SnapKing Achter Dee Aan?!

Alle YouTubers
2

snapking

Zit SnapKing achter Dee aan? Ja, Dee van Enzo? Snapking twittert: ‘Ik ga DEE chanten van Enzo ben single g’.

Het verhaal wat SnapKing vertelt op Twitter is dat hij weer (?) single is, volgens eigen zeggen dan. Het YouTube-filmpje moet hierover nog komen maar op Twitter kan je alvast zijn echte tranen zien.

‘Het is heel erg moeilijk om het serieus uit te maken met mijn vriendin’- snik – ‘Ik ga later op YouTube vertellen wat de reden is.” Snik. Doe alvast een blauw duimpje – o nee, dat kan nog niet.

Geen gevoelens

En in tegenstelling tot zijn gesnik vervolgt hij het moeiteloos met de opmerking: ‘Ik heb echt geen gevoelens meer voor Femke.’ Snik. Als je geen gevoelens voor Femke hebt, waarom sta je dan te janken?

Ondertussen wordt hij ook niet geloofd door de Twitter-community! Belgische YouTuber Alex noemt het fake. SnapKing slaat terug door veelvuldig het ‘kk’ te gebruiken. @basvantelylingen krijgt zelfs het bericht: ‘Je kk moeder is ook vuilnis vriend’. Je vraagt je af wat de gespierde man dan zijn vijanden toewenst. Of liever niet.

Het helpt ook niet als hij eerst tweet: ‘Afscheid nemen van iemand is altijd moeilijk.’ Om daarna vrolijk erop te volgen: ‘Heerlijk single’. Met zo’n gespleten persoonlijkheid zal hij vast wel weer een meisje aan de haak slaan. Of dat Dee is valt echter te betwijfelen.

Whahaha……. Niets is wat het lijkt! Naast Snapking stond een bak vol met gesneden uien! Enzo kan dan wel eens een “vog”-“el” zijn. Snapking komt niet verder als het bekende oude plankje Aap Noot Mies. Dee kennende zal zij niet gecharmeerd zijn van een hersenloze Snapking.

hahah ja idd, er was eens zo’n programma waar die AWR gasten aan meededen, daar zie je pas echt hoe fking dom Snapking is.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Gio Swikker Uitgelachen Door Gio Latooy

Zanger Gio Swikker deelt op zijn Instagram trots een clip uit de laatste vlog van YouTuber Gio Latooy. Hij schrijft erbij:”Hahaha te gek, Laat je gaan in de laatste vlog van Gio Latooy.” Daarin zien we hoe hij en zijn vrienden moeten lachen om het liedje van Swikker en dat …

Alle YouTubers
Kalvijn Bedolven Onder Complimenten Na Optreden Met Nick & Simon

Kalvijn mocht een nummer zingen in het tv-programma van Nick & Simon: De 3 sterrencamping! Het filmpje dat hij van zijn zangprestatie op Instagram zet leidt tot een stortvloed aan complimenten. Zichzelf begeleidend op een gitaar zingt de YouTuber een nummer van Thomas Acda. Enzo Knol reageert met: “Superknap man!” …

kastiop
Alle YouTubers
Lichaam YouTuber Kastiop Teruggevonden In Nederland

Het lichaam van de Belgische YouTuber Kastiop ( Echte naam: Kacper Przybylski) is vandaag teruggevonden in het Nederlandse plaatsje Stein. Nieuwsblad.be: Vermiste YouTuber dood teruggevonden. Eerder was de politie aldaar aanwezig om hem te zoeken omdat zijn Mercedes een dag eerder in Stein was gevonden. Vissers hebben zaterdag een lichaam …