Hanni Hanna ‘Gebruikt’ Enzo Knol Voor Fame

Enzo Knol
12

hanni-hanna-over-enzo-knol

Hanni Hanni is nog steeds vol haat naar Enzo Knol. In zijn acties om Enzo te beschadigen gedraagt deze volwassen man zich als een verwende puber. Voor de tweede keer post hij een foto op Instagram (foto boven) waarin deze middelmatige kapper aankondigt een video online te zetten wat er precies is gebeurd tussen hem, de opschepperige Hanni, en Enzo.

De gekwetste ondernemer schrijft: ‘1 ding wat ik jullie wil duidelijk maken is dat hij mij heeft gebruikt en niet alleen mij, maar meerdere mensen!’

Gebruikt? Dit klinkt een beetje vreemd uit de mond van de vrijgezelle dertiger die ALLES te danken heeft aan zijn grote en rijke halfbroer Gregory van der Wiel. Alsof de grootste Nederlandstalige YouTuber van Nederland deze patserige kapper nodig heeft!

Bekende Nederlanders

Maar niet alleen dat. Als je naar zijn Instagram kijkt zie je veel Bekende Nederlanders. Waarom komen zij naar Hanni Hanna? Omdat ze deze ‘hair stylist’ zo geweldig vinden? Je ziet hem op Instagram met o.a. Gordon, rapper Boef en (kale) Dino. En natuurlijk met Enzo Knol.

Maar hoe heeft Hanni die BN’ers dan ontmoet? Door gebruik te maken van zijn succesvolle broer, Gregory! Zo heeft de voetballer Enzo opgebeld en uitgenodigd om bij zijn broer Hanni te komen. En toevallig is zijn zus ook fan van Enzo dus dat kwam mooi uit.

Waarom laat hij Gregory bellen? Omdat als de kleine kapper zelf had gebeld Enzo dit beleefd had afgewimpeld. Gregory maakt het voor Enzo aanlokkelijk om alsnog te gaan. Hij zou in de kapperszaak ook aanwezig zijn en Enzo mocht een paar vragen aan de voetballer stellen voor in zijn vlog. In ruil daarvoor moest Enzo zijn haar toevertrouwen aan zijn naar roem hunkerende broer. Ook mocht Hanni hem gebruiken in zijn gehypte vlogs.

Vriend Enzo Knol

Toen Enzo in de kapperszaak was heeft Gregory nog op 14 december 2015 een foto geplaatst met de bekende vlogger. Daaronder schrijft hij: ‘Vandaag gezellig met mijn vriend @enzoknol’. Hij zit dan met de vlogger in de kapperszaak van Hanni. Enzo heeft Gregory overigens nooit ‘vriend’ genoemd, maar hij vond het natuurlijk leuk om door zo’n beroemde voetballer te worden uitgenodigd.

Laten we wel wezen, de enige reden waarom Enzo dat hele klere-eind naar die dubieuze kapper heeft gereden is vanwege zijn beroemde broer. Maar dat zijn ALLE bekende mensen die op Hanni’s Instagram staan. Het is Gregory waar deze dertiger alles aan te danken heeft, zelfs de mooie auto’s waarin hij rijdt, de luxe vakanties die hij boekt en de motor waarop hij rijdt.

Hanni gebruikt mensen, en niet alleen Enzo Knol. Misschien moet Hanni wat vaker kijken in de spiegel van de kapper. Maar dan wel de echte! Foto: Instagram; Hanni met losse handen op een stilstaande motor. Zie ook: Hanni Hanna: nooit meer Enzo Knol!

Lijkt wel een Enzoknol fansite dit. Laten we gewoon rustig afwachten wat meneer Hanni Hanna te zeggen heeft voordat we beginnen met het trekken van voorbarige conclusies

Aantal zaken zijn een feit Lars! Ik heb Hanni Hanna’s YouTube statistieken erbij gepakt en afgezet tegen hoe vaak Hanni voorkomt bij Enzo Knol in zijn vlogs en visa versa. Hanni is gestart op 2 januari 2016 met 261 subscribers. In de maand mei groeit Hanni van 55K naar 91K subscribers (bijna 80%) en maakt daarmee in aantal subscribers de grootste sprong in een maand tijd. Hanni zoekt “fame” en niet alleen met Enzo maar ook ver daarbuiten. Deed hij afgelopen zaterdag ook bij het RTL sterrenteam. Sinds wanneer is Hanna RTL ster?

Gelukkig dat jij zegt dat het LIJKT alsof het een Enzo Knol fansite is. Wil jij naar zijn fansite? Klik dan op o.a. https://enzoknol.org/

Ik ben niet op zoek naar een Enzoknol fansite. Ik vind het niet erg interessant om het dagelijks leven van een random persoon die ik in het echte leven niet ken te volgen (al ‘ken’ ik zijn moeder heel vaag ergens wel).

