Ties En Govert Toch Weer Terug In Cel

Ties
40

De YouTubers Ties Granzier en Govert Sweep zijn weer terug de cel in nadat ze veroordeeld waren tot een boete van 4500 dollar.

Ze hadden een militair gebied, Area 51 in Nevada, betreden zonder toestemming. Zie ook: Ties en Govert gearresteerd in de VS.

Donderdag mogen ze echter er weer uit en dan vliegen de avonturiers rechtstreeks terug naar Nederland. Waarom ze toch weer terug de cel in moeten tot die tijd is niet bekend.

In Nederland is het nieuws van hun arrestatie voorpaginanieuws geweest van alle kranten en andere media, tot aan de NOS aan toe. Zelfs Thierry Baudet pleitte in de Tweede Kamer voor hun vrijlating.

Ook terug in Nederland zullen ze vast worden uitgenodigd voor talkshows en interviews. Was dit het allemaal waard? Tot nog toe worden ze in de media neergezet als twee domme jongens die de waarschuwingsborden langs de kant van de weg hadden genegeerd.

Als dat beeld blijft hangen lijkt het me dat ze weinig hiermee zijn opgeschoten. Maar misschien komt er toch meer sympathie en begrip voor de jongens als ze hun verhaal uitgebreid gaan doen in de Nederlandse media.

Want Area 51 waar volgens geruchten buitenaardse wezens aan het vloggen zijn wordt overal beschreven als zwaar bewaakt. Maar Ties en Govert konden gewoon doorrijden in dat geheime gebied.

Je zou denken dat er checkpoints en slagbomen waren die hen hadden moeten tegenhouden. Die waren er nog niet in het gebied waar ze reden. Volgens Ties wilden ze bij het eerstvolgende checkpoint, daar waar dus echt wordt gecontroleerd wie er het gebied binnengaat, vragen stellen waar ze mochten filmen.

4500 dollar boete voor het negeren van een waarschuwingsbord is wel erg veel geld. Wellicht dat hun komende YouTube filmpjes zoveel extra views krijgen dat ze snel het geld weer hebben terugverdiend.

Die stoute Jesse Hoefnagels die zegt in een disstrack alle dingen die wij hier al maanden roepen.
Een normale man zou nu rustig achterover gaan zitten alles over zich heen laten gaan.
Maar wat doet Paul?
Ben benieuwd, wat gaat Elmar doen, die onze bezwaren op rijm, voorbij ziet komen.
Komt er een docu 3.0.?
Een disstrack van Paul met Elmar op de jukelile?
1 ding staat al vast de context van de disstrack staat niet ter discussie.

0-19-09-22

In de KingAlert aflevering van 20 september 2019 speelt het peutertje met de rode laarsjes in de zandbak. Omdat Knolletje weer een mooi zandkasteeltje wist te bouwen en een oproep plaatste om te komen kijken, verzamelde zich rondom de zandbak een 50 tal fans. Bij dit aanzien ontplofte wederom iets in het hoofdje van het peutertje met de rode laarsjes. Aangezien harkjes en schepjes niet voorhanden waren kon hij geen oorlogje voeren. In plaats daarvan begon dit peutertje te spugen richting het zandkasteeltje van Knolletje. Dit tot afgrijze van de Knolfans, waarop het peutertje wederom veel commentaar kreeg te verduren.
Met zijn vormpjes bouwt het peutertje met de rode laarsjes zo nu en dan ook een dj-set van zand om daarna met zijn vingertjes muziek te gaan draaien. Om niet gevaarlijk te worden dat dit peutertje in het gedrang komt van zijn fans heeft hij een limiet van 30 peutertjes die hij kan entertainen. Op het moment dat zijn DJ-set bestaande uit zand klaar is en wil gaan draaien, staan er welgeteld 5 peutertjes in de zandbak te dansen. Hoe komt het toch zo dat zijn fans het laten afweten? Uw antwoorden kunt u zenden naar de welbekende ras entertainer uit Almere.

RH
Y-Z-21-09-2019

@RH
Ik heb een vraag.
Aangezien jij volgens mij meer verstand hebt van het cijfermatige gedeelte van YouTube wil ik je het volgende voorleggen.
Ik zal de naam van het kanaal niet noemen vanwege het feit dat iedere letter wat wij schrijven door een ons welbekende trouwe lezer word gevolgd en ik niet graag heb dat zijn baasje met een eventuele primeur er vandoor gaat.
Ik heb een kanaal ontdekt waar de eerste 6 uur na het uitkomen van de video de views normaal stijgen.
De views, likes, dislikes, en de reacties stijgen normaal.
Na die 6 uur stijgen de views in een tijdsbestek van 2 tot 3 uur opeens razendsnel meestal ongeveer 10000. Het vreemde is dat de likes, dislikes en reacties nagenoeg niet omhoog gaan. Meestal blijven zelfs de reacties gelijk op hetzelfde aantal. Gebeurt dit 1 keer dan heeft ‘t geen waarde natuurlijk, maar ik heb de laatste paar weken dat kanaal in de gaten gehouden en je kunt er haast de klok op gelijk zetten dat wat ik schets gebeurdt.
Mijn vraag is ben ik nu iets op het spoor of word ik nu ook een complotdenker. Bestaan er programma’s voor. Het lijkt me geen groot financieel voordeel op te leveren kwa views, misschien wel in reclames encamoagnes
Ik had je graag de naam doorgegeven maar omdat onze vriend meeleest hou ik die nog even voor me.
Zou je hem echt willen weten dan is misschien de eigenaar van deze site wel bereid als tussenpersoon te fungeren.
Ik gun hem liever dan de primeur als het baasje van onze vriend.

