T-shirt Bekende YouTubers Kopen – Kwebbelkop Goedkoopste

Overig
5

Kwebbelkop T-shirt

Wil je de kleding kopen van een bekende Youtuber? Ik heb even onderzocht hoeveel een T-shirt van een YouTuber kost inclusief verzendkosten.  Ik kom tot de ontdekking dat Kwebbelkop de goedkoopste T-shirt aanbiedt: € 9,95! Dat is dus inclusief verzendkosten!

LikeaBas , de gezette voetballer die mocht meetrainen met Liverpool,  is het duurste met € 35,50

vvbasvv T-shirt

Met € 6,45 heeft Jeremy (AltComplicaties) de duurste verzendkosten te pakken.

Wat ook opvalt: Alleen Enzo Knol en Kwebbelkop noteren de prijs van hun kleding inclusief verzendkosten in hun webshop. Bij de overige YouTubers zie je dat (helaas) pas als je wilt afrekenen. In dit overzicht heb ik het dus er al bij opgeteld. Dat lijkt me wel zo eerlijk naar je fans toe.

 T-shirt YouTuber Verkoopprijs, inclusief verzendkosten.
 Knolpower Tshirt Enzo knol
 Knolpower/ Enzo Knol  € 19,99
Zie Knolpowerkleding
Dylan Haegens met T-shirt
Dylan Haegens Hey Mensen € 26,90
Zie Dylan Haegens T-shirt
Gio T-shirt
Gio Latooy  € 24,98
Zie: Gio kleding
 LikeaBas T-shirt
 LikeABas/ vvbasvv  € 35,50
T-shirt Koolein
 Koolein/ Koonein  € 22,90
 T-shirt Kwebbelkop
 Kwebbelkop  € 9,95
 man met schnor
Man met Schnor / Milan Knol € 25,95
Man met Schnor / DagelijksHaaDee € 22,90*
griffers shaquille polak
Griffers / Shaquille Polak € 28,90**
tranenman jeremy altcomplicaties  
Tranen / Jeremy/ AltComplicaties € 26,44

*Bij DagelijksHaaDee (DHD) staat wel een kids T-shirt voor € 14,90 exclusief verzendkosten maar die is “tijdelijk” niet beschikbaar. Opmerkelijk is wel dat de verzendkosten bij DHD 3 euro zijn, terwijl die bij Milan’s Man met Schnor webshop 5 euro bedragen.

** Griffers met 5 euro korting. Normaal € 33,90

In de aanbieding in Kwebbelkop webshop kan je de T-shirt met 50% korting kopen. Van 19,99 naar 9,99! En hij was al zo goedkoop! Opmerkelijk: je ziet Joost Klein (EenhoornJoost) wel eens rondlopen met de “Alleen maar Liefde” T-shirt, maar die is niet te koop.

Uiteraard verkopen de YouTubers nog veel meer merchandise. Vooral Dylan Haegens is leuk bezig. Behalve agenda’s en Hey Mensen pet kan je er ook de
Dylan Haegens mokken bestellen. De spullen zien er zo leuk uit dat ze ze ook als je geen fan bent van deze Limburger zou willen hebben.

Dit korte overzicht kan ik nog aanvullen. Heb je zelf aanvullingen of verbeteringen? Laat het me hieronder weten.

Hoezo helaas excl. verzendkosten? Dat is juist beter, nu is het bij Enzo doorberekend in de prijs waardoor je uiteindelijk per saldo meer betaalt als je meer producten koopt.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Waarom Heeft Enzo Knol Porsche Embleem Laten Verwijderen?

“Dat verhaal heb ik nooit vertelt!” In zijn laatste vlog 2816 “De vlog stopt wanneer de camera leeg is!” verklapt Enzo Knol een wel heel bijzonder geheim. Zijn Porsche Panamera wordt altijd afgeleverd met het Porsche embleem goed zichtbaar op de hoofdsteun van de stoelen. Dus elke keer als Enzo …

kastiop
Overig
Bekende Vlaamse YouTuber Kastiop Vermist!

In het nieuws: De Belgische politie heeft gemeld dat de 22-jarige YouTuber Kastiop (Kacper Przybylski) wordt vermist. Zijn familie heeft hem dringend opgeroepen contact met hen op te nemen. Nederlandse kijkers kunnen hem kennen van de YouTube-serie Legends of Gaming NL . Online nieuwtjesjager JustNicolas dacht eerst dat het een …

Overig
YouTuber Natan Vandergunst Beschuldigt Van Cyberpesten – Stopt Acid Met YouTube?

Nathan Vandergunst (Acid) wordt door de Belgische media beschuldigd van cyberpesten en haatzaaien en heeft reeds een advocaat achter zich aan gekregen. In de Belgische kranten verschijnen berichten dat de YouTuber een online privé-leger heeft die doodsbedreigingen verstuurd naar mede-YouTubers. Een zwaar aangeslagen Acid reageert verontwaardigd over deze media-berichten: “Alsof …