Tattoo Choker Kopen Of Zelf Maken

Tattoo Choker
Overig
1

Tattoo Choker kopen

Dionne krijgt veel vragen over waar koop je Tattoo Chokers en waar haal je die vandaan. In haar DIY video laat ze zien dat je het ook zelf kunt maken.

Als je het toch wilt kopen dan heb ik hier een 2-tal webshops in Nederland op een rijtje gezet inclusief prijs met de verzendkosten erbij.

Tattoo Choker Kopen:

Tattooketting.nl      – kosten € 3,99 plus verzendkosten € 1,50
AltitudeHolland.nl – kosten € 3,99 plus verzendkosten € 3,94

Er zijn meer webshops die deze chokers verkopen, maar dan moet je uitwijken naar het buitenland. Dan kom je op sites terecht als Etsy en Ebay. Als je daarvoor gaat duurt het wel langer voordat je het hebt. Ook moet je vaak betalen met een creditcard of Paypal.

Etsy – Deze tattoo choker komt uit de VS en kost slechts € 0,19 (!) plus € 3,84 verzendkosten. De aanbieder heeft ze in alle kleuren van de regenboog.
Ebay – Aanbieder zit in China en berekent $ 0,99, inclusief verzendkosten. Deze chokers zijn van plastic.

Zelf maken

Maar Dionne (Onnedi) geeft in haar populaire video DIY Tattoo Choker zie hoe je zo’n sieraad  volgens haar  “makkelijk” zelf kunt maken.

Tattoo Choker

Daarvoor heb je een elastische draad nodig die je op Ebay kunt kopen. Dit is het adres dat zij opgeeft: elastische draad op Ebay.

Nadeel is wel, en dat zegt ze er niet bij, dat je er minstens 2 weken op moet wachten omdat de verkoper in China zit. Ook moet je over een Paypal-account of creditcard beschikken. Voor de prijs $ 0,99 hoef je het niet te laten.

DIY Tattoo Choker video

Als je dat dus binnen hebt kan je verder met de video. Ze laat vervolgens precies zien in deze DIY video hoe je dat doet. Het is echt super makkelijk om hem te maken, volgens Onnedi.

Ben je echter niet zo handig dan kan je dat altijd in de bovenstaande webshops alsnog kopen. Of natuurlijk als cadeau vragen. Foto’s: Onnedi/YouTube.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Overig
Vriend Van Enzo Knol In Elkaar Geslagen! – Podcast De Bennies Begint Met Schokkend Verhaal!

De eerste podcast van De Bennies is met een schokkende onthulling van start gegaan. Noël Dekkers geeft aan tijdens carnaval tegen zijn hoofd gestompt te zijn en vervolgens ook, toen hij al op de grond lag, tegen zijn hoofd geschopt. Noël is daarna in verwarde toestand naar het ziekenhuis gebracht. …

Overig
Qucee Neemt Iedereen In de Maling Met Lamborghini-grap

Heel even leek het alsof Qucee een prachtige Lamborghini van 3 ton had gekocht. Hij schrijft onder de Instagram foto ook nog eens: “Hard work pays off – geparkeerd in de straat waar ik ben opgegroeid.” Hoe kon hij dat betalen? zou je denken. En nog belangrijker: hoe kon Qucee …

Enzo Knol
Enzo Knol Verslaat Bijna Wereldster Adele Met Escape Room

Eindelijk staat een vlog van Enzo Knol weer in de trendinglijst van YouTube! De video Escape room in de nieuwe woning (halloween) is meteen doorgestoomd naar nummer 2. Alleen de videoclip van Adele moet de vlogger voor laten gaan. De escape rooms afleveringen van vorig jaar hebben ruim een miljoen …