StukTV Verliest Van Vlogster – Giel Zakt Door De Grond!

StukTV
5

Giel de Winter zat er helemaal klaar voor bij de Televizier-Ring Gala. Zijn StukTV was genomineerd voor de nieuwe Televizier-Ster in de categorie beste online video-serie, samen met vlogster Nienke Plas en BOOS van Tim Hofman.

Toen bekend werd dat Nienke Plas won zag je letterlijk hoe Giel met de stoel waarin hij zat compleet door de grond zakte. Samen met de vreemd aangeklede (want hij wilde weer eens opvallen) Tim Hofman had hij toch echt gedacht dat hij zou winnen met de abolute topserie Jachtzeisoen.

Maar het was Nienke die maar liefst in totaal 60 miljoen views op haar kanaal had, zo wist de commentator van het tv-programma in totale extase te vermelden.

Dat StukTV inmiddels al meer dan een miljard views (= 1000 keer 1 miljoen) heeft gehaald laat wel zien dat dit niks voorstelt en zeker geen verklaring is waarom zij won! Zoal was het vreemd dat de meest bekeken YouTuber nergens werd vermeld; Enzo Knol met ruim 2 miljard views inmiddels op zijn kanaal.

De bekendste vlogger van Nederland was niet eens genomineerd en werd ook niet in het introductiefilmpje, aan elkaar gepraat door NikkieTutorials, genoemd. Wel was er 1 seconde Jeremy Frieser en Don Plevier te zien.

StukTV en dan vooral Giel hunkert naar erkenning van de grote mensen wereld. Het lijkt er op dat hij minstens een jaar moeten wachten voordat hij weer een kans krijgt. Lees ook: Giel de Winter geen hekel meer aan vloggers?!

Ik val bijna van mijn stoel. Het is ruim een jaar geleden dat ik weer eens een goede King Alert heb gezien en dit keer over donaties (10-10-2019). De uitleg over het voorbeeld wat Paul aangeeft klopt! Ook al zouden het er 5% zijn, Roytje is een hele grote geldwolf in zijn strakke witte skinny broeken die hij draagt. Ik wist niet dat twee verschillende werelden konden samensmelten (Roy en Don). Hoe lang houdt dit stand?

En Gieltje die houdt zich bezig met kegelen in winkels. Wat was het weer een aanfluiting. Zijn kijkertjes tot een leeftijd van zo’n 6 jaar hebben wellicht om kunnen lachen. De wekelijkse opdrachten van StukTV zijn bijna tot het nulpunt gedaald.

En Knolletje ligt meerdere keren per week te stoeien tussen de lakens met zijn vriendin. Dat hij dit nog niet openbaart lijkt mij meer dan logisch na zijn “knauw” die hij heeft opgelopen met Dee. Eerst kijken of zijn relatie stand blijft houden en stabiel genoeg is. Ook al laat hij zo langzamerhand (expres) steeds meer steekjes vallen bij het editten.

RH
E-D-10-10-19

Is alleen zo jammer dat die bewuste video na 5,5 uur 10000 views heeft en na 7,5 uur verdubbeld is. Heel vreemd. Of is dit een botte constatering?

Beste RH,
Ben het wat het gedrag van Roy volledig met je eens. Het geeft geen pas d.m.v. dit soort constructies geld los te weken bij meestal jeugdige kijkers. Ik heb er wel 2 kanttekeningen bij.
Iedereen maakt maar aannames van de leeftijd van fanbases van youtubers. Meestal zijn dat aannames die dan precies overeenkomen met wat diegene tracht te bewijzen.
Ik zou zo graag hiervan een gedegen onderbouwing zien, door middel van een onafhankelijk onderzoek. Als er zoiets bestaat, hou ik me aanbevolen om daarvan een link te ontvangen.
Wat betreft het doneren cq lid worden :
Laat ik vooropstellen dat ik nooit en te nimmer iets zal betalen aan een specifieke youtuber.
Het betalen van dit soort gelden gebeurt via PayPal of creditcard. Mijn inziens als vader van 2 Kids is dit onmogelijk dat dit geschiedt door kinderen zonder toestemming van ouderen. Het verhaaltje dat kinderen stiekem de pincode van hun ouders stelen is natuurlijk een zeldzaamheid.
In een normaal gezin kan dit niet voorkomen, dus als er geld door bv Roy wordt gegenereerd door dit soort acties gebeurt dat met toestemming van volwassenen.
De comment van Klokkenluider sluit eigenlijk aan bij mijn vraag destijds aan jou over bepaalde rare fluctuaties in views van bepaalde Youtubers.
Ik ben het met hem eens dat ook in de views van KingAlert rare dingen te constateren zijn.
Als je een video om 1830 online zet om 2400 10000 views hebt en de volgende morgen 7 uur opeens 27000 en dan gewoon weer stijgt met een paar honderd per uur dan moet je haast gaan denken dat iedereen ‘s nachts KingAlert kijkt.
Vooralsnog ga ik er vanuit dat hier een logische verklaring voor is.
Aangezien onze Elmar alles monitort zou ik hier wel eens een verklaring voor willen horen.
J-11-10-19

Men fluistert dat Giel nog tijdens de uitzending 113 heeft gebeld. Mede dankzij hen is hij vanmorgen na een zware kater weer aan het werk gegaan. Op de planning stond Rolschaatsen in het bejaardenhuis en ondertussen een vuile onderbroek over je hoofd trekken.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Zoontje Giel de Winter – StukTV – Wil Knolpower!

Opmerkelijk bericht: Giel de Winter van StukTV is in een winkel met zijn zoontje. Daar ziet het blonde kind Knolpower spullen liggen van de grote rivaal van papa: Enzo Knol! Die wil hij ook wel hebben! Giel die de ironie hiervan wel inziet maakt er een foto van en zet …

StukTV
TV Criticus Vindt Dat StukTV Terug Naar YouTube Moet

De bekendste tv-criticus van Nederland Angela de Jong heeft herhaald dat StukTV gefaald heeft op tv als het gaat om het aantal tv-kijkers. Giel was daar nog heel boos over geworden. Als je de kijkcijfers aanvult met uitgesteld kijken dan zitten we toch al tegen de miljoen kijkers. Zo liet …

StukTV
Giel de Winter Weer Woedend Over Suggestie Van Lage Kijkcijfers

Als je Giel de Winter kwaad wil krijgen moet je zeggen dat hij gefaald heeft op tv. Het Jachtseizoen is dit jaar ook op tv te zien. De kijkcijfers zijn volgers tv criticus Angela de Jong niet goed genoeg. Iets meer dan 600.000 kijkers maakt geen indruk op haar. Giel …