Maar wat betreft de zaken die jij als ‘feit’ presenteert, zou best kunnen dat Hanni dankzij Enzo groot geworden is op youtube, maar dat wil niet zeggen dat hij hem heeft ‘gebruikt’. De meeste grote youtubers zijn bekend geworden dankzij anderen. Overigens ben ik het helemaal met je eens dat Hanni geen RTL-ster is.

Waar ik echter op doelde met mijn bericht is dat deze blog wel heel erg vanuit een partijdig standpunt geschreven zijn. Ik lees bijvoorbeeld dat Hanni een “middelmatige kapper” genoemd wordt. Ik heb geen idee van de kapperskwaliteiten van Hanni, en de schrijver van deze blogpost waarschijnlijk ook niet. Of hij een topkapper, een middelmatige kapper of een prutser is daar kunnen wij geen zinnig woord over zeggen.

Er wordt tevens beweerd dat hij een “verwende puber” is, een “patserige kapper” en een “dubieuze kapper”, zonder achterliggende reden. We weten niet wat er is voorgevallen tussen Hanni en Enzo, dus blijft het alleen maar speculeren. Naar mijn mening is het niet netjes om nu al (voorbarige) conclusies te trekken en Hanni aan te vallen. Laten we gewoon rustig afwachten op het verhaal van Hanni over wat er is voorgevallen en waarom. Misschien komt Enzo dan ook met zijn kant van het verhaal, en dan kunnen we wel oordelen over wie er gelijk heeft.

Ik kies overigens geen partij voor Hanni, ik ken hem verder niet en ik heb het ook niet zo met dergelijke type’s, maar ik verbaas me gewoon over het gemak waarmee hier iemand aan de kant gezet wordt. Je mag van mij best Enzoknol-fan zijn, maar laten we wel reëel blijven en niet alles door een roze bril bekijken.

Hoi Lars, daarom heb ik al eerder in een ander berichtje onder dit artikel e.e.a. ontkracht wat de author schreef omdat dit niet objectief was. Voor dat soort zaken moet je echt bij de schrijver zijn van deze site.

Wat Hanni vandaag doet op Instragram, krijg ik sterk het vermoeden dat hij kindertjes zand in ogen strooit, omdat zij uit 6 nog te plaatsen vlogs kunnen kiezen. Beetje vreemd, dat je kijkertjes laat kiezen. Kindertjes zijn slimmer dan Hanni denkt en willen maar 1 ding. Geef de beloofde uitleg m.b.t. de heer Knol.

Hanni Hanna een bekende ster van RTL ? Dat valt toch wel reuze mee! (Zijde links allleen met Divimove)

Hanni zwaait net als naar Enzo (zoals eerder beschreven) en naar anderen toe weer met eurootjes. Meneertje trekt € 512,50 uit eigen zak, met als reden “het leven niet alleen moet nemen, maar ook geven!” Nemen en geven hoeft niet altijd met euro’s Hanni, dat kan ook met gesloten beurzen. Blijkbaar hadden jouw “collegea RTL sterren” niet de behoefte om er nog meer van te maken.

Instagram Hanni:
M’n debuut bij het RTL Sterrenteam is een feit: 8-0, 3 goals, 1 assist! Ik kan niks anders zeggen dan dat ik blij ben en hoop snel weer deel te mogen uitmaken van dit geweldige familie team. Ook is dit nog eens voor een goed doel! We hebben €1.487,50 opgehaald en ik heb het afgerond naar €2.000,-! Waarom? Omdat je in het leven niet alleen moet nemen, maar ook geven!

– Of Hanni een middelmatige kapper is, weet ik niet. Ik heb nooit mijn haar bij hem laten knippen. Voor mij gewoon een doorsnee kapper (ik zou geen camera in mijn gezicht willen in een kapperssalon).
– Hoe Hanni kortgeleden zijn t-shirts in chique doosjes overhandigde in de tv studio vond ik beschamend.
– Dat Gregory op voordracht van Hanni Enzo aanlokkelijk heeft gemaakt om Hanni te ontmoeten, geloof ik zeker. Er zullen wel wat euro’s tegenover hebben gestaan uit de zak van Hanni.
– Dat Gregory Enzo zijn vriend noemt is ook niet zo verwonderlijk. Enzo genereert veel views, waar BALR. graag als “money machine” op mee wil liften. Dan ben je toch vrienden? Whahahaha
– Financieel gezien (afdracht van belastinggeld etc.) zal Hanni niet dubieus zijn. De manier van zijn “handeldrijven” zal wel niet altijd even netjes gaan
– Dat Hanni wat vaker in de spiegel van de kapper moet kijken is wel duidelijk. (leuk gevonden trouwens, was er zelf niet op gekomen)

