Scheldende KingAlert Woedend Op De Telegraaf – Slachtoffer Van Complot?

KingAlert
12

KingAlert is door een mede-YouTuber flink te kijken gezet: in stukjes uit zijn Twichtopnames hoor je KingAlert (Paul Goudsmit) schelden en woorden als ‘aidslip’, ‘autist’ en ‘kanker’ gebruiken. Ook schijnt hij zich lelijk uit te laten over homo’s.

De beelden van een scheldende Kingalert hebben nu ook De Telegraaf bereikt. Daar verbaasd men zich over dit gedrag waar men Paul Goudsmit kent als een fatsoenlijk mens. De 40-plusser en ex-leraar die andere YouTubers vaak op hun gedrag aanspreekt ligt nu zelf onder vuur met zijn gedrag.

De YouTuber reageert woedend: Kort gezegd komt zijn verweer erop neer dat alles uit zijn context is gehaald. Hij benadrukt niets tegen homo’s en autisten te hebben. Hij werkt er zelfs mee samen achter de schermen!

En Paul gaat nog verder: hij meent slachtoffer te zijn van een complot van leden van DagelijksHaaDee die hem kapot willen maken. Onder andere Gamemeneer en Linktijger verdenkt hij ervan de aanstichters te zijn.

En de rechtvaardiging voor zijn gedrag wordt nog vreemder: hij beweert een typetje te spelen. KingAlert is zoal kwaad dat de journalist van De Telegraaf omdat hij hier aandacht aan besteedt; ze moeten maar wachten totdat hij met zijn video over deze zaak komt. Maar zo werkt de journalistiek natuurlijk niet.

Je ziet dan ook dat de journalist van De Telegraaf met stijgende verbazing kennis neemt van de woede en argumenten van KingAlert. Als je de RTL Boulevard van YouTube wordt genoemd, mag je ook wel kritische vragen verwachten over je eigen gedrag.

Zondag komt Paul met zijn reactie op zijn kanaal KingAlert. Die schijnt een uur (!) te duren. Op Twitter reageerde hij ook al onder andere met de volgende tweet: ‘Voel me de afgelopen dagen Peter R.ukker de Vries.’

Grappig en sneu tegelijk. Paul heeft zelf commentaar op iedereen, maar bij hem is het anders. Hij heeft allemaal excuses waarom het bij hem niet erg is.

Erg slap en daarvoor is hij bijna 45 minuten nodig inclusief conspiracy theorieën.

Paul kan zelf totaal niet tegen kritiek, heeft veel praatjes maar o.a. dat Ooh zo geweldig wordende KingAlert 2.0 is er ook nog nooit. Misschien moet Paul eens pas op de plaats gaan maken en zich echt volwassen gaan gedragen.

Paul heeft gisteren in de stream met zijn vriend Fishanator gewaarschuwd dat alle Youtubers die zich negatief over hem, zijn vrouw en kinderen uitlaten zich kunnen verheugen op zijn toorn. Alle streams van betrokkenen worden gemonitord. Paul neemt na de King Alert van 11 april een weekje rust. Daarna zal hij besluiten of hij overgaat tot gerechtelijke stappen. In de familie van zijn vrouw zit zoals bekend veel juridische kennis. Excuses komen er niet, want hij hij heeft geen fouten gemaakt. De aantoonbare fouten in zijn video’s (Verkeerd lezen van de status) zijn met opzet gemaakt, mensen die dat niet snappen zijn niet slim.
Uit niet bevestigde bronnen heb ik vernomen dat de rechtzaak zal worden aangekondigd op dezelfde dag als King Alert 2.0 wordt gelanceerd, de geboorte van de baby van Dee en Paul de prijs krijgt als beste DJ van Nederland.

Paultje Paultje toch. Ga jij via Twitter ook nog eens jouw eigen kinderen hierin betrekken (GE/(MIS)BRUIKEN) en daarnaast Wendy en overige familieleden. Gut gut gut, je kon deze zondag niet bij een verjaardag zijn van een nichtje van 5 jaar (woont notabene om de hoek) omdat je moest editten. Jouw video zal wel een grote tranendal worden. Net als in het verleden heb ik nu ook weer de tissues klaar staan om jouw spuug van mijn beeldscherm te vegen.
Wordt eens volwassen en laat je gezin erbuiten. Al handenwrijvend wacht ik jouw ‘docu’ af.

