StukTV Terug Bij Praxis – Ging Het Goed?

StukTV

Stuktv praxis

Het is feest voor StukTV. Ze mogen vanaf vandaag weer shoppen bij Praxis in Utrecht. Daar hadden ze een winkelverbod gekregen van een jaar omdat hun personeel geen gevoel voor humor kent. Ook enige vorm van relativering bij de directie van Praxis bleek later een totaal onbekend fenomeen. Veiligheidsrisico voerde de bouwmarkt later als excuus aan om StukTV met geweld de deur te wijzen.

Wat was het geval? Precies 1 jaar geleden wilden de jongens van StukTV bij Praxis een stunt uithalen. 1 van de leden van het YouTube-kanaal zou eenmaal binnen een pizza bestellen. Zogenaamd dan, want Giel stond al klaar met zijn brommertje om die pizza af te leveren.

Vanaf het begin ging het al mis. Het personeel had de camera meteen in de gaten en werd nogal dreigend. Toen Giel vervolgens met brommer de bouwmarkt inreed werd hij zelfs bij de keel gegrepen door een agressieve medewerker van de klantenservice van Praxis. De boodschap: leuk dat je hier komt winkelen, maar 1 verkeerde beweging of we gooien je de winkel uit.

Pizza’s voor Praxis

1 jaar later : StukTV staat weer voor de deur. Dit keer om te vieren met Praxis dat ze weer mogen winkelen in deze zaak. Met ballonnen, party poppers (die heb ik eerder gezien bij een vlogger) en goedkope diepvries pizza’s reden ze op een karretje zenuwachtig naar binnen. Behalve een domme klant die wat dreigend ging doen was het personeel zelfs vriendelijk naar de YouTubers toe.

Er werd wel gebeld zag Giel vanuit zijn ooghoeken nadat hij een party popper had afgestoken. Maar de baas (een kalende bedrijfsleider in grijze kleding) was vriendelijk en lachte als een boer met kiespijn. Hij wist wat je moest doen als je StukTV over de vloer krijgt: blijven lachen en doe alsof je het leuk vindt. Dit keer geen veiligheidsrisico?

Praxis had nu wel goed gehandeld, maar de actie van StukTV was daardoor een stuk saaier. Foto: YouTube.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol Bijna Gepakt In Het Jachtseizoen – Dikste Aflevering Ooit!!!

Enzo Knol heeft eindelijk meegedaan met Het Jachtseizoen, maar hoe de opnames voor de vlogger zijn verlopen, daar moeten we nog even op wachten tot eind oktober. Toch is er iets uitgelekt! Enzo Knol is aan het begin van de opnames bijna gepakt door Giel de Winter! Als dat was …

Enzo Knol
Enzo Knol Betrapt Bij Opnames Van StukTV’s Jachtseizoen

Enzo Knol is donderdag op de foto gegaan met een fan. Niets bijzonders behalve dat Enzo een orange outfit aanhad, de kleur die precies overeenkomt met de kleding die deelnemers aan Het Jachtseizoen aanhebben. Je kan nog net op de foto zien dat hij staat voor het huis van Chahid …

StukTV
Giel de Winter: StukTV’s Thomas en Stefan Niet Mijn Beste Vrienden – Levert Scherpe Kritiek Op YouTube!

Giel de Winter vindt zijn collega’s bij StukTV niet zijn beste vrienden. Het zijn vooral vrienden die hij van kinds af aan kent. Dat vertelt Giel in het interview met SLAM. En voor mensen die zich zorgen maken: Het einde van StukTV is is absoluut niet in zicht. Eerder had …