Scheldende KingAlert Woedend Op De Telegraaf – Slachtoffer Van Complot?

KingAlert
12

KingAlert is door een mede-YouTuber flink te kijken gezet: in stukjes uit zijn Twichtopnames hoor je KingAlert (Paul Goudsmit) schelden en woorden als ‘aidslip’, ‘autist’ en ‘kanker’ gebruiken. Ook schijnt hij zich lelijk uit te laten over homo’s.

De beelden van een scheldende Kingalert hebben nu ook De Telegraaf bereikt. Daar verbaasd men zich over dit gedrag waar men Paul Goudsmit kent als een fatsoenlijk mens. De 40-plusser en ex-leraar die andere YouTubers vaak op hun gedrag aanspreekt ligt nu zelf onder vuur met zijn gedrag.

De YouTuber reageert woedend: Kort gezegd komt zijn verweer erop neer dat alles uit zijn context is gehaald. Hij benadrukt niets tegen homo’s en autisten te hebben. Hij werkt er zelfs mee samen achter de schermen!

En Paul gaat nog verder: hij meent slachtoffer te zijn van een complot van leden van DagelijksHaaDee die hem kapot willen maken. Onder andere Gamemeneer en Linktijger verdenkt hij ervan de aanstichters te zijn.

En de rechtvaardiging voor zijn gedrag wordt nog vreemder: hij beweert een typetje te spelen. KingAlert is zoal kwaad dat de journalist van De Telegraaf omdat hij hier aandacht aan besteedt; ze moeten maar wachten totdat hij met zijn video over deze zaak komt. Maar zo werkt de journalistiek natuurlijk niet.

Je ziet dan ook dat de journalist van De Telegraaf met stijgende verbazing kennis neemt van de woede en argumenten van KingAlert. Als je de RTL Boulevard van YouTube wordt genoemd, mag je ook wel kritische vragen verwachten over je eigen gedrag.

Zondag komt Paul met zijn reactie op zijn kanaal KingAlert. Die schijnt een uur (!) te duren. Op Twitter reageerde hij ook al onder andere met de volgende tweet: ‘Voel me de afgelopen dagen Peter R.ukker de Vries.’

Kijkt er werkelijk nog iemand naar deze neppe narcistische Paul Goudsmit? Hij navigeert op een domme manier, in de wereld van jongeren, alleen maar voor de pecunia.

Paultje heeft geen rust. Vlak na aankomst in Spanje twitterde hij al dat hij donderdag terug naar Nederland gaat en doet dat gedurende de week een aantal keer. Hij geniet niet. I.p.v. dat hij zich concentreert hoe nu verder met Paul en King Alert, is het veelvuldig foto’s en filmpjes showen van bier, sterke drank, chocolademelk en commentaar op voetbal (want ja Paultje is een echte professionele voetbalkenner, whahahaha) de headlines van zijn korte vakantie. Hij blijft zo erg met zichzelf ingenomen dat er niet aan zijn dikke betonplaat voor zijn hoofd gewerkt is. Hij is immens populier op Instagram en haalt maar liefst met 4 foto’s in Spanje een gemiddelde van 1000 likes per foto. Ik blijf keihard lachen. Als het allemaal zo heftig en zuur was dan valt er in huize Goudsmit veel te “repareren” i.p.v. op vakantie te gaan. Zijn laatste KingAlert video ofwel docu is 100K bekeken en die van Egbert minder dan de helft. Wie schreeuwt er nu om aandacht. Inderdaad de tamtam van dramaqueen Paultje.

Als je dan ziet wat hij weer uitkraamt in de Q en A met zijn vrouw, dan hoop je dat hij in de toekomst nooit naar een baan solliciteert waar een psychologisch test onderdeel is van de sollicitatie procedure. Heb nu al medelijden met het bedrijf dat die uitslag onder ogen krijgt.

Ja inderdaad zijn IQ reikt niet verder dan 68. Paultje en ook Wendy waren grof gebekt en ronduit schofterig in zijn Q&A en kramen beiden onzin uit. Hij betrekt KingAlert onderwerpen op zijn kanaal King77nl. Hoe dom kan je zijn. Het is treurig gesteld met Paul en hij snapt er zelf niets van. Paultje kwam overspannen over en wil dat de hele wereld over hem waakt. Hij denkt binnen een paar jaar als DJ te kunnen gaan toeren door Nederland. Ik rol van mijn stoel van het lachen. Paul vertelt dat ergens tegen aan schoppen niet erg is, maar ondertussen kan hij helemaal maar dan ook helemaal niets hebben. De dislikes zijn mega veel. Dat Wendy haar lipjes nat zijn, hoe ver kan je zakken? Dus als zijn zoontjes de eerste lozingen krijgen wordt dan dit ook breed uitgemeten? Paultje is de eerste bocht al voorbij van het afvoerputje. Zijn social media podium neemt met de week af. Het gaat sneller en sneller richting de onvermijdelijke afgrond. De award voor beste youtube dramaqueen 2019 kan wat mij betreft meteen worden toegeschreven aan Paul Goudsmit.

