Tattoo Choker Kopen Of Zelf Maken

Tattoo Choker
Overig
1

Tattoo Choker kopen

Dionne krijgt veel vragen over waar koop je Tattoo Chokers en waar haal je die vandaan. In haar DIY video laat ze zien dat je het ook zelf kunt maken.

Als je het toch wilt kopen dan heb ik hier een 2-tal webshops in Nederland op een rijtje gezet inclusief prijs met de verzendkosten erbij.

Tattoo Choker Kopen:

Tattooketting.nl      – kosten € 3,99 plus verzendkosten € 1,50
AltitudeHolland.nl – kosten € 3,99 plus verzendkosten € 3,94

Er zijn meer webshops die deze chokers verkopen, maar dan moet je uitwijken naar het buitenland. Dan kom je op sites terecht als Etsy en Ebay. Als je daarvoor gaat duurt het wel langer voordat je het hebt. Ook moet je vaak betalen met een creditcard of Paypal.

Etsy – Deze tattoo choker komt uit de VS en kost slechts € 0,19 (!) plus € 3,84 verzendkosten. De aanbieder heeft ze in alle kleuren van de regenboog.
Ebay – Aanbieder zit in China en berekent $ 0,99, inclusief verzendkosten. Deze chokers zijn van plastic.

Zelf maken

Maar Dionne (Onnedi) geeft in haar populaire video DIY Tattoo Choker zie hoe je zo’n sieraad  volgens haar  “makkelijk” zelf kunt maken.

Tattoo Choker

Daarvoor heb je een elastische draad nodig die je op Ebay kunt kopen. Dit is het adres dat zij opgeeft: elastische draad op Ebay.

Nadeel is wel, en dat zegt ze er niet bij, dat je er minstens 2 weken op moet wachten omdat de verkoper in China zit. Ook moet je over een Paypal-account of creditcard beschikken. Voor de prijs $ 0,99 hoef je het niet te laten.

DIY Tattoo Choker video

Als je dat dus binnen hebt kan je verder met de video. Ze laat vervolgens precies zien in deze DIY video hoe je dat doet. Het is echt super makkelijk om hem te maken, volgens Onnedi.

Ben je echter niet zo handig dan kan je dat altijd in de bovenstaande webshops alsnog kopen. Of natuurlijk als cadeau vragen. Foto’s: Onnedi/YouTube.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Overig
Mees van Dam Werkt Nu Ook Voor Mediamiljardair John de Mol

Mees Lucas van Dam, de 20-jarige sportieveling die we kennen uit de vlogs van Enzo Knol, heeft een contract getekend met het mediabedrijf van John de Mol! Mees vermeldt trots op zijn Insta: “Een mooie stap mogen zetten vandaag met Social1influencers! Er komen mooie dingen aan en ik ben iedereen …

Overig
13
Giel Beelen Geeft ‘Rode Vlag’ Aan KingAlert Over Grof Commentaar Enzo & Myron Video

De bekende dj Giel Beelen heeft afkeurend gereageerd op een tweet van Paul Goudsmit (KingAlert). De soms grofgebekte Paul liet direct via Twitter weten wat hij van de uitlegvideo over de vermeende ‘relatie’ van Enzo en Myron vindt. KingAlert reageert met: Hoe noem je iets wanneer je als man en …

Overig
10
Wie Gaat Er Nog Naar de Dutch YouTube Gathering?

Meerdere YouTubers hebben aangegeven niet naar de Dutch YouTube Gathering te gaan. Is de DYTG niet ten dode opgeschreven? Die wordt dit keer op 7 juli in de Brabanthallen in Den Bosch gehouden. Voorgaande jaren was het nog in de Jaarbeurs in Utrecht. Grote namen ontbreken: Geen StukTV, Enzo of …