Stopt Enzo Knol met Vloggen?

Zal Enzo ooit echt moeten stoppen met vloggen? Foto: YouTube.
Zal Enzo ooit echt moeten stoppen met vloggen? Foto: YouTube.

Laatste nieuws 2018: Weer nepbericht: Enzo Knol stopt met vloggen!

Zal de filmcarrière van Enzo Knol ertoe leiden dat hij stopt met vloggen? Fans hopen dat Enzo nooit ermee zou ophouden. Dat zal voorlopig ook niet gebeuren. Enzo betaalt zijn rekeningen met wat hij met YouTube verdient. Ik ga er vanuit dat hij in de toekomst vaker tv-werk zal doen waar hij extra inkomsten mee verdiend. Hij heeft in ieder geval al een plaatsje veroverd bij RTL Boulevard. Wanneer hij daar voor het eerst aan tafel schuift is nog niet bekend gemaakt, maar het zal wel na de zomer worden.

Stel dat hij daar goed voor de dag komt dan zou het natuurlijk zomaar kunnen dat er meer tv-werk hem wordt aangeboden. Dat wil echter niet zeggen dat hij een keuze moet maken tussen vloggen of tv. De meeste Bekende Nederlanders doen naast tv ook werk in bijvoorbeeld theater of zingen de iTunes hitlijsten vol.

Enzo als filmacteur

En hoewel ik Enzo’s talenten als acteur niet wil onderschatten lijkt me dat zijn eerste filmrol in Offline niet betekent dat hij meteen naar Hollywood vertrekt. De aankondiging mag dan wel op de showbizzpagina’s terug te vinden zijn, bij de filmpers gaat dit nieuws schouderophalend aan hen voorbij. Laten we wel wezen, we hebben het hier niet over een megaproductie met een miljoenenbudget. Het zal vooral voor fans van Enzo leuk zijn om ernaar te kijken. Of het buiten de YouTube-aanhang nog wat doet is maar de vraag.

Enzo Knol in Cannes. Foto: Twitter
Enzo Knol in Cannes. Foto: Twitter

2015 zal wel het jaar worden waarin Enzo Knol ook echt een Bekende Nederlander wordt. Nu zullen nog veel mensen die geen YouTube gebruiken vaag kijken als je het hebt over de bekende vlogger. Ook de betekenis van het woord vloggen zal nog niet bij iedereen bekend zijn. Dat zal snel veranderen.

Vloggen voor tv

Wat wel mogelijk is dat Enzo vroeg of laat het aanbod krijgt om zijn vlogs op tv uit te zenden. Dan moet je denken aan een docusoap zoals je wel vaker voorbij ziet komen. Iemand als Roy Donders is er bekend mee geworden. Het kan zijn dat hij dan een aantal keer geen vlogs online kan zetten omdat het beeldmateriaal exclusief voor tv moet worden behouden. Stel dat de tv-makers zeggen dat hij een maand lang geen vlogs mag uploaden zolang zij bezig zijn met de docusoap. Wat zal Enzo dan doen?

Ik ga er vanuit dat Enzo hoe dan ook vloggen voor YouTube nog altijd belangrijker vindt dan tv-werk. Pas wanneer Enzo kinderen krijgt wordt het voor hem moeilijk of hij echt iedere dag kan doorgaan met vloggen.

Enzo met gezin

Eerder in een Minecraft-aflevering vertelde hij over een Amerikaanse vlogger met een jonge kinderen. Die vlogt ook gewoon iedere dag wat zijn gezin aan het doen is. Enzo weet nog niet of dat wel goed is, zo vertelt hij openhartig. Hij vindt die kinderen nog te jong om zelf aan te geven of ze dat wel willen. Heeft de YouTube-ster daar een punt?

Kan me herinneren dat een Amerikaanse komiek veel verhalen van zijn kinderen in zijn comedy show gebruikte. Zijn zoon vond dat niet zo leuk. Toen hij daartegen protesteerde nam de komiek zijn zoon mee naar zijn kast die barstensvol zat met duur speelgoed. “ Kijk, van jouw verhalen kan ik dit speelgoed voor je kopen.”  Die zoon was meteen uitgepraat. Enzo? Gewoon lekker blijven vloggen.

Het filmpje waarin Knollie vertelde dat hij zou ophouden met vloggen, opgenomen eind 2013.

hallo Enzo ik ben heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg fan van je

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …