Rick Krijgt Veel Steun Na Huilvideo – Laat Urn Zien Van Vader

Alle YouTubers

rick

Maar liefst 1600 reacties heeft Rick (SerpentGameplay) gekregen op zijn ‘huilvideo’ zoals hij het zelf omschrijft. In de video onthult hij een geheim dat hij tot nog toe aan niemand heeft verteld.

Auto-ongeluk

Zijn vader is 2 jaar geleden overleden als gevolg van een auto-ongeluk. Dat nieuws kwam zijn oom vertellen aan de deur. Eerst dacht Rick dat hij snel met zijn moeder naar het ziekenhuis moest, maar dat was niet meer nodig.

Zijn broertje was toen niet thuis. Hij logeerde bij een vriend en ze hebben besloten de jongen pas na thuiskomst over de dood van zijn vader te vertellen.

Rick heeft lang getwijfeld of hij dit online moest zetten. Hij heeft doorgezet en nadat ook KingAlert (na toestemming) hier aandacht aan besteedde schoot het aantal abonnees op zijn kanaal SerpentGameplay omhoog.

Urn van vader

Opmerkelijke scene in de video is dat Rick de urn laat zien (!) waarin de resten van zijn vader zitten. Ook wijst hij op zijn ring waarin een beetje as zit van de overledene.

In een bedankvideo de volgende dag geeft Rick aan de reacties ontzettend lief te vinden. Je hoeft echter niet te denken dat hij iedere dag aan het huilen is om het verlies van zijn vader.

Een enkele keer wordt het hem te machtig. Voor de rest is het een vrolijke jongeman waar we nog veel van kunnen verwachten. Foto: YouTube.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Gio Swikker Uitgelachen Door Gio Latooy

Zanger Gio Swikker deelt op zijn Instagram trots een clip uit de laatste vlog van YouTuber Gio Latooy. Hij schrijft erbij:”Hahaha te gek, Laat je gaan in de laatste vlog van Gio Latooy.” Daarin zien we hoe hij en zijn vrienden moeten lachen om het liedje van Swikker en dat …

Alle YouTubers
Kalvijn Bedolven Onder Complimenten Na Optreden Met Nick & Simon

Kalvijn mocht een nummer zingen in het tv-programma van Nick & Simon: De 3 sterrencamping! Het filmpje dat hij van zijn zangprestatie op Instagram zet leidt tot een stortvloed aan complimenten. Zichzelf begeleidend op een gitaar zingt de YouTuber een nummer van Thomas Acda. Enzo Knol reageert met: “Superknap man!” …

kastiop
Alle YouTubers
Lichaam YouTuber Kastiop Teruggevonden In Nederland

Het lichaam van de Belgische YouTuber Kastiop ( Echte naam: Kacper Przybylski) is vandaag teruggevonden in het Nederlandse plaatsje Stein. Nieuwsblad.be: Vermiste YouTuber dood teruggevonden. Eerder was de politie aldaar aanwezig om hem te zoeken omdat zijn Mercedes een dag eerder in Stein was gevonden. Vissers hebben zaterdag een lichaam …