StukTV Terug Bij Praxis – Ging Het Goed?

StukTV

Stuktv praxis

Het is feest voor StukTV. Ze mogen vanaf vandaag weer shoppen bij Praxis in Utrecht. Daar hadden ze een winkelverbod gekregen van een jaar omdat hun personeel geen gevoel voor humor kent. Ook enige vorm van relativering bij de directie van Praxis bleek later een totaal onbekend fenomeen. Veiligheidsrisico voerde de bouwmarkt later als excuus aan om StukTV met geweld de deur te wijzen.

Wat was het geval? Precies 1 jaar geleden wilden de jongens van StukTV bij Praxis een stunt uithalen. 1 van de leden van het YouTube-kanaal zou eenmaal binnen een pizza bestellen. Zogenaamd dan, want Giel stond al klaar met zijn brommertje om die pizza af te leveren.

Vanaf het begin ging het al mis. Het personeel had de camera meteen in de gaten en werd nogal dreigend. Toen Giel vervolgens met brommer de bouwmarkt inreed werd hij zelfs bij de keel gegrepen door een agressieve medewerker van de klantenservice van Praxis. De boodschap: leuk dat je hier komt winkelen, maar 1 verkeerde beweging of we gooien je de winkel uit.

Pizza’s voor Praxis

1 jaar later : StukTV staat weer voor de deur. Dit keer om te vieren met Praxis dat ze weer mogen winkelen in deze zaak. Met ballonnen, party poppers (die heb ik eerder gezien bij een vlogger) en goedkope diepvries pizza’s reden ze op een karretje zenuwachtig naar binnen. Behalve een domme klant die wat dreigend ging doen was het personeel zelfs vriendelijk naar de YouTubers toe.

Er werd wel gebeld zag Giel vanuit zijn ooghoeken nadat hij een party popper had afgestoken. Maar de baas (een kalende bedrijfsleider in grijze kleding) was vriendelijk en lachte als een boer met kiespijn. Hij wist wat je moest doen als je StukTV over de vloer krijgt: blijven lachen en doe alsof je het leuk vindt. Dit keer geen veiligheidsrisico?

Praxis had nu wel goed gehandeld, maar de actie van StukTV was daardoor een stuk saaier. Foto: YouTube.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

StukTV
3
Vader Giel de Winter Wil Geen Felicitaties Aan De Deur!

Giel de Winter van StukTV is onlangs vader geworden van Fedde! Dat meldde hij op Instagram. Opvallend, want Giel is heel erg op zijn privacy gesteld en wil zelfs niet thuis worden geïnterviewd. Maar dat wil niet zeggen dat hij kinderen aan zijn deur wilt hebben die hem feliciteren met …

Giel de Winter
StukTV
3
Giel de Winter (StukTV) Verdient Goed Aan Coronavirus – 100.000 Euro Voor YouTubers

Opmerkelijk bericht! Een aantal YouTubers is geld betaald door de rijksoverheid om de boodschap over te brengen dat je vooral thuis moet blijven. Dit vanwege het coronavirus dat ons allemaal in de greep houdt. Volgens GeenStijl.nl zou het in totaal gaan om een bedrag tussen de 60 en 100.000 euro. …

StukTV boek
StukTV
4
Einde StukTV Door Coronavirus? Eigenaar Talpa In Zwaar Weer Door Crisis

De video’s van StukTV blijven nog komen ondanks het coronavirus, maar daar kan snel een einde aan komen. De filmpjes zijn voordat de ‘corona-crisis’ toesloeg opgenomen. Vraag is of successeries zoals Het Jachtseizoen later alsnog kunnen worden opgenomen. Niet alleen het virus maakt het moeilijk om met anderen te werken, …