Tattoo Choker Kopen Of Zelf Maken

Tattoo Choker
Overig
1

Tattoo Choker kopen

Dionne krijgt veel vragen over waar koop je Tattoo Chokers en waar haal je die vandaan. In haar DIY video laat ze zien dat je het ook zelf kunt maken.

Als je het toch wilt kopen dan heb ik hier een 2-tal webshops in Nederland op een rijtje gezet inclusief prijs met de verzendkosten erbij.

Tattoo Choker Kopen:

Tattooketting.nl      – kosten € 3,99 plus verzendkosten € 1,50
AltitudeHolland.nl – kosten € 3,99 plus verzendkosten € 3,94

Er zijn meer webshops die deze chokers verkopen, maar dan moet je uitwijken naar het buitenland. Dan kom je op sites terecht als Etsy en Ebay. Als je daarvoor gaat duurt het wel langer voordat je het hebt. Ook moet je vaak betalen met een creditcard of Paypal.

Etsy – Deze tattoo choker komt uit de VS en kost slechts € 0,19 (!) plus € 3,84 verzendkosten. De aanbieder heeft ze in alle kleuren van de regenboog.
Ebay – Aanbieder zit in China en berekent $ 0,99, inclusief verzendkosten. Deze chokers zijn van plastic.

Zelf maken

Maar Dionne (Onnedi) geeft in haar populaire video DIY Tattoo Choker zie hoe je zo’n sieraad  volgens haar  “makkelijk” zelf kunt maken.

Tattoo Choker

Daarvoor heb je een elastische draad nodig die je op Ebay kunt kopen. Dit is het adres dat zij opgeeft: elastische draad op Ebay.

Nadeel is wel, en dat zegt ze er niet bij, dat je er minstens 2 weken op moet wachten omdat de verkoper in China zit. Ook moet je over een Paypal-account of creditcard beschikken. Voor de prijs $ 0,99 hoef je het niet te laten.

DIY Tattoo Choker video

Als je dat dus binnen hebt kan je verder met de video. Ze laat vervolgens precies zien in deze DIY video hoe je dat doet. Het is echt super makkelijk om hem te maken, volgens Onnedi.

Ben je echter niet zo handig dan kan je dat altijd in de bovenstaande webshops alsnog kopen. Of natuurlijk als cadeau vragen. Foto’s: Onnedi/YouTube.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Waarom Heeft Enzo Knol Porsche Embleem Laten Verwijderen?

“Dat verhaal heb ik nooit vertelt!” In zijn laatste vlog 2816 “De vlog stopt wanneer de camera leeg is!” verklapt Enzo Knol een wel heel bijzonder geheim. Zijn Porsche Panamera wordt altijd afgeleverd met het Porsche embleem goed zichtbaar op de hoofdsteun van de stoelen. Dus elke keer als Enzo …

kastiop
Overig
Bekende Vlaamse YouTuber Kastiop Vermist!

In het nieuws: De Belgische politie heeft gemeld dat de 22-jarige YouTuber Kastiop (Kacper Przybylski) wordt vermist. Zijn familie heeft hem dringend opgeroepen contact met hen op te nemen. Nederlandse kijkers kunnen hem kennen van de YouTube-serie Legends of Gaming NL . Online nieuwtjesjager JustNicolas dacht eerst dat het een …

Overig
YouTuber Natan Vandergunst Beschuldigt Van Cyberpesten – Stopt Acid Met YouTube?

Nathan Vandergunst (Acid) wordt door de Belgische media beschuldigd van cyberpesten en haatzaaien en heeft reeds een advocaat achter zich aan gekregen. In de Belgische kranten verschijnen berichten dat de YouTuber een online privé-leger heeft die doodsbedreigingen verstuurd naar mede-YouTubers. Een zwaar aangeslagen Acid reageert verontwaardigd over deze media-berichten: “Alsof …