Stopt Jill van Dooren Met Vloggen?

Jill (CrocoJill)
1

Jill van Dooren twijfelt hoe ze nu verder moet met vloggen. Ze breekt abrupt haar laatste vlog ‘Naar een onbekende stad’ af om ons te informeren over haar gemoedstoestand. De laatste tijd mist ze de passie om ermee door te gaan. Dat klinkt alsof ze ermee wil ophouden.

Toch verzekert ze de kijker dat ze echt wel hiermee doorgaat. Ze stopt niet met vloggen. Toch zijn er tekenen dat er wat gaat veranderen.

De vlog van morgen gaat zoal niet door en aanstaande zaterdag zou ze dan meer vertellen wat ze van plan is te doen met haar vlogleven.

Jill geeft zichzelf nog een maand

Twijfel zaait Jill of ze wel echt door wilt gaan door onder de video zelf nog met een uitleg te komen.

Ze schrijft:  ‘(…) Ik kom hier zaterdag verder op terug en ik ga er weer vol tegenaan en heb mezelf een maand gegeven om er op terug te blikken…’ En dan voegt ze er aan toe: ‘en als dat het dan nog niet is ga ik andere beslissingen maken.’

Wat die ‘andere beslissingen’ zijn moeten we gewoon afwachten. Jill – 1 van de meest populairste vrouwelijke YouTubers van Nederland – is inmiddels 2 jaar bezig met vloggen.

Ze heeft eerder haar vlogs een week onderbroken vanwege de dood van haar zus Ellen, nu een jaar geleden. Zie ook: Jill huilt dagenlang

Met alle respect voor Jill en hoe zij omgaat na het overlijden van haar zus en dit ook (deels) deelt via YouTube.

Echter, de meeste vlogs van haar zijn tegenwoordig bijzonder saai en worden steeds saaier. Ook haar geklaag over de meest simpele dingen komt keer op keer als ‘copy paste’ terug. Hier hebben overigens meer vloggers last van. Ik heb over Jill al eerder geschreven dat haar content niet goed uit de verf komt. Ze wil graag bekend zijn, maar er echt voor gaan zie ik nog niet gebeuren. Haar “weekend” vlogs zijn stukken beter dan haar “saaie” dagelijkse vlogs.

Hele dagen thuis en soms nutteloos rondhangen zonder een echt doel (vaak thuis en niets omhanden hebben) draagt niet bij dat haar vlogs zo bijzonder positief worden ontvangen. (in aantallen)
Tot slot blijft Jill bijzonder positief aan het einde van haar vlog “naar een onbekende stad”. Dat siert haar wel en dat doet zij vaker. Of dit werkelijk ook zo is als de vlog camera uitgaat heb ik enige twijfels.
Het voortzetten van haar huidige content zal leiden tot stagnatie en zelfs afname van haar subscribers i.c.m. haar views.
Parttime baan (dat geeft haar meer rust) en sterker vloggen (dagen samen voegen, meer thema vloggen etc.) zal Jill juist goed doen. Zowel voor haar zelf als voor haar terugkerende kijkers.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jill (CrocoJill)
7
Milan en Jill Uit Elkaar – ‘We Kunnen Elkaar Niet Gelukkig Maken’

Tegen het huilen aan begint Jill de video na enige aarzeling: ‘Wij gaan uit elkaar. Dat is ook de reden waarom we hier bij elkaar zitten. De reden is dat we heel erg verschillend zijn. We hebben heel erg hard ervoor gevochten met z’n tweeën maar we hebben uiteindelijk een …

Jill (CrocoJill)
1
Vlogger Jill verliest Tweede Moeder

‘Het leven kan zo voorbij zijn’, verzucht Jill van Dooren. In haar laatste weekvlog vertelt Jill dat Claudi is overleden. Ze noemt de vrouw haar ’tweede moeder’. De Nijmeegde vlogster is hierdoor behoorlijk geraakt. Ook heeft ze een foto op haar Instagram geplaatst waarop Jill samen met Claudi te zien …

Jill (CrocoJill)
Weer Drama Voor Jill Van Dooren

De vlog van Jill wordt een dag uitgesteld nadat ze verschrikkelijk nieuws te verwerken kreeg. Op Instagram heeft Jill een foto geplaatst waar je een droevig kijkende Pip ziet. De tekst luidt: ‘Wegens omstandigheden komt de weekvlog morgen online. Ik hoop op jullie begrip.’ En: ‘Geef me alsjeblieft wat ruimte, ik …