Stopt Giel Beelen Met 3FM? “Mijn Laatste Uitzending”

Giel Beelen 3FM
Giel Beelen
11

Giel Beelen 3FM

Inmiddels is Giel gestopt met zijn ochtendprogramma, maar een paar maanden daarvoor had ik al in de gaten dat Giel ermee ophield, ver voordat de media dit oppikte. Dit is het verhaal:

Hoorde ik dit nu goed? De laatste paar seconden van zijn ochtendprogramma zei Giel Beelen het volgende: “We hebben een nieuwe baas bij 3FM gekregen. Dus daarom heb ik besloten dat dit de laatste uitzending is.” Zo eindigt verrassend Giel Beelen zijn ochtendshow op 3FM.

De dj zei het zo snel en totaal onverwachts dat de meeste luisteraars het gemist hebben. Maar Giel zei het toch echt.

3FM heeft daadwerkelijk een nieuwe baas gekregen. Paar dagen eerder had Giel aan zijn luisteraars verteld dat de nieuwe baas zijn schietgrappen niet waardeert.

Schietgeluiden

In het nieuws worden na een schietincident getuigen geïnterviewd. Sommigen van hen doen dan het geluid na wat ze hebben gehoord: dat van een schietende pistool of geweer. Daar heeft Giel nu een sport van gemaakt om al geluidsfragmentjes te laten horen aan zijn luisteraars.

Giel vertelde echter dat zijn nieuwe baas dat niet leuk vindt. Het gaat om ernstige schietincidenten waarbij vaak mensen zijn omgekomen.

Of deze bemoeienis van zijn baas de reden was van zijn laatste opmerking/aankondiging is niet te zeggen. Maar het was wel een bizarre afsluiting van zijn ochtendprogramma. Was dit slechts een grap of een dreigement? Wordt vervolgd!

Beluister deze uitzending van Giel. Hij zegt dit op het allerlaatst dus je kan het gerust doorschuiven tot bijna aan het einde van de 3 uur durende uitzending. Foto: 3FM.

Giel vertrekt!

Update oktober 2016: Giel Beelen stopt op 11 november zijn ochtendshow. Eerder was in de media uitgelekt dat Giel ook echt zijn ochtendprogramma gaat verliezen. Dit vanwege de dalende luistercijfers. Achteraf bezien heeft de dj al dan niet ongewild een signaal afgegeven dat er wat op komst is. In plaats van de Haarlemmer is nu in de ochtend de nogal kleurloze Domien Verschuuren te beluisteren. Zie ook: Giel Beelen is geen vlogger

En als je toch bezig bent: Verrassing – YouTuber Kaj aangenomen als dj bij 3FM

Gelukkig, deze “DJ” die gesubsidieerd zijn mening als leidraad gebruikte op een vlees nog vis lijkende publieke omroep zender 3 FM, neem a.u.b. eens een voorbeeld aan Studio Brussel daar te Hilversum!

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dylan Haegens
1
Dylan Haegens Weigerde Rol in The Roast Of Giel Beelen

Dylan Haegens heeft een aanbieding geweigerd om een rol te spelen in The Roast of Giel Beelen die woensdag op Comedy Central wordt uitgezonden. Dat vertelt YouTube-hobbyist Giel Beelen op zijn kanaal Giels. De Veronica-dj had als voorwaarde van zijn deelname aan Comedy Central kenbaar gemaakt dat hij hoe dan …

Giel Beelen
2
Giel Beelen: KingAlert Is Sensatie – Begint Zelf KA? Dee Gek Van Beschuldigingen!

In zijn laatste livestream heeft voormalig 3FM-dj Giel Beelen KingAlert beschuldigt van sensatie! Ook blijkt hij contact te hebben gehad met Dee hierover. Giel komt met die nieuwtjes als hij met zijn gesprekspartener Bardo het heeft over wat hij op YouTube zou kunnen gaan doen. En dan geeft de dj (die …

Giel Beelen
3
Giels Vlog Bereikt 40.000 abonnees

Giel Beelen werkte al maanden toe naar die 40.000ste abonnee op zijn YouTube-kanaal Giels. Om dat te voorspoedigen gaf Giel aan iedere abonnee die een online enquete invulde een cd! Die mijlpaal heeft hij eindelijk met de snelheid van een slak bereikt op 1 augustus 2017. Het kan dus zijn …