In Enzo’s vlog 816 van 01-11-2015 (dat zal in werkelijkheid donderdag 29 oktober 2015 zijn) gaat hij op UITNODIGING samen met Dee naar een “feestje” toe van BALR. BALR. was haar naam in stoomtreinvaart aan het lanceren. BALR. is eigendom van Demy de Zeeuw, Eljero Elia en Gregory van der Wiel. Enzo moet zich aanmelden bij de balie en vlogt dat moment. Laat eens raden wie daar ook op dat feestje was 🙂 In deze vlog geeft Enzo meerdere malen een shout out naar BALR. Vrij snel daarna gaat Enzo met Dee op korte vakantie naar Turkije. In Enzo’s vlog 834 van 19-11-2015 komt zijn haar uitgebreid in zijn vlog voor. Daarna samen een paar dagen naar Praag om Dee’s zus te bezoeken. Vlak na terugkomst komt vlog 859 van 14-12-2015 met Hanni Hanna. Hij gaat die dag samen met Dee naar Rotterdam om zijn fancadeau’s weg te brengen voor het goede doel. Weer terug naar huis en ‘s avonds gaat hij alleen naar Amsterdam voor een “fresh hair cut” vertelde Enzo in de auto. M.i.z. is Enzo uitgenodigd. Alleen bij binnenkomst in Hanni’s kapperzaak gebeurde het volgende: Enzo zegt bij binnenkomst “Het ruikt hier echt naar heerlijke kapppersgeur ouwe” Daarna geeft Enzo, Hanni Hanna een hug, en zegt “alles goed?” “Rustig rustig” zegt Hanni. Vervolgens loopt Gregory vanachter de “coulissen” de kapperszaak binnen en komt in beeld. Dit is vooropgezet !!! Dan volgt de hug met Gregory en “mooi jasje man” zegt Gregory tegen Enzo. Jasje heeft Enzo van Gregory gekregen en draagt deze bewust. Is dus afgesproken. (reclame voor BALR.) Daarna de zin van Enzo: “supertof om jullie beiden een keer in het echt te ontmoeten” en “tof dat jullie tijd voor mij vrij hebben kunnen maken” Dit laatste strookt niet met het eerste. Als je elkaar voor het eerst ontmoet geef je elkaar een hand en stel jezelf voor met je naam. Dat gebeurt niet. Dus de heren hebben elkaar eerder tegelijk ontmoet. Raad eens waar? Enzo voelt zich in de voor bedachte “setup” ongemakkelijk en zegt inprincipe wat m.b.t. “een keer in het echt te ontmoeten”. Het opzetje is van te voren opgezet door Hani en Gregory. Tijdens het knippen geeft Enzo duidelijk aan dat het knippen op deze avond gratis is. De positie van Enzo’s camera is bewust door Hanni bepaald. Enzo wordt namelijk min of meer geinterviewed door Hanni terwijl hij zijn haar knipt. Zoals eerder geschreven Hanni wil “fame” met “fame” is geld op termijn! Dit druipt hier dus wel vanaf op deze camera positie. Daarna nog even spelen met de hoverboard en in de volgende setup zit Enzo naast Gregory. Enzo legt uit dat hij regelmatig spulletjes krijgt van BALR. en Gregory”s zusje kijkt naar de vlogs van Enzo. Zo zijn ze contact blijven houden aldus Enzo. Bij thuiskomst blijkt dat Enzo eten heeft meegebracht die hij gekregen heeft van Hanni en Gregory. Dee geeft op advies van Enzo een shout out naar beiden heren voor het eten.

