Schoolagenda Van Gio en TiesGames

GameplayWorldXL

schoolagenda squad

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien.

De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. Daar zit namelijk de uitgever FC Klap. Komt je die naam bekend voor? Dat is namelijk de uitgever van Enzo Knol’s boek Knolpower.

Meer Knolpower

Door het succes van Enzo’s boek wil deze uitgever graag meer boeken uitbrengen van bekende YouTubers. De schoolagenda is het eerstvolgende project waar men natuurlijk veel van verwacht.

In tegenstelling tot het boek van Enzo dat alleen via zijn webshop te koop is zal de schoolagenda van Gio, Ties en de rest van de squad wel gewoon overal te koop zijn. Meer informatie volgt later.

Opmerkelijk: de meest succesvolle Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) ontbreekt daarin. Die heeft onlangs 100.000 subs gehaald.

Zie ook: wat verdient Gio met zijn YouTube-kanaal?

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

Ties
87
Ties Granzier Gearresteerd in VS

YouTuber Ties Granzier heeft het nationale nieuws weten te bereiken door illegaal een testlocatie in Nevada van de Amerikaanse luchtmacht te betreden. NOS: Nederlandse YouTubers gearresteerd bij Area 51 Dat terrein staat bekend als Area 51. Volgens mensen die dat willen geloven zou de Amerikaanse overheid daar buitenaardse wezens gevangen …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …