StukTV Terug Bij Praxis – Ging Het Goed?

StukTV

Stuktv praxis

Het is feest voor StukTV. Ze mogen vanaf vandaag weer shoppen bij Praxis in Utrecht. Daar hadden ze een winkelverbod gekregen van een jaar omdat hun personeel geen gevoel voor humor kent. Ook enige vorm van relativering bij de directie van Praxis bleek later een totaal onbekend fenomeen. Veiligheidsrisico voerde de bouwmarkt later als excuus aan om StukTV met geweld de deur te wijzen.

Wat was het geval? Precies 1 jaar geleden wilden de jongens van StukTV bij Praxis een stunt uithalen. 1 van de leden van het YouTube-kanaal zou eenmaal binnen een pizza bestellen. Zogenaamd dan, want Giel stond al klaar met zijn brommertje om die pizza af te leveren.

Vanaf het begin ging het al mis. Het personeel had de camera meteen in de gaten en werd nogal dreigend. Toen Giel vervolgens met brommer de bouwmarkt inreed werd hij zelfs bij de keel gegrepen door een agressieve medewerker van de klantenservice van Praxis. De boodschap: leuk dat je hier komt winkelen, maar 1 verkeerde beweging of we gooien je de winkel uit.

Pizza’s voor Praxis

1 jaar later : StukTV staat weer voor de deur. Dit keer om te vieren met Praxis dat ze weer mogen winkelen in deze zaak. Met ballonnen, party poppers (die heb ik eerder gezien bij een vlogger) en goedkope diepvries pizza’s reden ze op een karretje zenuwachtig naar binnen. Behalve een domme klant die wat dreigend ging doen was het personeel zelfs vriendelijk naar de YouTubers toe.

Er werd wel gebeld zag Giel vanuit zijn ooghoeken nadat hij een party popper had afgestoken. Maar de baas (een kalende bedrijfsleider in grijze kleding) was vriendelijk en lachte als een boer met kiespijn. Hij wist wat je moest doen als je StukTV over de vloer krijgt: blijven lachen en doe alsof je het leuk vindt. Dit keer geen veiligheidsrisico?

Praxis had nu wel goed gehandeld, maar de actie van StukTV was daardoor een stuk saaier. Foto: YouTube.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enzo Knol
Zoontje Giel de Winter – StukTV – Wil Knolpower!

Opmerkelijk bericht: Giel de Winter van StukTV is in een winkel met zijn zoontje. Daar ziet het blonde kind Knolpower spullen liggen van de grote rivaal van papa: Enzo Knol! Die wil hij ook wel hebben! Giel die de ironie hiervan wel inziet maakt er een foto van en zet …

StukTV
TV Criticus Vindt Dat StukTV Terug Naar YouTube Moet

De bekendste tv-criticus van Nederland Angela de Jong heeft herhaald dat StukTV gefaald heeft op tv als het gaat om het aantal tv-kijkers. Giel was daar nog heel boos over geworden. Als je de kijkcijfers aanvult met uitgesteld kijken dan zitten we toch al tegen de miljoen kijkers. Zo liet …

StukTV
Giel de Winter Weer Woedend Over Suggestie Van Lage Kijkcijfers

Als je Giel de Winter kwaad wil krijgen moet je zeggen dat hij gefaald heeft op tv. Het Jachtseizoen is dit jaar ook op tv te zien. De kijkcijfers zijn volgers tv criticus Angela de Jong niet goed genoeg. Iets meer dan 600.000 kijkers maakt geen indruk op haar. Giel …