al gezegd dat ze aangifte zouden doen bij de politie. Dit keer lijkt Ties ook door te zetten. Dreigend twittert hij: “IP (adres) alweer getraceerd van de dader, geen waarschuwingen meer nu…vanavond maar aangifte doen.”

Hoewel het goed is om actie te ondernemen tegen de digitale vandalen, zal de politie niet meteen met gillende sirenes uitrukken om de boef te pakken. Je zal zelf een advocaat moeten inschakelen om die persoon eens flink aan het schrikken te maken.

Eerder had David Harms geschermd met een rechtszaak omdat zijn YouTube-kanaal was gestriked door een klager. Die zaak is afgewend omdat de striker zijn klacht introk. Ook KingAlert dreigde met naar de rechter stappen omdat hij de meningen en acties van verschillende YouTubers te ver vond gaan. Daar is verder ook niets van terecht gekomen. Foto: Twitter.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ties
40
Ties En Govert Toch Weer Terug In Cel

De YouTubers Ties Granzier en Govert Sweep zijn weer terug de cel in nadat ze veroordeeld waren tot een boete van 4500 dollar. Ze hadden een militair gebied, Area 51 in Nevada, betreden zonder toestemming. Zie ook: Ties en Govert gearresteerd in de VS. Donderdag mogen ze echter er weer …

Ties
87
Ties Granzier Gearresteerd in VS

YouTuber Ties Granzier heeft het nationale nieuws weten te bereiken door illegaal een testlocatie in Nevada van de Amerikaanse luchtmacht te betreden. NOS: Nederlandse YouTubers gearresteerd bij Area 51 Dat terrein staat bekend als Area 51. Volgens mensen die dat willen geloven zou de Amerikaanse overheid daar buitenaardse wezens gevangen …

Ties
3
Ties Granzier Krijgt Bakken Kritiek Over Zich Heen – Kingalert Woedend Om Vuurwerkstunt

KingAlert (Paul Goudsmit) heeft in zijn laatste aflevering flink uitgehaald naar Ties Granzier. De Limburgse YouTuber heeft in een video laten zien hoe je illegaal een vuurwerkbom kan maken en hoe geweldig dit er wel niet uitziet. Met behulp van een vriend laat Ties een ontploffing van vuurwerk zien die …