Stuk TV Eiste Verwijdering David Harms Uit Doritos Campagne

David Harms
DusDavidGames
2

David Harms

DusDavidGames aka David Harms onthult dat Stuk TV weigerde met hem samen te werken in een reclamecampagne. Het ging om de reclame van Doritos eind 2015 waarin met drones werd gestreden.

Daarvoor waren er meerdere YouTubers voor benaderd. Ook Milan Knol deed mee met die campagne. En ook Stuk TV zou eraan meedoen, maar die werd op het laatste moment afgezegd!

Daags voordat de opnames voor de reclame zouden plaatsvinden had David naar Stuk TV getwitterd: “Ha, morgen lekker met Stuk TV opnemen.”

Eis Stuk TV

Die wisten echter niet dat David ook zou komen. Daarop hebben zij niet alleen geëist dat David die tweet VERWIJDERDE, maar ook Doritos stelde ze voor het blok. Ze moesten kiezen: of Stuk TV deed mee met de opnames of David.

De klant WEIGERDE echter zich onder druk te laten zetten door de prankjongens van YouTube. In plaats van David Harms werden zij geweigerd!

Stuk TV filmde Davids’ huis

Waarom Stuk TV nu zo’n hekel heeft aan David wordt niet helemaal duidelijk. Wel dat ze reeds een paar jaar eerder een vervelende incident hebben gehad. Stuk TV was onaangekondigd met een hamster naar Davids’ huis gekomen als onderdeel van een prank. Hij woonde toen nog in Assen.

Daarbij werd de hamster door de jongens in de sneeuw achtergelaten toen David het beestje weigerde. Ook werd duidelijk het huis met huisnummer in beeld gebracht. Weg privacy voor David.

David eiste daarom dat de video zou worden verwijderd van hun kanaal wat ze weigerde. Dat verhaal doet sterk denken aan de ruzie tussen Enzo en Stuk TV waarbij het drietal een feest organiseerde midden in de nacht bij Enzo Knol. Foto: YouTube.

Lees ook: Knallende ruzie Enzo Knol en David Harms begon in Disneyland

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DusDavidGames
4
David Harms Zoekt Voor Laatste Keer Wanhopig Contact Met Enzo Knol

‘Laatste oproep aan Enzo & Dee…’ Zo luidt de bijna wanhopige titel van het filmpje waarin hij nog 1 keer publiekelijk aan de vlogger vraagt om contact met hem op te nemen. Eerder had hij zelfs 200 euro ervoor over om alleen al zijn naam onder de aandacht van de …

DusDavidGames
1
David Harms Adres Nu Al Overal Bekend

David Harms is nauwelijks verhuisd of het is nu al bekend wat zijn nieuwe adres is. Dat komt door zijn eigen verhuisvideo. David woont in Oude Pekela. De YouTuber van het gamekanaal DusDavidGames heeft amper een week nadat hij erheen is verhuisd een interview gegeven aan een vlogger van RTVNoord, …

DusDavidGames
2
David Harms Verdient 2600 euro Met YouTube – Dus Wat Verdient Enzo?

David Harms verwacht een storm van kritiek van mede-YouTubers nadat hij zijn YouTube-inkomsten online heeft gegooid. Het maakt deze aparte YouTuber niks uit. In zijn video legt hij precies uit hoe zijn inkomsten in elkaar zitten. We krijgen tot in detail zowel zijn inkomsten uit zijn DusDavidGames-kanaal (DDG) te zien …