Ties Granzier Gearresteerd in VS

Ties
87

YouTuber Ties Granzier heeft het nationale nieuws weten te bereiken door illegaal een testlocatie in Nevada van de Amerikaanse luchtmacht te betreden. NOS: Nederlandse YouTubers gearresteerd bij Area 51

Dat terrein staat bekend als Area 51. Volgens mensen die dat willen geloven zou de Amerikaanse overheid daar buitenaardse wezens gevangen houden. Samen met collega YouTuber Govert Sweep zit hij nu gevangen.

Hoe Ties dacht de militairen te slim af te zijn en ongezien het immens grote terrein te kunnen doorzoeken mag een raadsel heten.

Het gebied wordt zwaar bewaakt, zeker nu op Facebook een oproep verscheen om de militaire basis te bestormen. Iets van 2 miljoen mensen zouden zich bij deze actie willen aansluiten. Lijkt me dat de fantasie een beetje ver gaat van die idioten.

Ties was een paar jaar geleden nog 1 van de grootste YouTubers van Nederland. Toen zijn account werd gecanceld door YouTube door te vaak hun regels te overtreden startte hij een nieuw YouTube-kanaal.

Dat kanaal kreeg in 1 dag zoveel abonnees dat het wereldwijd voor 1 dag dan het snelstgroeiende kanaal werd. Later is zijn populariteit flink gedaald. ( Foto: NYE COUNTY SHERIFF’S OFFICE)

Stand voor stream Daniel Lippens; vechtende kinderen in de zandbak.
Stand na stream Daniël Lippens;
vechtende kinderen in de zandbak.

Stand voor stream Daniel Lippens; vechtende kinderen in de zandbak.
Stand na stream Daniël Lippens;
vechtende kinderen in de zandbak.

Met dank aan RH voor het gebruik van de beeldspraak.

Ik heb niet geluisterd, maar men blijft dus schepjes en harkjes tegen elkaar aan het tikken in de zandbak? Was dat peutertje met de rode laarsjes ook aanwezig of had hij zich definitief afgemeld?

Maar 2 jaar lang of langer iemand volgen die je niet mag is niet ziekelijk?
Dus jij bepaald wat ziekelijk is en wat niet?

@RH
Staat nog op Switch. Daniel vroeg waarom mag jij wel kritiek leveren en wij niet op jouw.
Paultje vond dat alles te persoonlijk was en met vooropgezet plan. Weer geen enkel bewijs . In de chat natuurlijk voor en tegenstanders. Paultje vond het terecht zijn familie te hebben ingezet. Natuurlijk weer een heel verhaal over context.
Terwijl ik als zg ziekelijke volger dit soort uitlatingen al jaren langs zie komen. Als ik hier wel eens wroet in de historie van de site wordt me dat bevestigd, dus de context vind ik als excuus niet gelden.
Al met al vermakelijk al zal onze stalker daar weer een andere mening over hebben.
Op naar de ontknoping van de Ties Govert story waar Paultje overigens 50 50 instaat. Ik zou nu dan weer grapjes over gespleten persoonlijkheid kunnen maken,maar als Elmar dat dan weer leest komt hij met 18 andere namen terug om ons de mantel uit te vegen.
Zou zeggen stay tuned.

Elmartje veegt zeker niet de mantel met mij uit! Gaat ook nooit gebeuren. Voor de mensen die comments plaatsen onder mijn naam (wat nog steeds gebeurd, author waar ben jij?) en mensen die steeds onder andere gebruikersnamen een comment plaatsen om verdeeldheid te creeeren zijn nog zieliger dan ratten die in een draaimolentje de hele dag in hun kooitje rondlopen. Zelfs in een rattenkeuteltje zit meer IQ dan dit soort mensen.

En men blijft snoepjes leggen en bewust voor tweespalt zorgen. Een ieder die daar aan meedoet is ziekelijk in de kern van je eigen bestaan. Of ook wel gezegd, je smoeltje staat niet goed.

87 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ties
40
Ties En Govert Toch Weer Terug In Cel

De YouTubers Ties Granzier en Govert Sweep zijn weer terug de cel in nadat ze veroordeeld waren tot een boete van 4500 dollar. Ze hadden een militair gebied, Area 51 in Nevada, betreden zonder toestemming. Zie ook: Ties en Govert gearresteerd in de VS. Donderdag mogen ze echter er weer …

Ties
3
Ties Granzier Krijgt Bakken Kritiek Over Zich Heen – Kingalert Woedend Om Vuurwerkstunt

KingAlert (Paul Goudsmit) heeft in zijn laatste aflevering flink uitgehaald naar Ties Granzier. De Limburgse YouTuber heeft in een video laten zien hoe je illegaal een vuurwerkbom kan maken en hoe geweldig dit er wel niet uitziet. Met behulp van een vriend laat Ties een ontploffing van vuurwerk zien die …

Ties
Ties Nu Ook Met Eigen Versie Break Up Video

Na het onvoorstelbare succes van Enzo en Dee’s Break up video (3,7 miljoen keer bekeken) en die van Gio en Juultje of van Milan en Jill  heeft Ties Granzier nu ook zijn eigen breuk up video gemaakt. Probleem voor de Limburgse YouTuber: er is niks mis met zijn relatie. Balen! Uit …