Rutger Met Pip – Jill In Kerststemming

Jill (CrocoJill)

Rutger met Pip

Jill heeft iedere dag wel mensen op bezoek die Pip willen zien. Vandaag komt Rutger Vink (Furtjuh) aanwaaien. En Rutger kan maar niet van het kleine speelse beest afblijven! Dat komt goed uit, want Pip ook niet van hem!

Rutgur heeft op zijn Instagram ook een zeer geslaagde foto van hem met Pip geplaatst. ” Op kraamvisite bij Pip”, meldt hij erbij. Foto boven.

Kerst al in de zomer

Jill is in kerststemming en als je de vlogster al een tijdje volgt weet je dat ze dat sinds de zomer al is. Jill heeft iets met kerst en kan het niet laten om kerstmisliedjes op te zetten terwijl de kerstman nog niet eens zijn baard aan heeft getrokken.

Haar vriend Milan heeft het zelfs haar een tijd lang verboden om die liedjes op te zetten zolang hij in het huis is. Kan me dat wel voorstellen.

Kerstpakket

En ze krijgt ook een groot kerstpakket gratis toegestuurd met allerlei leuke dingetjes erin. Ja, YouTuber als beroep heeft niet alleen nadelen. Je wordt zeker deze dagen erg verwend door webshops die graag via jou in beeld willen komen. Foto: Instagram.

Zie ook: Jill werd in trein bedreigd.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jill (CrocoJill)
7
Milan en Jill Uit Elkaar – ‘We Kunnen Elkaar Niet Gelukkig Maken’

Tegen het huilen aan begint Jill de video na enige aarzeling: ‘Wij gaan uit elkaar. Dat is ook de reden waarom we hier bij elkaar zitten. De reden is dat we heel erg verschillend zijn. We hebben heel erg hard ervoor gevochten met z’n tweeën maar we hebben uiteindelijk een …

Jill (CrocoJill)
1
Vlogger Jill verliest Tweede Moeder

‘Het leven kan zo voorbij zijn’, verzucht Jill van Dooren. In haar laatste weekvlog vertelt Jill dat Claudi is overleden. Ze noemt de vrouw haar ’tweede moeder’. De Nijmeegde vlogster is hierdoor behoorlijk geraakt. Ook heeft ze een foto op haar Instagram geplaatst waarop Jill samen met Claudi te zien …

Jill (CrocoJill)
Weer Drama Voor Jill Van Dooren

De vlog van Jill wordt een dag uitgesteld nadat ze verschrikkelijk nieuws te verwerken kreeg. Op Instagram heeft Jill een foto geplaatst waar je een droevig kijkende Pip ziet. De tekst luidt: ‘Wegens omstandigheden komt de weekvlog morgen online. Ik hoop op jullie begrip.’ En: ‘Geef me alsjeblieft wat ruimte, ik …