SnapKing Achter Dee Aan?!

Alle YouTubers
2

snapking

Zit SnapKing achter Dee aan? Ja, Dee van Enzo? Snapking twittert: ‘Ik ga DEE chanten van Enzo ben single g’.

Het verhaal wat SnapKing vertelt op Twitter is dat hij weer (?) single is, volgens eigen zeggen dan. Het YouTube-filmpje moet hierover nog komen maar op Twitter kan je alvast zijn echte tranen zien.

‘Het is heel erg moeilijk om het serieus uit te maken met mijn vriendin’- snik – ‘Ik ga later op YouTube vertellen wat de reden is.” Snik. Doe alvast een blauw duimpje – o nee, dat kan nog niet.

Geen gevoelens

En in tegenstelling tot zijn gesnik vervolgt hij het moeiteloos met de opmerking: ‘Ik heb echt geen gevoelens meer voor Femke.’ Snik. Als je geen gevoelens voor Femke hebt, waarom sta je dan te janken?

Ondertussen wordt hij ook niet geloofd door de Twitter-community! Belgische YouTuber Alex noemt het fake. SnapKing slaat terug door veelvuldig het ‘kk’ te gebruiken. @basvantelylingen krijgt zelfs het bericht: ‘Je kk moeder is ook vuilnis vriend’. Je vraagt je af wat de gespierde man dan zijn vijanden toewenst. Of liever niet.

Het helpt ook niet als hij eerst tweet: ‘Afscheid nemen van iemand is altijd moeilijk.’ Om daarna vrolijk erop te volgen: ‘Heerlijk single’. Met zo’n gespleten persoonlijkheid zal hij vast wel weer een meisje aan de haak slaan. Of dat Dee is valt echter te betwijfelen.

Whahaha……. Niets is wat het lijkt! Naast Snapking stond een bak vol met gesneden uien! Enzo kan dan wel eens een “vog”-“el” zijn. Snapking komt niet verder als het bekende oude plankje Aap Noot Mies. Dee kennende zal zij niet gecharmeerd zijn van een hersenloze Snapking.

hahah ja idd, er was eens zo’n programma waar die AWR gasten aan meededen, daar zie je pas echt hoe fking dom Snapking is.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle YouTubers
Vriend Enzo Knol Biedt Excuses Aan

Chahid Charrak heeft via Instastories zijn excuses aangeboden voor het uitschelden van zijn kind. Het incident – door hemzelf gefilm en op Insta gezet – heeft 3 dagen geleden plaats gevonden. In het filmpje zie je dat Chahid zijn kinderen Gio en Luciano naar binnen roept. Het onweert en de …

Alle YouTubers
Enzo Knol Zal Bumper Missen

“Met heel erg veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste Bumper. Hij is vanmiddag om half twee overleden ” Op Insta verscheen plotseling het bericht dat Bumper, de lieve hond van de famile Van der Zeeuw, is overleden. Enzo reageert onder de foto van de hond met: …

Alle YouTubers
Familie Chahid Charrak Doet Ook Mee Met EnzoLympics

Het lijkt erop dat Enzo Knol er alles aan doet om van EnzoLympics een groot succes te maken. Via Instagram heeft Chahid Charrak bekend gemaakt dat hij de presentatie doet van dit spelletjesfestijn. Maar naast de eigenaar van de goudkleurige Lamborghini doen ook alle vier de kinderen mee van Chahid. …