Rick Krijgt Veel Steun Na Huilvideo – Laat Urn Zien Van Vader

Alle YouTubers

rick

Maar liefst 1600 reacties heeft Rick (SerpentGameplay) gekregen op zijn ‘huilvideo’ zoals hij het zelf omschrijft. In de video onthult hij een geheim dat hij tot nog toe aan niemand heeft verteld.

Auto-ongeluk

Zijn vader is 2 jaar geleden overleden als gevolg van een auto-ongeluk. Dat nieuws kwam zijn oom vertellen aan de deur. Eerst dacht Rick dat hij snel met zijn moeder naar het ziekenhuis moest, maar dat was niet meer nodig.

Zijn broertje was toen niet thuis. Hij logeerde bij een vriend en ze hebben besloten de jongen pas na thuiskomst over de dood van zijn vader te vertellen.

Rick heeft lang getwijfeld of hij dit online moest zetten. Hij heeft doorgezet en nadat ook KingAlert (na toestemming) hier aandacht aan besteedde schoot het aantal abonnees op zijn kanaal SerpentGameplay omhoog.

Urn van vader

Opmerkelijke scene in de video is dat Rick de urn laat zien (!) waarin de resten van zijn vader zitten. Ook wijst hij op zijn ring waarin een beetje as zit van de overledene.

In een bedankvideo de volgende dag geeft Rick aan de reacties ontzettend lief te vinden. Je hoeft echter niet te denken dat hij iedere dag aan het huilen is om het verlies van zijn vader.

Een enkele keer wordt het hem te machtig. Voor de rest is het een vrolijke jongeman waar we nog veel van kunnen verwachten. Foto: YouTube.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle YouTubers
Vriend Enzo Knol Biedt Excuses Aan

Chahid Charrak heeft via Instastories zijn excuses aangeboden voor het uitschelden van zijn kind. Het incident – door hemzelf gefilm en op Insta gezet – heeft 3 dagen geleden plaats gevonden. In het filmpje zie je dat Chahid zijn kinderen Gio en Luciano naar binnen roept. Het onweert en de …

Alle YouTubers
Enzo Knol Zal Bumper Missen

“Met heel erg veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste Bumper. Hij is vanmiddag om half twee overleden ” Op Insta verscheen plotseling het bericht dat Bumper, de lieve hond van de famile Van der Zeeuw, is overleden. Enzo reageert onder de foto van de hond met: …

Alle YouTubers
Familie Chahid Charrak Doet Ook Mee Met EnzoLympics

Het lijkt erop dat Enzo Knol er alles aan doet om van EnzoLympics een groot succes te maken. Via Instagram heeft Chahid Charrak bekend gemaakt dat hij de presentatie doet van dit spelletjesfestijn. Maar naast de eigenaar van de goudkleurige Lamborghini doen ook alle vier de kinderen mee van Chahid. …