Nog even terugkomen op de “docu” van Paul Goudsmit. Pluspunt, de tissues heb ik achterwege kunnen laten want hij spuugde niet en bleef voor het eerst rustig. Inhoudelijk een zeer slechte ‘docu’, zijn kinderen, vrouw en andere familieleden erbij halen is ronduit slecht. Meneertje heeft last van zijn leeftijd (zoals voorspeld). Dat blijkt uit meerdere video’s. Ik ben het niet eens met David om personen af te gaan strepen. Maar ‘sorry’ kan Paultje nauwelijks uit zijn strot krijgen. Die jongens (de clan) komen wel eens bij elkaar en het viel een van hun op hoe Paul is buiten KingAlert om op social media. Dat Paul de afgelopen jaren aan het drammen was wat allemaal niet kon bij andere YouTubers, lapt hij zelf met zijn grote en groffe bek aan zijn laars. Voeding genoeg om hem hiermee eens te bashen. De video van Egbert blijft als een klein duimpje omhoog staan. Dan maakt Michael (Link) een reactie video hierop. Alleen dat was een 1 tweetje en duidelijk ingestudeerd naar Amerikaans model. Dat een aantal YouTubers die Paul niet mogen de kans dachten te pakken hem een extra zetje te geven , na de video van Egbert, richting EXIT zijn niet goed bezig. O.a. Michael is hier goed in. Het gele mutsje is een ratje van de eerste orde. Slim doen voor de camera maar zonder camera heel achterbaks. Zijn kanaal doet het de laatste tijd stukken minder dan zijn maatje Don (game meneer). Het groepje rondom Milan Knol vertoont toch wat haarscheuren. Creativiteit op social media is ver te zoeken en content is ronduit kleuterig. Beter gezegd de heren gedragen zich erg kleuterig, waardoor de content ook kleuterig wordt. Paul heeft geen enkele zelfreflectie, als enige eigenaar denkt hij alles maar te kunnen zeggen en doen en niemand mag hem corrigeren. Volkomen mis heeft hij het. De afgelopen jaren zijn er genoeg reacties van kijkertjes geweesr die vragen om bepaalde woorden niet te gebruiken of zijn gedrag afkeuren. Paul wuifde en wuift dat weg. Zijn betonplaat voor zijn hoofd is te groot.
Dreigementen naar Paul toe moeten wel hard aangepakt worden. Dat valt niet te tolereren.
Na zijn ‘docu’ wil Paultje niet inbinden en gaat op Twitter als van ouds doodleuk verder. Hij vindt iedereen een dombo, zo valt vaak te lezen. Nu zit meneertje een weekje in Spanje met zijn vader. Gezien zijn social media gedrag heeft hij het licht nog steeds niet gezien. Wie weet is hij zijn vader aan het inpalmen om een stukje van zijn erfenisje los te peuteren om zijn magere inkomsten wat op te krikken.
Ik hoop dat er iemand opstaat in Nederland die een gelijkwaardige en betere content maakt als KingAlert. Paul denkt tussen de grote te horen maar heeft grote steken laten vallen. KingAlert is nooit goed van de grond gekomen en hij maakte zich daar te makkelijk mee van af (afgezien dat je niet elk YouTube kanaal kan volgen, dan mag je wel 15 mensen in dienst nemen). Zo zag hij een paar jaar geleden dat StukTV ook te boeken was als DJ’s, toen Paultje de verdiensten hoorde, wilde hij dat ook. 2,5 jaar geleden gingen een aantal YouTubers een boek uitgeven, toen Paultje de verdiensten hoorde, wilde hij dat ook. Vaak genoeg schoof Paul een nieuwe aflevering van KingAlert vooruit. Te weinig nieuws te melden, vertelde hij en/of hij was druk met zijn nevenactiviteiten. De hoofdactiviteit KingAlert heeft hij te vaak te weinig inhoud aan gegeven. Je wordt pas groot en kan nevenactiviteiten doen als je een hoofdactiviteit goed onder de knie hebt en daaruit voldoende dollars creeert. Dat is KEIHARD werken, maar dat heb ik Paul niet voldoende zien doen. Als Paul zijn gedrag blijft voortzetten sluit hij zelf deuren i.p.v. dat deuren voor hem worden geopend. Ook dat heeft Paultje nog steeds niet onder de knie. Paul denkt vaak de finish al gehaald te hebben, maar het is tot op heden gebleken dat het steeds niet is.

Heerlijk, donderdag komt een statement met Egbert. Dat worden m.i.z. zalvende woorden. Paul gaat weer proberen het tij te keren dat “de clan” in zijn kont kruipt. Wie kent Paul niet? Zoals eerder geschreven, zijn (social)media podium wordt ook met deze acties met de maand kleiner en kleiner. Daarna gaat Paultje een weekje offline en dat meer info volgt. Dan kan ik mooi na donderdag mijn commentaar schrijven over zijn “docu”. Gaat Paultje de komende offline periode gebruiken om die hele grote dikke betonplaat voor zijn hoofd door derden eraf te laten bikken? Dat wordt nog een hele klus. Hahahaha. Of heeft hij een “heisessie” met onderwerpen als, verbeter de wereld begin met je zelf, correct(er) taalgebruik, afstand nemen van zelfingenomen, hoe je teksten als natte vingers niet moet gebruiken, familieleden minder betrekt bij je werk, enz. enz. enz. Hoe Paul uit wanhoop pooltjes aanmaakt op Twitter daags na zijn “docu” zegt veel over zijn emoties. Oh ja, gele mutsje (Michael) heeft wel degelijk wat op zijn kerfstok en inderdaad er zijn een aantal grote YouTubers die snuiven en gebruiken. Dit laatste als bevestiging wat David reeds heeft uitgezonden. Jonge kindertjes zijn niet dom die zien dat ook en geven dit zo nu en dan ook onder de video’s in de comments aan.

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …