Ties Nieuwe YouTube-Kanaal

Ties
TiesGames
1

 

Ties3 jaar lang heeft hij gewerkt aan zijn YouTube-kanaal TiesGames. Totdat YouTube alles wegvaagde. De Limburger had nog even goede hoop dat zijn kanaal weer online zou komen. Ondertussen is bij Ties die hoop langzaamaan aan het wegsmelten.

Het verdrietige voor Ties is niet alleen dat hij helemaal opnieuw moet beginnen, ook dat al zijn video’s die hij tot nog toe op zijn oude kanaal had gemaakt weg zijn.

YouTube-kanaal Ties

Nu is hij zijn nieuwe kanaal begonnen: Ties geheten. Het kanaal heeft binnen 10 uur ruim 100.000 abonnees binnengehaald! Dat moet een absoluut record zijn.

Ties Granzier erkent in zijn eerste video op zijn nieuwe kanaal dat hij niet die Omegle video had moeten maken waardoor de videodienst zijn TiesGames-kanaal per direct verwijderde.

Strikes vanwege Omegle

Alle 3 de strikes (straffen van YouTube) heeft hij vanwege zijn Omegle video’s gekregen. Hij voelt zich wel erg hard genaaid.

Ties vind het rot om met zo’n negatieve video te moeten beginnen. Hij hoopt nu dat iedereen alsnog op zijn nieuwe Ties-kanaal abonneert. Het begin is in ieder geval hoopgevend.

Binnen een paar uur heeft zijn nieuwe YouTube-kanaal 10.000 abonnees gekregen, vooral ook omdat bekende YouTubers hun volgers oproepen om te abonneren op zijn kanaal.

Zie ook: TiesGames YouTube-kanaal verwijderd – vlak voordat hij de 300.000 abonnees behaalde.

Waarom had YouTube niet gewoon kunnen besluiten dat de video’s die wel toegestaan zijn, mogen blijven, maar dat hij op TiesGames niets meer mag uploaden, want ook de bijna 300.000 abonnees zijn hiermee de klos.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ties
87
Ties Granzier Gearresteerd in VS

YouTuber Ties Granzier heeft het nationale nieuws weten te bereiken door illegaal een testlocatie in Nevada van de Amerikaanse luchtmacht te betreden. NOS: Nederlandse YouTubers gearresteerd bij Area 51 Dat terrein staat bekend als Area 51. Volgens mensen die dat willen geloven zou de Amerikaanse overheid daar buitenaardse wezens gevangen …

Ties
Familie Ties Granzier Begint Eigen Kanaal

3 jaar nadat de Limburgse Ties Granzier zijn gelijknamige YouTube-kanaal begon kondigt vader Granzier aan dat ook hij en zijn familie een eigen kanaal gaan beginnen. De naam van het kanaal: Kwartier Granzier. Zie ook: Ties Granzier publiceert eigen boek: Fantasties. Concurrentie familie Latooy? In het filmpje van Ties waar …

Ties
Ties Slachtoffer DDOS Aanval – Doet Aangifte Bij Politie

Voor de tweede keer in korte tijd is Ties Granzier (TiesGames) slachtoffer van een vervelende ddos aanval. De eerste keer was eind juli. Toen was hij speciaal naar de woonplaats van David Harms afgereisd om daar Kingdom Live te streamen. Een ddos aanval maakte het feestje onmogelijk, dit tot grote frustratie …