Rutger Vink – Succes met Furtjuh

Rutger Vink aka Furtjuh
Furtjuh
8

Rutger Vink aka Furtjuh

Rutger Vink (Furtjuh) heeft 2 Youtube kanalen: Furtjuh en Rutger geheten. Op die laatste plaatst hij zijn vlogs. Op Furtjuh komt iedere week een leuke positieve video waarin hij dingen bespreekt of gekke dingen doet om zijn fans te vermaken. Vanaf maart 2016 neemt deel aan het tv-programma It Takes 2.

Rutger’s vriend heet Thomas Grinsven en is model van beroep.

Nieuw: Rutger Vink eigen Furchandise kleding.

Glitters, zang en humor zijn de ingredienten die langskomen in zijn vlotte stijl van filmen. Inmiddels heeft hij duizenden vooral vrouwelijke fans opgebouwd.

De Youtuber heeft een liedje opgenomen die jongeren aanmoedigt zichzelf te liken! Een opmerkelijke actie. Rutger kwam er op nadat hij merkte dat veel van zijn volgers onzeker werden als hun foto niet geliked werd. Daardoor kunnen ze nog onderzekerder worden. Rutger heeft dat probleem overigens niet.

Oplossing: hij moedigde zijn fans aan gewoon zichzelf te liken en maakte er een
goede bekeken video van. Dit idee kreeg aandacht in het jeugdjournaal.

Parodie Enzo Knol

Rutger heeft ook een opmerkelijke parodie opgenomen waarin hij bekende Youtube sterren
op de hak neemt. Als eerste neemt hij Enzo Knol te grazen. Gebruik makend van het stemgeluid van de bekende vlogger komt Rutger in beeld en playbackt de stem van Enzo. Hij maakt daarbij gebruik van de video waarin Enzo zijn arm breekt.

Rutger zie je dan cadeaupapier uitrollen waarbij hij zogenaamd gewond raakt aan zijn vinger. Terwijl je dat ziet hoor je Enzo kermen van de pijn. Ook Teske en de jongens van Stuk TV komen aan bod. Even had hij nog getwijfeld of hij de video wel online moest zetten, een beetje bang voor de reacties van degenen die werden geparodieerd.

De video wordt erg goed ontvangen. Enzo Knol reageert onder de video met: “Fucking geniaal man.” Zijn reactie wordt weer 1100 keer geliked.

Rutger laat ook sponsering toe van zijn video’s. Zo heeft hij reclame gemaakt voor vissticks en voor een boek.

Vaak zien we hem lekker weg babbelen met 1 van zijn vele vriendinnen. Rutger heeft echter alleen een platonische (babbel) relatie met deze dames.

Zijn vlogs zien er altijd zeer verzorgd uit en professioneel. Rutger is 24 jaar (2014) en volgt de kunstacademie in Rotterdam. Daaruit is zijn werk voor Youtube ook voortgekomen.

Interview van Onemorething.nl met Rutger over zijn Youtube werk.

Rutger Vink op Twitter

Hoi Rutger,
Wij zijn Helena Mariska.
Wij gaan naar Furtjuh live.
En we willen een meet en greet met u houden.
Wij zijn u beste fans.
Groetjes,
Helena en Mariska.

Ik wil graag weten waar Rutger woont want ik wil iets maken voor Rutger maar als hij dat niet fijn vind dan snap ik het

Hallo Rutger,

Wij Luke, Yentl, Isa en Sterre. Moeten voor school een interview houden met een bekende Nederlander. Wij dachten meteen aan U. De opdracht is een paar vragen stellen aan een bekende Nederlander waardoor je echt iets te weten komt over die persoon. Wij hopen dat u wilt meewerken aan ons interview, en dat wij u een paar vragen mogen stellen. Wij kunnen deze vragen naar u mailen, maar het zou natuurlijk helemaal tof zijn als wij met u zouden kunnen Skypen, of zelfs u in het echt deze vragen stellen.

Wij hopen dat u wilt meewerken,
We horen het wel.

Groetjes Luke, Yentl, Isa en Sterre

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Furtjuh
Rutger Vink Gaat Met Furtjuh Live Theater In

Furtjuh (Rutger Vink) gaat met een nieuwe show langs de theaters van Nederland. In de herfst van 2017 gaat hij de vernieuwde show ‘Furtjuh Live – Alles voor de views!’ in 16 theaters brengen, te beginnen op 30 september in Spijkernisse. De laatste show is in Den Helder op 29 …

Furtjuh
Rutger Vink Theatershow – Verboden Te Filmen!

Kijkers en fans die naar de theatershow FurtjuhLive van Rutger Vink zijn gegaan is het ter strengste verboden om hier opnames van te maken. En daar houden de fans zich ook heel erg goed aan. Op social media is vrijwel geen bewegend beeld te zien van de show. Wel is …

Furtjuh
2
Furtjuh – De Nieuwe Roddelkoning?

Rutger Vink heeft een leuke video gemaakt gevuld met roddels over een aantal YouTubers. Die zullen het zelf niet erg vinden om onderwerp van Rutger’s rubriek te zijn, want ze hebben er zelf aan meegewerkt. Rutger krijgt 4 roddels in beeld die de YouTubers aan de glitter-YouTuber hebben aangeleverd. Slechts …