T-shirt Bekende YouTubers Kopen – Kwebbelkop Goedkoopste

Overig
5

Kwebbelkop T-shirt

Wil je de kleding kopen van een bekende Youtuber? Ik heb even onderzocht hoeveel een T-shirt van een YouTuber kost inclusief verzendkosten.  Ik kom tot de ontdekking dat Kwebbelkop de goedkoopste T-shirt aanbiedt: € 9,95! Dat is dus inclusief verzendkosten!

LikeaBas , de gezette voetballer die mocht meetrainen met Liverpool,  is het duurste met € 35,50

vvbasvv T-shirt

Met € 6,45 heeft Jeremy (AltComplicaties) de duurste verzendkosten te pakken.

Wat ook opvalt: Alleen Enzo Knol en Kwebbelkop noteren de prijs van hun kleding inclusief verzendkosten in hun webshop. Bij de overige YouTubers zie je dat (helaas) pas als je wilt afrekenen. In dit overzicht heb ik het dus er al bij opgeteld. Dat lijkt me wel zo eerlijk naar je fans toe.

 T-shirt YouTuber Verkoopprijs, inclusief verzendkosten.
 Knolpower Tshirt Enzo knol
 Knolpower/ Enzo Knol  € 19,99
Zie Knolpowerkleding
Dylan Haegens met T-shirt
Dylan Haegens Hey Mensen € 26,90
Zie Dylan Haegens T-shirt
Gio T-shirt
Gio Latooy  € 24,98
Zie: Gio kleding
 LikeaBas T-shirt
 LikeABas/ vvbasvv  € 35,50
T-shirt Koolein
 Koolein/ Koonein  € 22,90
 T-shirt Kwebbelkop
 Kwebbelkop  € 9,95
 man met schnor
Man met Schnor / Milan Knol € 25,95
Man met Schnor / DagelijksHaaDee € 22,90*
griffers shaquille polak
Griffers / Shaquille Polak € 28,90**
tranenman jeremy altcomplicaties  
Tranen / Jeremy/ AltComplicaties € 26,44

*Bij DagelijksHaaDee (DHD) staat wel een kids T-shirt voor € 14,90 exclusief verzendkosten maar die is “tijdelijk” niet beschikbaar. Opmerkelijk is wel dat de verzendkosten bij DHD 3 euro zijn, terwijl die bij Milan’s Man met Schnor webshop 5 euro bedragen.

** Griffers met 5 euro korting. Normaal € 33,90

In de aanbieding in Kwebbelkop webshop kan je de T-shirt met 50% korting kopen. Van 19,99 naar 9,99! En hij was al zo goedkoop! Opmerkelijk: je ziet Joost Klein (EenhoornJoost) wel eens rondlopen met de “Alleen maar Liefde” T-shirt, maar die is niet te koop.

Uiteraard verkopen de YouTubers nog veel meer merchandise. Vooral Dylan Haegens is leuk bezig. Behalve agenda’s en Hey Mensen pet kan je er ook de
Dylan Haegens mokken bestellen. De spullen zien er zo leuk uit dat ze ze ook als je geen fan bent van deze Limburger zou willen hebben.

Dit korte overzicht kan ik nog aanvullen. Heb je zelf aanvullingen of verbeteringen? Laat het me hieronder weten.

Hoezo helaas excl. verzendkosten? Dat is juist beter, nu is het bij Enzo doorberekend in de prijs waardoor je uiteindelijk per saldo meer betaalt als je meer producten koopt.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overig
Vriend Van Enzo Knol In Elkaar Geslagen! – Podcast De Bennies Begint Met Schokkend Verhaal!

De eerste podcast van De Bennies is met een schokkende onthulling van start gegaan. Noël Dekkers geeft aan tijdens carnaval tegen zijn hoofd gestompt te zijn en vervolgens ook, toen hij al op de grond lag, tegen zijn hoofd geschopt. Noël is daarna in verwarde toestand naar het ziekenhuis gebracht. …

Overig
Qucee Neemt Iedereen In de Maling Met Lamborghini-grap

Heel even leek het alsof Qucee een prachtige Lamborghini van 3 ton had gekocht. Hij schrijft onder de Instagram foto ook nog eens: “Hard work pays off – geparkeerd in de straat waar ik ben opgegroeid.” Hoe kon hij dat betalen? zou je denken. En nog belangrijker: hoe kon Qucee …

Enzo Knol
Enzo Knol Verslaat Bijna Wereldster Adele Met Escape Room

Eindelijk staat een vlog van Enzo Knol weer in de trendinglijst van YouTube! De video Escape room in de nieuwe woning (halloween) is meteen doorgestoomd naar nummer 2. Alleen de videoclip van Adele moet de vlogger voor laten gaan. De escape rooms afleveringen van vorig jaar hebben ruim een miljoen …