Ties Kwaad Op Roast Van Acid – Kanaal Granzier Stervende?

Ties
1

De Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) had in zijn ‘roast’ video de vriendin van Ties Granzier (TiesGames) een golddiger genoemd en de familie van Ties vergeleken met de familie Flodder. Dit kon Ties niet over zijn kan laten gaan en sloeg terug met de video ‘Ik ben gedisst door een YouTuber (Reactie)’.

Hoewel de Limburger weet dat hij daarmee vrolijk in de val van Acid zou stappen – namelijk door hierop te reageren – kon hij toch niet laten de Belg op zijn nummer te zetten.

Acid distte hem ook dat hij reclame in zijn video’s voor bedrijven maakte.

Vriendin Ties

Ties haalt zijn schouders hierover op: ‘Dat doet iedere YouTuber.’ Acid is wellicht de enige grote YouTuber die dat niet doet.  Of het gebruik van zijn vriendin voor de views, had Acid als een verwijt hem toegebeten. Want het kanaal van de Limburger zou stervende zijn.

Ties ligt er niet wakker van. Hij reageert geprikkeld met: ‘Jij (Acid) hebt zelf aangegeven dat je de roasts opneemt voor de views.’En hij geeft aan dat Acid al iets van 10 roast video’s heeft opgenomen, allemaal om blijkbaar views te pakken door relletjes te schoppen.

Wanhopig

‘En jij jongeman moet bij meer dan de helft van je video’s de naam van en andere YouTuber gebruiken!’ Volgens Ties moet je dit dan ook zien als een wanhopige poging van de Belg om drama te creëren.

Wat Acid doet is niet anders dan je van een roast video mag verwachten: een hoop modder verzamelen en in een record tijd naar je tegenstander smijten.

Ties kanaal stervende

Maar wellicht heeft de YouTuber uit Blankenberge een gevoelige snaar weten te raken bij zijn vroegere vriend met de bewering dat Ties’ kanaal stervende is: afgelopen maand wist de blonde YouTuber met zijn kanaal Ties nauwelijks de 3 miljoen views aan te tippen. En begin dit jaar kwam het zelfs tot onder de miljoen views. Dat is wel erg weinig voor iemand die full time met YouTube bezig is.

Afgelopen zomer maakte hij nog vrolijk bekend dat hij voor 2 jaar het gaat proberen met de videodienst zijn brood te verdienen. Met deze aantallen is dat daarna wel afgelopen voor hem.

In 2016 steeg hij nog tot boven de 8 miljoen views en kon je hem nog met de andere grote YouTubers vergelijken. Hij lijkt in 2017 niet meer die status weet te behalen. Zie ook: Ties ontvoering broertje -70.000 likes

Ties kan inderdaad een (bij)baan gaan zoeken of gaan studeren. 2,5 miljoen views per maand is niet veel. Jill (croco) haar kanaal scoort nog belabberder. Jill kan gaan zoeken naar een full-time job. Met alle respect voor Jill, maar haar kanaal is saai. Kijkers stappen makkelijk over naar andere kanalen. Dit “verhuizen” gaat door tot dat een paar grote kanalen overblijven die fame maken en blijven maken. Kom daar maar eens als nieuweling met “goede” content tussen. Hanni Hanna is sinds het debacle van begin oktober 2016 met Enzo Knol nog geen 3.000 subscribers gegroeid. Blijkbaar doet de (zijn) coupe het niet zo goed! Hahaha….. En StukTV loopt gestaag in op EnzoKnol. Nog ruim 80K te gaan en zij zijn de grootste. En Gio groeit nu weer harder als Prankster. Wat wil je, grote vretende monden om zoveel mogelijk hamburgers in Amerika naar binnen te werken. Is dat het leven?

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ties
3
Ties Granzier Krijgt Bakken Kritiek Over Zich Heen – Kingalert Woedend Om Vuurwerkstunt

KingAlert (Paul Goudsmit) heeft in zijn laatste aflevering flink uitgehaald naar Ties Granzier. De Limburgse YouTuber heeft in een video laten zien hoe je illegaal een vuurwerkbom kan maken en hoe geweldig dit er wel niet uitziet. Met behulp van een vriend laat Ties een ontploffing van vuurwerk zien die …

Ties
Ties Nu Ook Met Eigen Versie Break Up Video

Na het onvoorstelbare succes van Enzo en Dee’s Break up video (3,7 miljoen keer bekeken) en die van Gio en Juultje of van Milan en Jill  heeft Ties Granzier nu ook zijn eigen breuk up video gemaakt. Probleem voor de Limburgse YouTuber: er is niks mis met zijn relatie. Balen! Uit …

Ties
2
Fantasties – Het Boek Over YouTuber Ties Granzier

Ties Granzier kon niet achterblijven. Als 1 van de populairste YouTubers van Nederland heeft de Limburgse jongen nu ook  zijn eigen boek: Fantasties. Met de nadruk op de laatste lettergreep. Ties’ boek wordt gepubliceerd door FC Klap uit Hilversum, dezelfde uitgever die de kleurrijke boeken van onder andere Gio Latooy …