StukTV Wil Enzo Knol Voor Jachtseizoen

StukTV
3

Verrassend: Giel de Winter van StukTV wil dat voor het volgende seizoen Enzo Knol meedoet met hun succesvolle YouTubereeks ‘Jachtseizoen’.  Tot nog toe liet Giel zich altijd negatief uit over Enzo en vloggen. De stunt-YouTuber had in de media eerder gezegd dat vloggen ten dode was opgeschreven en riep op Instastories kijkers op geen Enzo Knol te kijken.

Onlangs echter bleek Giel de Winter de YouTube-miljornair te volgen op Instagram. Is Giel van gedachten verandert?

Lijkt er wel op, want in de uitzending van RTL Late Night werd hem gevraagd wie hij nog voor Jachtseizoen wilde hebben. Giel: ‘Omdat het altijd een kleine strijd is in de online wereld is het natuurlijk Enzo Knol…’

De andere leden van StukTV beginnen op dat moment al te glimlachen. Stefan neemt het over: ‘Enzo Knol zou natuurlijk wel leuk zijn, maar ik betwijfel of hij wel wil, want er is in het verleden nog iets gebeurd.’ Daarop grijpt Giel in die de pijnlijke kwestie liever niet wil bespreken. Stefan bedoelt het incident waar Enzo midden in de nacht geprankt werd met luide muziek.

De video van StukTV hierover werd vervolgens geblokkeerd door Enzo wat een enorme media-rel veroorzaakte. Die werd nog uitgevochten bij RTL Late Night waarna de video van StukTV alsnog online kwam. Maar Stefan sluit zich aan bij Giel en zegt: ‘Het lijkt ons leuk als Enzo Knol meedoet.’

Lijkt me niet dat Enzo nog steeds kwaad op ze is. Eerder had StukTV het wassen beeld van de vlogger in Madam Tussauds behangen met StukTV merchandise. Onder de video had Knol zelf positief gereageerd. Dus wie weet. Zie ook: Film StukTV komt eraan!

Ik zie geen enkele reden waarom Enzo hieraan zal meewerken. De jongens van Sruktv zijn niet zijn soort vrienden. Lijkt me trouwens gevaarlijk voor de heren van Stuktv om zoiets te maken. Jachtseizoen is nog het enige deel van hun werk wat nog echt goed loopt. De wekelijkse opdrachten blinken niet meer uit in originaliteit , wat terug te zien is het gemiddeld aantal views. De afgelopen serie Madtrips begon goed met 1,1 milj views maar liep per aflevering ook al schrikbarend terug. Ze proberen nu door Kalvijn in de eerste aflevering te zetten een basis op te bouwen . Maar als je Rico Verhoeven neemt , die je tegenwoordig in elk programma ziet waar een rood lichtje op een camera brand zit je toch al heel snel in een vijvertje te vissen waar de lekkerste vissen niet gevangen willen worden. Had je de eerste Jachtseizoen series nog het idee dat men het nam zoals het komt bekruipt je nu het idee dat alles van te voren gescript is. Zoals in de achtervolging ff een frietje halen is natuurlijk aan de tekentafel bedacht maar geeft wel de echte gang van zaken weer in zon aflevering. Het vult weer even, en niet alleen de maag maar ook de tijd.
Neen als je kijkt naar de aanwas van de subs die nog jaar geleden erop wezen dat zij de eerste waren die de 2 miljoen zou gaan overschrijden maar nu gewoon weer een kleine 150000 achterlopen op Enzo.
Enzo zijn cijfers tonen aan dat de breuk met Dee hem kwa populariteit geen enkele schade heeft opgeleverd. Wat betreft de breuk voor zijn prive leven heb ik in tegenstelling tot RH hier geen mening over , dit is iets wat hij buiten ons om moet verwerken. Als je dan ziet wanneer Enzo met Bas en zijn vriendin een pannekoekje gaan eten en er een 4e persoon mee gaat eten die niet op cam komt er opeens weer een circusje ontstaat waarin JustNicolas bijna gillend klaarkomt in zijn showtje dan begrijp ik Enzo dat hij over dit soort dingen geen enkel woord loslaat.
Het leuke is nl dat Enzo al weer romantische afspraakjes heeft en het meisje zelfs zijdelings in zijn vlogs is gepasseerd maar hij dat pas openbaar maakt op zijn moment. Wat natuurlijk zijn volste recht is.

Als Giel (eigenaar van StukTV) nu heel slim is, benadert hij Enzo en kienen samen uit dat het een spectaculaire aflevering wordt van jachtseizoen, waarbij Enzo wint. Het moet er niet te dik bovenop liggen, want dan vinden de kijkertjes het fake. Zo heb je een win-win situatie voor zowel Enzo Knol als StukTV. Dat levert miljoenen views op en wordt vooraf en achteraf veel over gepraat. Giel kennende gaat hij toch Enzo op de een of andere manier kleineren tijdens de opnames. Want Giel kan dit niet laten, omdat zijn hersenen anders denken. Enzo zal bij zijn huidige status van zeer veel views en subscribers hier niet op ingaan. (risico is te groot). Wie weet mogelijk op een ander tijdstip.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

StukTV
3
Vader Giel de Winter Wil Geen Felicitaties Aan De Deur!

Giel de Winter van StukTV is onlangs vader geworden van Fedde! Dat meldde hij op Instagram. Opvallend, want Giel is heel erg op zijn privacy gesteld en wil zelfs niet thuis worden geïnterviewd. Maar dat wil niet zeggen dat hij kinderen aan zijn deur wilt hebben die hem feliciteren met …

Giel de Winter
StukTV
3
Giel de Winter (StukTV) Verdient Goed Aan Coronavirus – 100.000 Euro Voor YouTubers

Opmerkelijk bericht! Een aantal YouTubers is geld betaald door de rijksoverheid om de boodschap over te brengen dat je vooral thuis moet blijven. Dit vanwege het coronavirus dat ons allemaal in de greep houdt. Volgens GeenStijl.nl zou het in totaal gaan om een bedrag tussen de 60 en 100.000 euro. …

StukTV boek
StukTV
4
Einde StukTV Door Coronavirus? Eigenaar Talpa In Zwaar Weer Door Crisis

De video’s van StukTV blijven nog komen ondanks het coronavirus, maar daar kan snel een einde aan komen. De filmpjes zijn voordat de ‘corona-crisis’ toesloeg opgenomen. Vraag is of successeries zoals Het Jachtseizoen later alsnog kunnen worden opgenomen. Niet alleen het virus maakt het moeilijk om met anderen te werken, …