Rick Krijgt Veel Steun Na Huilvideo – Laat Urn Zien Van Vader

Alle YouTubers

rick

Maar liefst 1600 reacties heeft Rick (SerpentGameplay) gekregen op zijn ‘huilvideo’ zoals hij het zelf omschrijft. In de video onthult hij een geheim dat hij tot nog toe aan niemand heeft verteld.

Auto-ongeluk

Zijn vader is 2 jaar geleden overleden als gevolg van een auto-ongeluk. Dat nieuws kwam zijn oom vertellen aan de deur. Eerst dacht Rick dat hij snel met zijn moeder naar het ziekenhuis moest, maar dat was niet meer nodig.

Zijn broertje was toen niet thuis. Hij logeerde bij een vriend en ze hebben besloten de jongen pas na thuiskomst over de dood van zijn vader te vertellen.

Rick heeft lang getwijfeld of hij dit online moest zetten. Hij heeft doorgezet en nadat ook KingAlert (na toestemming) hier aandacht aan besteedde schoot het aantal abonnees op zijn kanaal SerpentGameplay omhoog.

Urn van vader

Opmerkelijke scene in de video is dat Rick de urn laat zien (!) waarin de resten van zijn vader zitten. Ook wijst hij op zijn ring waarin een beetje as zit van de overledene.

In een bedankvideo de volgende dag geeft Rick aan de reacties ontzettend lief te vinden. Je hoeft echter niet te denken dat hij iedere dag aan het huilen is om het verlies van zijn vader.

Een enkele keer wordt het hem te machtig. Voor de rest is het een vrolijke jongeman waar we nog veel van kunnen verwachten. Foto: YouTube.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Kalvijn Krijgt Gemengde Reacties: ‘Slechtste Talshow Ooit’

Kalvijn (Kelvin Boerma) bedankt zijn kijkers op Instastories nadat zijn tv-programma De Kalvijnshow op NPO3 was uitgezonden. Toch kunnen ze niet allemaal positief zijn geweest. Tv-ster Maxime Hartman was keihard in zijn oordeel: “Kavijn, een soort Robert Jensen van 14 jaar oud met de slechtste talkshow in vele jaren.” De …

Alle YouTubers
Quin van der Zeeuw In Tranen! Kanaal UberQuinGames Gehackt! Alle Video’s Verwijderd!

Quin van der Zeeuw is zijn YouTube-kanaal kwijt! Op het moment van schrijven heeft een Engelstalig sprekend persoon zijn kanaal UberQuinGames gehackt en alle video’s van Quin verwijderd. Er staat nu een live video van iemand die zich Cardano noemt en over cryto valuta praat. Quin meldt dit op Instatories …

Alle YouTubers
Irma Knol Bedankt Ziekenhuis Assen Na Operatie

Wat een onschuldig sleetje rijden moest wezen is geëindigd in het ziekenhuis voor Irma Knol, de moeder van Enzo Knol (en Malino de Hond :). Het ongelukje met de slee kan je zien op haar Instagram en in de laatste vlog van haar succesvolle zoon. Nadat ze vanaf een heuveltje …