Thumbs Up-Agenda Gio, Ties Nu Te koop

Tumbs up agenda van bekende YouTubers
GameplayWorldXL
2

Tumbs up agenda van bekende YouTubers

De schoolagenda waarin Gio, Ties en Job (DutchTuber) in staan is nu te koop op de website van de uitgever FC Klap. Ook Ryan (UnaGize) en Sjaak komen er in voor.

Mocht je nu de schoolagenda bestellen dan gaat hij pas vanaf 6 mei op de post. Dat staat op de website van de uitgever.

In een bevestigingsmail die een fan kreeg staat echter 9 mei en dat de bezorging 3 dagen duurt. De Thumbs Up-Agenda kost 14,95 euro inclusief verzendkosten. Voor België zijn de verzendkosten 5 euro. De eerste 250 bestellers krijgen tevens een gesigneerd exemplaar!

YouTube-Agenda met weetjes

In de vlog van Gio had je al een voorproefje kunnen zien wat je er al zoal in aantreft. Niet alleen foto’s van de bekende YouTubers, ook leuke weetjes. Zoals dat Ties heel hard snurkt bijvoorbeeld en over Valentijnsdag.

Sommige fans op Twitter reageerden verbaasd dat Job erbij stond. Gio had in een Snapchat verteld dat de foto’s maanden geleden waren genomen toen alles nog goed was tussen Job en de squad.

Nog steeds worstelt Job (ook bekend als DoeMaarGamen) met beschuldigingen dat zijn pranks fake zijn. Daardoor wordt hij door een aantal YouTuber waaronder Ties geregeld aangevallen op Twitter.

Eerder had Dylan Haegens aangekondigd met een eigen agenda te komen. Die zal later te koop zijn. Foto: FC Klap.

Zie ook: Fans reageren verbaasd: Ties in schoolagenda samen met Job

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

Ties
40
Ties En Govert Toch Weer Terug In Cel

De YouTubers Ties Granzier en Govert Sweep zijn weer terug de cel in nadat ze veroordeeld waren tot een boete van 4500 dollar. Ze hadden een militair gebied, Area 51 in Nevada, betreden zonder toestemming. Zie ook: Ties en Govert gearresteerd in de VS. Donderdag mogen ze echter er weer …

Ties
87
Ties Granzier Gearresteerd in VS

YouTuber Ties Granzier heeft het nationale nieuws weten te bereiken door illegaal een testlocatie in Nevada van de Amerikaanse luchtmacht te betreden. NOS: Nederlandse YouTubers gearresteerd bij Area 51 Dat terrein staat bekend als Area 51. Volgens mensen die dat willen geloven zou de Amerikaanse overheid daar buitenaardse wezens gevangen …