Mijn conclusie is voor mij zelf wel duidelijk.
Gregory heeft in het verleden Enzo benadert en afgesproken om gratis hele sets en outfits (merchandise) naar hem toe te sturen. Enzo krijgt daarnaast behoorlijk wat geld van BALR. als hij de toegestuurde merchandise uitgebreid uitpakt en in beeld brengt in zijn vlogs. Het afgelopen jaar is dit uitgebreid uitpakken van BALR. merchandise meerdere malen gebeurd in zijn vlogs. Dat Enzo in zee ging met BALR. mag hij helemaal zelf weten. Het is logisch dat Gregory (mede eigenaar van BALR.) Enzo heeft gevraagd voor promotie van BADR. Enzo had op dat moment bijna 1 miljoen subsribers en BALR. wilde gebruik maken van zo’n groot netwerk aan potentiele kopers. Enzo vond dat prima, hij kreeg er immers geld voor en daar is niets mis mee. Enzo zou nooit uit zichzelf naar Hanni Hanna zijn gestapt om zijn haar door hem te laten knippen en/of andere activiteiten met Hanni te ondernemen en op te nemen voor beide kanalen. Enzo had en heeft daar geen belang bij. Immers een kleine YouTube kappertje op dat moment met tienduizenden subscribers en Enzo de grote jongen op Youtube. Maar blijkbaar na enig push werk van Gregory en wellicht nu ik Hanni Hanna beter ken, heeft Hanni gezeurd bij Gregory (halfbroers van elkaar) om Enzo Knol in zijn kappperszaak te krijgen. Ik weet het wel zeker. Afgelopen jaar hebben beiden heren een aantal vlogs opgenomen voor beiden kanalen.

Het is betreurend te moeten lezen op social media dat Enzo Knol gebruik zou hebben gemaakt van Hanni Hanna. Zo ook over de witte Porsche van Hanni. Immers wie reed een paar keer rond in de Porsche van Hanni en kwam dit terug in de vlog van Enzo? Precies dat was Enzo zelf. Volgens de kijkertjes heeft Enzo misbruik gemaakt van Hanni door in zijn Porsche rond te rijden en zich stoer te gedragen. Maar nee, het is Hanni die Enzo gepushed heeft om een keertje in zijn Porsche te rijden. Daar is niets mis mee om in zo’n scheurmonster een ritje te maken. Wie wil dat niet? (zie Hanni vlog nr.15 van 24-02-16) Kort daarna krijgt Enzo de Porsche nog een paar dagen mee en gaat daarmee naar Friesland. Enzo heeft echt niet gevraagd om deze Porsche mee te krijgen. Nee, het is Hanni geweest die Enzo gepushed heeft om gratis gebruik te maken van zijn Porsche. Immers “fame” met “fame” is geld verdienen en reclame maken voor zijn autoverhuurbedrijf. Luister maar goed wat Hanni Hanna daarover zegt in de vlogs m.b.t. de Porsche wanneer Enzo erin rijdt of terugbrengt. Wellicht dat Enzo ook nog eens geld “onder tafel” toegeschoven heeft gekregen om de auto van Hanni goed in beeld te brengen. Als dat gebeurd is, zit je natuurlijk wel in een spanningsveld waar de lijnen en grenzen liggen en kan de “opdrachtgever” met het toespelen van geld steeds de lat hoger leggen om de “ontvanger” (Enzo) ergens toe te bewegen, waar Enzo eigenlijk geen zin in heeft. Ondertussen heeft Hanni in zijn kapperszaak het afgelopen jaar behoorlijk wat (gratis) klanten op bezoek gehad die uit een ander milieu komen dan waar Enzo vandaan komt. Dat Hanni constant “fame” met “fame” zoekt is wel duidelijk.

Het zal mij benieuwen wat Hanni van A tot Z te vertellen heeft. De A (BALR.) en B (kapperszaak Hanni Hanna) en C (zijn autoverhuurbedrijf/Porsche) staan hierboven al beschreven!!! Blijft D t/m Z over. Hanni kan zich beter nog eens achter zijn oren krabben.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol Kiest Voor DukeDesign – Opvallende Wrap Niet Eerder Gezien!

Opmerkelijk: Enzo Knol plaatst foto’s van zijn blauw/zwarte Lamborghini vandaag op Instagram, gewrapt door het bedrijf Dukedesign.shop uit Uithoorn. Voor zover bekend moet dit wel de eerste auto in deze prijsklasse zijn die 50/50 is gewrapt. Als je aan de ene kant kijkt lijkt de SUV lichtblauw, als je het …

Enzo Knol
Lambo Enzo Knol Beschadigd Door Vandalen

De Lamborghini van Enzo Knol is onlangs beschadigd door jongeren die ijsballen op de peperdure auto gooiden. In zijn laatste vlog 2728 vertelt hij later te hebben ontdekt dat er 2 deuken in de auto zaten. Dat levert een schadepost op van vele duizenden euro’s. Je ziet dan ook hoe …

Enzo Knol
Enzo Knol Eindelijk Snor Kwijt Tijdens Livestream Op Twitch

Enzo Knol heeft na ruim een maand zijn snor weg laten halen door zijn vriendin Myron Koops. Dat gebeurde tijdens de livestream op Twitch. Halverwege het scheren claimde een lachende Myron nog dat het scheerapparaat leeg is. Gelukkig voor Enzo maakte zijn vriendin een grap. Iedere zondag tussen 18.00 en …