Rutger Alexander Is De Nieuwe Kaj Van Der Ree?!

Alle YouTubers

Rutger Alexander heeft het kanaal overgenomen van Kaj van der Ree voor een onbekend bedrag en dat bevalt niet iedereen! Hij is de eigenaar van Jouwveilingen.nl en nu dus ook van het kanaal van Kaj die begin dit jaar in de problemen kwam door grensoverschrijdend gedrag.

De 250.000 abonnees die geabonneerd waren op Kaj kregen ineens een bericht dat er weer een video was geplaatst door hun idool Kaj.

Maar de verrassing is groot als blijkt dat het de zakenman Rutger Alexander is, eigenaar van een veilingbedrijf in Alphen a/d Rijn, die het kanaal gekocht blijkt te hebben. Volgens de header van het YouTube-kanaal wil Alexander iedere vrijdag een nieuwe video plaatsen.

De vraag is nog wat. In een interview met De Telegraaf geeft hij aan mensen blij te willen maken die een moeilijke tijd doormaken.

Nu, 2 weken later, heeft hij nog steeds 1 vlog op het kanaal staan, genaamd: een elektrische step twv 500 euro hebben?! Ja, wie wil dat niet? Tot nog toe zijn de reacties die hij krijgt op zijn plotselinge overname van Kaj’s kanaal vooral negatief met meer dan 2400 dislikes. Daartegenover staan wel 4600 likes. Zijn actie heeft wel veel views opgeleverd op zijn eerste vlog: meer dan 40.000 views. Niet gek voor een beginneling.

Het is de vraag of dit een blijvertje is of dat Alexander zijn geld kwijt is die hij aan Kaj voor zijn kanaal betaald heeft.

Alle YouTubers
Gio Swikker Uitgelachen Door Gio Latooy

Zanger Gio Swikker deelt op zijn Instagram trots een clip uit de laatste vlog van YouTuber Gio Latooy. Hij schrijft erbij:”Hahaha te gek, Laat je gaan in de laatste vlog van Gio Latooy.” Daarin zien we hoe hij en zijn vrienden moeten lachen om het liedje van Swikker en dat …

Alle YouTubers
Kalvijn Bedolven Onder Complimenten Na Optreden Met Nick & Simon

Kalvijn mocht een nummer zingen in het tv-programma van Nick & Simon: De 3 sterrencamping! Het filmpje dat hij van zijn zangprestatie op Instagram zet leidt tot een stortvloed aan complimenten. Zichzelf begeleidend op een gitaar zingt de YouTuber een nummer van Thomas Acda. Enzo Knol reageert met: “Superknap man!” …

kastiop
Alle YouTubers
Lichaam YouTuber Kastiop Teruggevonden In Nederland

Het lichaam van de Belgische YouTuber Kastiop ( Echte naam: Kacper Przybylski) is vandaag teruggevonden in het Nederlandse plaatsje Stein. Nieuwsblad.be: Vermiste YouTuber dood teruggevonden. Eerder was de politie aldaar aanwezig om hem te zoeken omdat zijn Mercedes een dag eerder in Stein was gevonden. Vissers hebben zaterdag een lichaam …