Ties En Govert Toch Weer Terug In Cel

Ties
40

De YouTubers Ties Granzier en Govert Sweep zijn weer terug de cel in nadat ze veroordeeld waren tot een boete van 4500 dollar.

Ze hadden een militair gebied, Area 51 in Nevada, betreden zonder toestemming. Zie ook: Ties en Govert gearresteerd in de VS.

Donderdag mogen ze echter er weer uit en dan vliegen de avonturiers rechtstreeks terug naar Nederland. Waarom ze toch weer terug de cel in moeten tot die tijd is niet bekend.

In Nederland is het nieuws van hun arrestatie voorpaginanieuws geweest van alle kranten en andere media, tot aan de NOS aan toe. Zelfs Thierry Baudet pleitte in de Tweede Kamer voor hun vrijlating.

Ook terug in Nederland zullen ze vast worden uitgenodigd voor talkshows en interviews. Was dit het allemaal waard? Tot nog toe worden ze in de media neergezet als twee domme jongens die de waarschuwingsborden langs de kant van de weg hadden genegeerd.

Als dat beeld blijft hangen lijkt het me dat ze weinig hiermee zijn opgeschoten. Maar misschien komt er toch meer sympathie en begrip voor de jongens als ze hun verhaal uitgebreid gaan doen in de Nederlandse media.

Want Area 51 waar volgens geruchten buitenaardse wezens aan het vloggen zijn wordt overal beschreven als zwaar bewaakt. Maar Ties en Govert konden gewoon doorrijden in dat geheime gebied.

Je zou denken dat er checkpoints en slagbomen waren die hen hadden moeten tegenhouden. Die waren er nog niet in het gebied waar ze reden. Volgens Ties wilden ze bij het eerstvolgende checkpoint, daar waar dus echt wordt gecontroleerd wie er het gebied binnengaat, vragen stellen waar ze mochten filmen.

4500 dollar boete voor het negeren van een waarschuwingsbord is wel erg veel geld. Wellicht dat hun komende YouTube filmpjes zoveel extra views krijgen dat ze snel het geld weer hebben terugverdiend.

Beste Elmar , ik denk dat het beste is dat je maar niet meer reageert , op wie dan ook , want ik krijg de indruk dat je eerdaags verschrikkelijk aanvallen krijgt , dat is het allemaal niet waard !

Er woedt een strijd deze week in YouTube land tussen Stuktv en King Alert over wie het beste kan clickbaten.
Stuktv komt met een video online waarin de in de titel staat dat heren gaan streaken.
Streaken is naakt, onaangekondigd een openbare gelegenheid verstoren.
Wat blijkt de heren lopen in een onderbroek die je haast een korte broek kan noemen door een tuincentrum. Nooit gedacht dat Giel zich zou verlagen tot dit soort onderbroekenlol. De fans zijn het duidelijk zat de dislikes lopen op voor Stuktv ongekende hoogte.
Ook (ja, sorry) de heer King Alert probeert via een pakkende titel kijkertjes terug te winnen.
Hij maakt van een onschuldig vlogje waarin Enzo en Bas zich lopen te vervelen en besluiten een oproepje te doen om met paar kijkers te meeten opeens een Project X.
Dat er grote verschillen zitten tussen dit geintje en Project X maakt even voor de titel niets uit.
Project X was een uit de hand gelopen verjaardag feestje wat op 6 september begon in de media werd opgepakt en werd gehypt zodat er 21 september 10000 mensen aanwezig waren, waaronder trouwens Stuktv want hun filmpje daarover ging viral. Enzo kondigde zijn bezoek 5 min van te voren aan. Ook de aangehaalde fanmeeting in Utrecht was dagen van te voren aangekondigd.
Dan zijn nogal grote verschillen. In de vlog konden dus alleen maar mensen komen die ongeveer 3km van het meetingspunt woonden. Zij moesten dan ook nog hun Instagram zo hebben ingeschakeld hebben staan dat zij een bericht van Enzo direct kunnen zien. Al zou Paul de kans willen benutten om een keer in dure auto te rijden, hij was nooit op tijd gewest. Hij noemt ook een de hoeveelheid mensen daar. Ik heb de video stilgezet maar meer als 26 kom ik echt niet. En dat verhaaltje van wat er allemaal kan gebeuren, ja dat noemen hier een generatie kloof.
Blijkbaar zit Paul nu meer als vorig jaar om views verlegen want vorig jaar deed Kalvijn exact hetzelfde en werd er geen woord aangewijd.
Maar ok Enzo in de titel Project X op 21 Sept 7 jaar geleden en morgen project X bij Area 51. Moet raar lopen als de video niet bij de zoekmachines komt te staan..

