Ties: DoeMaarGamen Bedreigt Me – Job: Ik “Breek z’n nek.”

Ties
Ties

Ties

Ties (TiesGames) gaat flink tekeer tegen Job aka DoerMaarGamen. Hij zegt hierbij gesteund te worden door meerdere bekende YouTubers.

Hij beschuldigt Job (DutchTuber) ervan de strikes op het YouTube-kanaal van Rayan (UnaGize) te hebben aangemoedigd. Ook dreigt Job met geweld tegen YouTubers Nathan en Ties.

Ryan gestriked door Job

Ties laat bewijs zien dat Job zijn vrienden vraagt om Ryan’s video die over Job gaat te striken.

De Belgische YouTuber had een filmpje gemaakt over Job die neppranks zou opnemen. Daarbij had hij gebruik gemaakt van filmmateriaal uit de video’s van Job zonder zijn toestemming. En dat mag niet van YouTube. Daarop is Ryan gestraft door de videodienst en mag hij 2 weken niet uploaden.

Bedreiging

Maar Ties gaat nog verder, daarbij gebruikmakend van screenshots van Skypegesprekken. Job schrijft wat hij zal doen als hij de Belgische YouTuber Nathan aka Acid tegenkomt: Dan “Breek ik z’n kanker nek in de VIP ruimte. Ik breek hem en Ties ook.”

Hoewel dit natuurlijk niet fraai klinkt, ter verdediging van Job: Dit schrijft hij tijdens een groepsgesprek op Skype als hij met zijn vrienden is. Het is dus niet publiekelijk en Job wist dus ook niet dat degenen waar hij het over heeft dit ooit zouden lezen. Het is dus geen echte bedreiging.

Dat Ties hier toch aan is gekomen en screenshots aan ons laat zien hebben we te danken aan een hacker die het heeft doorgespeeld.

Excuses DoeMaarGamen

Inmiddels heeft Job aka DoeMaarGamen zijn excuses aangeboden. Ties heeft die nog niet aanvaard, maar wel aangeboden te spreken met DutchTuber. Een video hierover zou dan vandaag of morgen online komen. Wordt vervolgd.

Zie ook: Ties vindt DoeMaarGamen (Job) vies mannetje.
Alle berichten Ties

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ties
40
Ties En Govert Toch Weer Terug In Cel

De YouTubers Ties Granzier en Govert Sweep zijn weer terug de cel in nadat ze veroordeeld waren tot een boete van 4500 dollar. Ze hadden een militair gebied, Area 51 in Nevada, betreden zonder toestemming. Zie ook: Ties en Govert gearresteerd in de VS. Donderdag mogen ze echter er weer …

Ties
87
Ties Granzier Gearresteerd in VS

YouTuber Ties Granzier heeft het nationale nieuws weten te bereiken door illegaal een testlocatie in Nevada van de Amerikaanse luchtmacht te betreden. NOS: Nederlandse YouTubers gearresteerd bij Area 51 Dat terrein staat bekend als Area 51. Volgens mensen die dat willen geloven zou de Amerikaanse overheid daar buitenaardse wezens gevangen …

Ties
3
Ties Granzier Krijgt Bakken Kritiek Over Zich Heen – Kingalert Woedend Om Vuurwerkstunt

KingAlert (Paul Goudsmit) heeft in zijn laatste aflevering flink uitgehaald naar Ties Granzier. De Limburgse YouTuber heeft in een video laten zien hoe je illegaal een vuurwerkbom kan maken en hoe geweldig dit er wel niet uitziet. Met behulp van een vriend laat Ties een ontploffing van vuurwerk zien die …