SnapKing Achter Dee Aan?!

Alle YouTubers
2

snapking

Zit SnapKing achter Dee aan? Ja, Dee van Enzo? Snapking twittert: ‘Ik ga DEE chanten van Enzo ben single g’.

Het verhaal wat SnapKing vertelt op Twitter is dat hij weer (?) single is, volgens eigen zeggen dan. Het YouTube-filmpje moet hierover nog komen maar op Twitter kan je alvast zijn echte tranen zien.

‘Het is heel erg moeilijk om het serieus uit te maken met mijn vriendin’- snik – ‘Ik ga later op YouTube vertellen wat de reden is.” Snik. Doe alvast een blauw duimpje – o nee, dat kan nog niet.

Geen gevoelens

En in tegenstelling tot zijn gesnik vervolgt hij het moeiteloos met de opmerking: ‘Ik heb echt geen gevoelens meer voor Femke.’ Snik. Als je geen gevoelens voor Femke hebt, waarom sta je dan te janken?

Ondertussen wordt hij ook niet geloofd door de Twitter-community! Belgische YouTuber Alex noemt het fake. SnapKing slaat terug door veelvuldig het ‘kk’ te gebruiken. @basvantelylingen krijgt zelfs het bericht: ‘Je kk moeder is ook vuilnis vriend’. Je vraagt je af wat de gespierde man dan zijn vijanden toewenst. Of liever niet.

Het helpt ook niet als hij eerst tweet: ‘Afscheid nemen van iemand is altijd moeilijk.’ Om daarna vrolijk erop te volgen: ‘Heerlijk single’. Met zo’n gespleten persoonlijkheid zal hij vast wel weer een meisje aan de haak slaan. Of dat Dee is valt echter te betwijfelen.

Whahaha……. Niets is wat het lijkt! Naast Snapking stond een bak vol met gesneden uien! Enzo kan dan wel eens een “vog”-“el” zijn. Snapking komt niet verder als het bekende oude plankje Aap Noot Mies. Dee kennende zal zij niet gecharmeerd zijn van een hersenloze Snapking.

hahah ja idd, er was eens zo’n programma waar die AWR gasten aan meededen, daar zie je pas echt hoe fking dom Snapking is.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Rutger Alexander Is De Nieuwe Kaj Van Der Ree?!

Rutger Alexander heeft het kanaal overgenomen van Kaj van der Ree voor een onbekend bedrag en dat bevalt niet iedereen! Hij is de eigenaar van Jouwveilingen.nl en nu dus ook van het kanaal van Kaj die begin dit jaar in de problemen kwam door grensoverschrijdend gedrag. De 250.000 abonnees die …

Alle YouTubers
DutchPerformante Haalt De 100.000 Likes Voor Lamborghini Tattoo

Chahid Charrak (DutchPerformante) is het hem weer gelukt om een actie te verzinnen die viral gaat. Op Instagram had hij een foto geplaatst met de mededeling: “Oke jongens en meisjes! Als deze foto binnen 2 dagen en 2 uur 100K likes behaald ga ik een Lamborghini tattoo zetten op mijn …

Alle YouTubers
Bram Krikke Wil Niets Meer Met Dennis Schouten Te Maken Hebben

Het is over en uit tussen dj en YouTuber Bram Krikke (foto boven) en Dennis Schouten. Was er eerder nog sprake van een deel twee van hun succesvolle tv-programma Onrecht, ondertussen is het Dennis duidelijk geworden dat Bram niet meer met hem verder wil. Oorzaak: Dennis heeft zich begin dit …