Ruzie in De Weverij Over Video’s Enzo Knol

Enzo Knol

Miljonair vlogger Enzo Knol heeft onthult in zijn recente vlog (zie beneden) dat hij een fikse ruzie heeft met zijn “buren”. Maar de naam van de klagende buurman weet hij niet. Enzo krijgt te horen dat er anoniem een klacht tegen hem is ingediend bij de Vereniging van Eigenaren van appartementen complex De Weverij in Zeist waar Enzo Knol woont.

De klacht gaat om het gebruik van elektriciteit voor zijn KP Active work out kanaal die door zijn vriendin Myron Koops wordt onderhouden. Wat is het geval: Myron doet haar oefeningen in de gezamenlijke garage onder het appartementencomplex waar ze nu nog wonen. Daarvoor gebruikt ze elektriciteit voor de studio lamp om alles goed te belichten.

Echter volgens de statuten (regeltjes) van de Vereniging van Eigenaren van het complex mag dat niet. Alleen de schoonmakers hebben hiervoor toestemming! En dat is 1 bewoner van De Weverij opgevallen en heeft meteen geklaagd maar wel anoniem.

Enzo is woedend en wil de naam weten van de voorzitster van Vereniging van Eigenaren. Die weigert, maar Enzo moet wel ophouden met video’s op te nemen voor zijn KP Active kanaal. Duidelijk is dat Enzo dit niet accepteert. Van zoveel bewoners krijgt hij juist een duimpje omhoog en zijn ze heel positief over de video’s. De succesvolle vlogger gaat daarom ook gewoon door met zijn video’s in de garage. Foto: Funda