Rick Krijgt Veel Steun Na Huilvideo – Laat Urn Zien Van Vader

Alle YouTubers

rick

Maar liefst 1600 reacties heeft Rick (SerpentGameplay) gekregen op zijn ‘huilvideo’ zoals hij het zelf omschrijft. In de video onthult hij een geheim dat hij tot nog toe aan niemand heeft verteld.

Auto-ongeluk

Zijn vader is 2 jaar geleden overleden als gevolg van een auto-ongeluk. Dat nieuws kwam zijn oom vertellen aan de deur. Eerst dacht Rick dat hij snel met zijn moeder naar het ziekenhuis moest, maar dat was niet meer nodig.

Zijn broertje was toen niet thuis. Hij logeerde bij een vriend en ze hebben besloten de jongen pas na thuiskomst over de dood van zijn vader te vertellen.

Rick heeft lang getwijfeld of hij dit online moest zetten. Hij heeft doorgezet en nadat ook KingAlert (na toestemming) hier aandacht aan besteedde schoot het aantal abonnees op zijn kanaal SerpentGameplay omhoog.

Urn van vader

Opmerkelijke scene in de video is dat Rick de urn laat zien (!) waarin de resten van zijn vader zitten. Ook wijst hij op zijn ring waarin een beetje as zit van de overledene.

In een bedankvideo de volgende dag geeft Rick aan de reacties ontzettend lief te vinden. Je hoeft echter niet te denken dat hij iedere dag aan het huilen is om het verlies van zijn vader.

Een enkele keer wordt het hem te machtig. Voor de rest is het een vrolijke jongeman waar we nog veel van kunnen verwachten. Foto: YouTube.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Kalvijn Op TV Krijgt Flinke Kritiek – Kijkers Willen Geen YouTubers

YouTuber Kalvijn heeft niet bepaald een positieve indruk achtergelaten bij de tv-kijkers. Hij was uitgenodigd bij NOS Sport samen met o.a. Rafael van der Vaart. Daar zou Kalvijn dan zijn eigen kijk op het EK voetbal moeten geven, maar de kijkers van het voetbalprogramma moeten hem niet. “Wtf wie dacht …

Thijs
Alle YouTubers
Bennie Is Verliefd! Vriend Van Enzo Knol Laat Eindelijk Zijn Vriendin Zien!

De bebaarde vriend van Enzo Knol, Thijs, heeft via Instastories voor het eerst een foto gedeeld waarop zijn vriendin staat. Op de foto zie je een mooie jonge vrouw met lang bruin haar die door haar wimpers de camera inkijkt. Thijs geeft haar een kus en heeft boven zijn hoofd …

Alle YouTubers
Kalvijn Krijgt Gemengde Reacties: ‘Slechtste Talshow Ooit’

Kalvijn (Kelvin Boerma) bedankt zijn kijkers op Instastories nadat zijn tv-programma De Kalvijnshow op NPO3 was uitgezonden. Toch kunnen ze niet allemaal positief zijn geweest. Tv-ster Maxime Hartman was keihard in zijn oordeel: “Kavijn, een soort Robert Jensen van 14 jaar oud met de slechtste talkshow in vele jaren.” De …