Ties Granzier Gearresteerd in VS

Ties
64

YouTuber Ties Granzier heeft het nationale nieuws weten te bereiken door illegaal een testlocatie in Nevada van de Amerikaanse luchtmacht te betreden. NOS: Nederlandse YouTubers gearresteerd bij Area 51

Dat terrein staat bekend als Area 51. Volgens mensen die dat willen geloven zou de Amerikaanse overheid daar buitenaardse wezens gevangen houden. Samen met collega YouTuber Govert Sweep zit hij nu gevangen.

Hoe Ties dacht de militairen te slim af te zijn en ongezien het immens grote terrein te kunnen doorzoeken mag een raadsel heten.

Het gebied wordt zwaar bewaakt, zeker nu op Facebook een oproep verscheen om de militaire basis te bestormen. Iets van 2 miljoen mensen zouden zich bij deze actie willen aansluiten. Lijkt me dat de fantasie een beetje ver gaat van die idioten.

Ties was een paar jaar geleden nog 1 van de grootste YouTubers van Nederland. Toen zijn account werd gecanceld door YouTube door te vaak hun regels te overtreden startte hij een nieuw YouTube-kanaal.

Dat kanaal kreeg in 1 dag zoveel abonnees dat het wereldwijd voor 1 dag dan het snelstgroeiende kanaal werd. Later is zijn populariteit flink gedaald. ( Foto: NYE COUNTY SHERIFF’S OFFICE)

En men blijft snoepjes leggen en bewust voor tweespalt zorgen. Een ieder die daar aan meedoet is ziekelijk in de kern van je eigen bestaan. Of ook wel gezegd, je smoeltje staat niet goed.

64 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ties
3
Ties Granzier Krijgt Bakken Kritiek Over Zich Heen – Kingalert Woedend Om Vuurwerkstunt

KingAlert (Paul Goudsmit) heeft in zijn laatste aflevering flink uitgehaald naar Ties Granzier. De Limburgse YouTuber heeft in een video laten zien hoe je illegaal een vuurwerkbom kan maken en hoe geweldig dit er wel niet uitziet. Met behulp van een vriend laat Ties een ontploffing van vuurwerk zien die …

Ties
Ties Nu Ook Met Eigen Versie Break Up Video

Na het onvoorstelbare succes van Enzo en Dee’s Break up video (3,7 miljoen keer bekeken) en die van Gio en Juultje of van Milan en Jill¬†¬†heeft Ties Granzier nu ook zijn eigen breuk up video gemaakt. Probleem voor de Limburgse YouTuber: er is niks mis met zijn relatie. Balen! Uit …

Ties
1
Ties Kwaad Op Roast Van Acid – Kanaal Granzier Stervende?

De Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) had in zijn ‘roast’ video de vriendin van Ties Granzier (TiesGames) een golddiger genoemd en de familie van Ties vergeleken met de familie Flodder. Dit kon Ties niet over zijn kan laten gaan en sloeg terug met de video ‘Ik ben gedisst door een …