Peutertje met de rode laarsjes zit nog steeds in een zandbak. (kijk ook Boos, S03-E04 19-09-19 16.23 t/m 16.28). Heerlijk om een beeldspraak bevestigd te krijgen. Peutertje heeft een enorme willekeur. Gezien de comments onder zijn laatste KA zegt meer dan genoeg.
27 oktober 2018 bereikt 180.000 subscribers
19 september 2019 terug bij 180.000 subscribers.
EnzoKnol en StukTV voegen in deze periode elk 200K toe. Verschil moet er zijn. Hahaha
Droppie zit nog steeds in zijn intro, en zijn jonge kijkertjes schreeuwen al maanden, haal dit droppie alsjeblieft uit deze intro. Wat doet Peutertje, legt het advies van zijn kijkertjes volledig ter zijde. Maar wel aan de kijkertjes vragen welke content hij op YouTube moet maken.

RH
A-19-09-19

Erwin

jaren lang Paul Goudsmit volgen terwijl je een hekel hebt aan de man (zijn gedrag) maar toch tijd neemt om jaar in jaar uit Paul te volgen op twitter/in streams laat wel zien dat niet alleen ik maar jij (jullie) ook niet helemaal 100% zijn.

En maar schreeuwen en een goed gevoel krijgen door voor een handje mensen je berichtjes hier te posten.

Elmar kijk eens naar de likes/dislikes op de videos van jou held.
Niet alleen hier zijn er mensen die een ‘hekel’ aan jou baas hebben.
En nee de dislikes zijn niet alleen van kinderen, dat ligt al een poosje achter me.

Beste Elmar,
Een tijdje terug las ik in een tweet van jou datje lijd aan Asperger. Nu had ik daar wel eens van gehoord, maar wat het precies is wist ik niet. Nu heb ik dat even nagezocht in de medische Encyclopedie. Niet Wikipedia ofzo maar een algemeen erkende.
Daar kwam ik de volgende omschrijving tegen.
Wel heb je problemen in de omgang. Vaak vind je het lastig om te begrijpen wat andere mensen denken en voelen en soms begrijp je niet wat iemand bedoelt. Het opbouwen én onderhouden van vriendschappen vindt iemand met het Asperger syndroom lastig. Vergeleken met anderen om je heen heb je beperkte interesses en activiteiten. Asperger wordt soms ook aangeduid als syndroom van Asperger.
Dit gelezen hebbende ga ik jouw reacties steeds meer begrijpen. Ik acht RH ook hoog dus die begrijpt het ook wel schat ik in.
Nu zou ik je willen verzoeken bovenstaande tot je te nemen. Ik weet ook dat er geen genezing is van het syndroom maar dat mensen die er moeite voor doen best normaal kunnen functioneren.
Misschien dat je de tijd die je spendeert om je hier als een soort Dotan trol te gedragen beter kunt spenderen aan het gedeeltelijk wegnemen van je symptomen.

Ter verantwoording.
Op het moment dat jij in een tweet publiekelijk aangeeft dat je Asperger hebt, dan wil je of dan legimenteer je dat een ander daar op reageert.

Lees dit verhaal desnoods meerdere keren, want het is namelijk niet negatief maar positief naar je bedoeld.
Laat het op je inwerken en neem bijvoorbeeld eens 8 uur de tijd om te reageren als je er überhaupt al op wenst te reageren.

@Erwin Ik begrijp het zekers. Ik volg de comments nu even vanaf de kantlijn aangezien het “onderwerp” er geen genoeg van krijgen en fittie op fittie blijft zoeken. Ik ben aan het nadenken om tot een oplossing te komen hoe jij mij wel zou kunnen herkennen.

40 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ties
87
Ties Granzier Gearresteerd in VS

YouTuber Ties Granzier heeft het nationale nieuws weten te bereiken door illegaal een testlocatie in Nevada van de Amerikaanse luchtmacht te betreden. NOS: Nederlandse YouTubers gearresteerd bij Area 51 Dat terrein staat bekend als Area 51. Volgens mensen die dat willen geloven zou de Amerikaanse overheid daar buitenaardse wezens gevangen …

Ties
3
Ties Granzier Krijgt Bakken Kritiek Over Zich Heen – Kingalert Woedend Om Vuurwerkstunt

KingAlert (Paul Goudsmit) heeft in zijn laatste aflevering flink uitgehaald naar Ties Granzier. De Limburgse YouTuber heeft in een video laten zien hoe je illegaal een vuurwerkbom kan maken en hoe geweldig dit er wel niet uitziet. Met behulp van een vriend laat Ties een ontploffing van vuurwerk zien die …

Ties
Ties Nu Ook Met Eigen Versie Break Up Video

Na het onvoorstelbare succes van Enzo en Dee’s Break up video (3,7 miljoen keer bekeken) en die van Gio en Juultje of van Milan en Jill  heeft Ties Granzier nu ook zijn eigen breuk up video gemaakt. Probleem voor de Limburgse YouTuber: er is niks mis met zijn relatie. Balen! Uit …