Ik hoor wel van je

N-19-09-21

@ Erwin Heel simpel, alles is te koop. Zowel subscribers, likes als views. Als je maar (een beetje) betaald.
Een van de levervoorwaarden van een willekeurige aanbieder, zegt al genoeg. “Levertijden subscribers: langzaam (om natuurlijk over te komen) ongeveer 10-50 per dag”. Als je googled vindt je genoeg info.
10.000 likes was de afgelopen maanden in de aanbieding voor 30 euries.
Als je een pakket koopt zonder deze gelijkmatig over de dag te verdelen (dat doen ze voor je), kan dat opvallen ja. Dat is een beetje dom.
Ik weet zeker dat YouTube kanalen hier gebruik van maken. Dan heb ik het niet specifiek over de nederlandse kanalen.
Zoals ik eerder schreef, als je gekocht gestaag groeit kan de marktwaarde van een YouTuber meer worden (meer likes, meer subscribers meer views) waardoor bedrijven meer aan je willen betalen, soms contractueel bepaald. Stel je koopt voor 5K euro per maand aan pakketten in en je hengelt elke maand een campagne van 15K euro binnen, dan is de meerwaarde 10K. Zonder kunstmatige groei had je wellicht de campagne niet gehad.
Eerlijkheid duurt het langst. Maar ook tussenpersonen en/of mediabedrijven kunnen hier bewust of onbewust aan meedoen. Dit wordt een pyramide keten omdat iedereen een graantje van mee wilt pikken. Dit hele systeem binnen YouTube gaat sowieso een keer ontploffen, waardoor media gaan schrijven over “YouTube commercial gate”. Wie betaald de reclame uitgaven? Dat is de consument die het product koopt. Wie verdient hier het meeste aan? Het bedrijf wat de producten maakt. Dit bedrijf wil naamsbekendheid, een grote afzetmarkt en positie in de markt. Gaat het wel eens fout? Ja, als je business model niet meer klopt en verliezen gaat lijden. Meerdere oorzaken, slechte verkopen, je concurrent doet het beter, te hoge kosten, innovatie is niet toereikend etc. etc. Nike en Apple zijn bekenden voorbeelden waar het tot nu toe zeer goed mee gaat. Op een gemiddelde schoen van Nike zit 25 tot 40 euro aan marketing in, wat de klant betaald. Nokia (lees op google het verhaal) ging het niet goed. En ze waren ooit de grootste op de wereld.

RH
B-A -21-09-19

@RH
Ok snap je verhaal. Ik zal dit kanaal nauwgezet gaan volgen. Er via excel d. ‘m. v. grafieken etc er een analyse op los laten.
Bevestigd dat ons vermoeden, mail ik dat vermoeden incl mijn analyse aan het desbetreffende kanaal, YouTube en enkele instanties zoals Kassa/Boos. Als die er iets in zien zullen zij met het oogmerk dat in principe wij de kijker er de dupe van zijn, wel mensen er op zetten die mijn gegevens als startpunt gebruiken.
Thx voor je antwoord.

LOL stom toeval of voorzienigheid. Terwijl ik dit tik klinkt er op de radio.. Als ik toch eens rijk was.. Toepasselijk liedje in dit geval LOL.
M-19-09-21

@ Erwin Jouw kennende, herken jij mij wel, ons alfabet, goed. Je weet wel, van links naar rechts en van rechts naar links. 🙂
RH
Z-19-09-19

@RH
Ben politiek van meer van t midden soms links soms rechts.
Wel jammer dat t subject nooit inhoudelijk antwoord.
M-19-09-20

40 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ties
87
Ties Granzier Gearresteerd in VS

YouTuber Ties Granzier heeft het nationale nieuws weten te bereiken door illegaal een testlocatie in Nevada van de Amerikaanse luchtmacht te betreden. NOS: Nederlandse YouTubers gearresteerd bij Area 51 Dat terrein staat bekend als Area 51. Volgens mensen die dat willen geloven zou de Amerikaanse overheid daar buitenaardse wezens gevangen …

Ties
3
Ties Granzier Krijgt Bakken Kritiek Over Zich Heen – Kingalert Woedend Om Vuurwerkstunt

KingAlert (Paul Goudsmit) heeft in zijn laatste aflevering flink uitgehaald naar Ties Granzier. De Limburgse YouTuber heeft in een video laten zien hoe je illegaal een vuurwerkbom kan maken en hoe geweldig dit er wel niet uitziet. Met behulp van een vriend laat Ties een ontploffing van vuurwerk zien die …

Ties
Ties Nu Ook Met Eigen Versie Break Up Video

Na het onvoorstelbare succes van Enzo en Dee’s Break up video (3,7 miljoen keer bekeken) en die van Gio en Juultje of van Milan en Jill  heeft Ties Granzier nu ook zijn eigen breuk up video gemaakt. Probleem voor de Limburgse YouTuber: er is niks mis met zijn relatie. Balen! Uit …