StukTV Terug Bij Praxis – Ging Het Goed?

StukTV

Stuktv praxis

Het is feest voor StukTV. Ze mogen vanaf vandaag weer shoppen bij Praxis in Utrecht. Daar hadden ze een winkelverbod gekregen van een jaar omdat hun personeel geen gevoel voor humor kent. Ook enige vorm van relativering bij de directie van Praxis bleek later een totaal onbekend fenomeen. Veiligheidsrisico voerde de bouwmarkt later als excuus aan om StukTV met geweld de deur te wijzen.

Wat was het geval? Precies 1 jaar geleden wilden de jongens van StukTV bij Praxis een stunt uithalen. 1 van de leden van het YouTube-kanaal zou eenmaal binnen een pizza bestellen. Zogenaamd dan, want Giel stond al klaar met zijn brommertje om die pizza af te leveren.

Vanaf het begin ging het al mis. Het personeel had de camera meteen in de gaten en werd nogal dreigend. Toen Giel vervolgens met brommer de bouwmarkt inreed werd hij zelfs bij de keel gegrepen door een agressieve medewerker van de klantenservice van Praxis. De boodschap: leuk dat je hier komt winkelen, maar 1 verkeerde beweging of we gooien je de winkel uit.

Pizza’s voor Praxis

1 jaar later : StukTV staat weer voor de deur. Dit keer om te vieren met Praxis dat ze weer mogen winkelen in deze zaak. Met ballonnen, party poppers (die heb ik eerder gezien bij een vlogger) en goedkope diepvries pizza’s reden ze op een karretje zenuwachtig naar binnen. Behalve een domme klant die wat dreigend ging doen was het personeel zelfs vriendelijk naar de YouTubers toe.

Er werd wel gebeld zag Giel vanuit zijn ooghoeken nadat hij een party popper had afgestoken. Maar de baas (een kalende bedrijfsleider in grijze kleding) was vriendelijk en lachte als een boer met kiespijn. Hij wist wat je moest doen als je StukTV over de vloer krijgt: blijven lachen en doe alsof je het leuk vindt. Dit keer geen veiligheidsrisico?

Praxis had nu wel goed gehandeld, maar de actie van StukTV was daardoor een stuk saaier. Foto: YouTube.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

StukTV
Giel de Winter Afgekraakt Na Kritiek Op Premier Rutte

Giel de Winter wordt een behoorlijke dosis van zelfoverschatting verweten nadat hij tekeerging over premier Mark Rutte. De minister-president had tijdens een interview gezegd dat hij best wel met Het Jachtseizoen wilde meedoen, maar toen Giel hem een uitnodiging stuurde gaf hij niet thuis. Giel de Winter is door deze …

StukTV
StukTV scoort minder op TV Dan Op YouTube

Giel de Winter van StukTV werd vanmorgen blij wakker. Op Instastories laat hij zien dat de eerste aflevering vanHet Jachtseizoen 631.000 kijkers had getrokken. Daarmee staat zijn programma op nummer 12 van meest bekeken tv-programma’s van zaterdag 11 september. Is dat goed? John de Mol, eigenaar van StukTV en van …

StukTV
Giel de Winter Breekt In Bij Bewoner Die Eerder Toestemming Gaf

“Wat ik nu ga doen is eigenlijk een stap te ver. Wat als ik opgepakt word?” Zo begint Giel de Winter van StukTV de eerste aflevering van een nieuw avontuur: inbreken bij iemand. “Hoe is dat nou om echt iets te doen wat niet mag?” vervolgt Giel als reden waarom …