Deze man leidt aan narcisme. Hij vind zich de beste YouTuber van Nederland. De beste dj etc. Hij stelt zich gelijk aan yourtubers zoals Stuk tv, Enzo. Het verschil in hits per dag is dat hij plusminus 18000 haalt Stuktv haalt 6 ton en Enzo 1 miljoen per dag. Het enige wat hij doet is populaire yourtubers clippen zijn vaderlijke commentaar er over geven. Heel slim maakt hij dan gebruik van de zinnen volgens mij en ik denk etc door zg dingen te openbaren waardan later niets van waar blijkt te zijn. Legendarische voorbeelden zijn de zg zwangerschap van Dee en haar zg deelname aan de tv show Wie is de MOL.
Excuses ho maar. Nu is alles weer uit het verband gerukt zegt hij maar wie wel eens zijn Twitch streams of de streams met zijn vriend Fishanator heeft beluisterd weet dat dit schering en inslag is
Ook zou dit een vooropgezet plan van Gameneneer vlgs Paul. Als straf heeft hij de podcast die hij met Gamemeneer Puck en Daniel Lippens niet online gezet. Maar zou het niet zijn dat de discussie niet in het voordeel van onze vriend verliep en dit hem beter uit komt.
Ben benieuwd naar zijn docu. Ik raad een ieder aan eens te luisteren naar zijn argumenten waarbij steevast de woorden gebruikt volgens en het is dat maar dat nergens met cijfers kan ondersteunen. NIEMAND weet de leeftijden van zIjn volgers en van de gasten in zijn stream kent hij er misschien 4 persoonlijk

Oelala, Paultje komt met een docu aan en gaat zich aankomende zondag 1 uur lang uitleggen en verdedigen. Dit wordt drie keer niets omdat hij al zo vaak in het verleden langdradig in zijn eigen cirkeltje bleef draaien en verdedigen dat het een slaapverwekkende vertoning werd. Zelfs de spaghetti op mijn bord vertoont betere structuren dan de hersens van Paul Goudsmit. Als ik al deze voorbeelden zou beschrijven van de afgelopen jaren dan is mijn boekwerk 12x dikker dan zijn uitgegeven boekje wat nauwelijks verkocht is. Hij heeft nu definitief de weg terug naar leraar afgesneden. Zijn (social)media podium neemt met de maand af. In de zorg zoeken ze nog veel personeel die onder andere autistische mensen begeleid en verzorgd. Ook daar maakt Paul geen kans op een baan. Zijn BMWtje kan hij binnenkort gaan inruilen voor een Twingootje. Mocht je zondag naar zijn 1 uur “docu” gaan kijken, dan is 6 minuten voldoende. Alles wordt toch 10x herhaald met de meest krankzinnige voorbeelden en wedden dat hij het ook weer eens over zijn 41 jarige leeftijd gaat hebben. Paul zakt weer verder in zijn schaamteloze afvoerputje. Daar zal na zijn docu geen verandering in komen.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KingAlert
6
KingAlert Slaat Terug -Gekwetst Door Vele Kritiek YouTubers

KingAlert heeft een video online gezet met de titel Leugens, list en bedrog in YouTube Nederland. De docu zoals Paul het zelf noemt moet aantonen dat er mensen zijn die hem onterecht zwart maken en liegen waar hij bijstaat. Daarvoor heeft de veertiger ruim een uur voor nodig en heeft …

KingAlert
28
KingAlert Mishandelt Radom Persoon Om Niets

Paul Goudsmit, beter bekend als KingAlert, heeft een nog onbekend persoon midden in de nacht volgens eigen zeggen ‘op z’n bek geslagen.. werkelijk om NIETS’. Dat vertelt een beduusde Paul op Instastories. En hij zegt meteen erbij hoe dat komt: ‘Vannacht had ik een DJ gig en ik moest om …

KingAlert
7
KingAlert Ook Getroffen Door ‘Enzo Knol’ Strike

De video van KingAlert ‘Enzo pakt verkeersboete’ is 1, 5 uur offline geweest door een strike van Divimove. Het filmpje met beelden uit de vlog van Enzo staat nu weer online, maar KingAlert klaagt dat dit wel hem een tendingpositie heeft gekost. Paul schrijft knorrig onder de gewraakte video: ‘Helaas …