Rutger Alexander Is De Nieuwe Kaj Van Der Ree?!

Alle YouTubers

Rutger Alexander heeft het kanaal overgenomen van Kaj van der Ree voor een onbekend bedrag en dat bevalt niet iedereen! Hij is de eigenaar van Jouwveilingen.nl en nu dus ook van het kanaal van Kaj die begin dit jaar in de problemen kwam door grensoverschrijdend gedrag.

De 250.000 abonnees die geabonneerd waren op Kaj kregen ineens een bericht dat er weer een video was geplaatst door hun idool Kaj.

Maar de verrassing is groot als blijkt dat het de zakenman Rutger Alexander is, eigenaar van een veilingbedrijf in Alphen a/d Rijn, die het kanaal gekocht blijkt te hebben. Volgens de header van het YouTube-kanaal wil Alexander iedere vrijdag een nieuwe video plaatsen.

De vraag is nog wat. In een interview met De Telegraaf geeft hij aan mensen blij te willen maken die een moeilijke tijd doormaken.

Nu, 2 weken later, heeft hij nog steeds 1 vlog op het kanaal staan, genaamd: een elektrische step twv 500 euro hebben?! Ja, wie wil dat niet? Tot nog toe zijn de reacties die hij krijgt op zijn plotselinge overname van Kaj’s kanaal vooral negatief met meer dan 2400 dislikes. Daartegenover staan wel 4600 likes. Zijn actie heeft wel veel views opgeleverd op zijn eerste vlog: meer dan 40.000 views. Niet gek voor een beginneling.

Het is de vraag of dit een blijvertje is of dat Alexander zijn geld kwijt is die hij aan Kaj voor zijn kanaal betaald heeft.

Alle YouTubers
Thijs (Bennie) Begint Verkoop Eigen Kleding : Ticetrip – Overdondert Door Succes

Thijs die door zijn goede vriend Enzo Knol ook wel Bennie wordt genoemd, verkoopt vanaf hedenzijn eigen kledingmerk genaamd Tricetrip. Nadat de webshop vandaag online is gekomen wordt Thijs overdondert door het succes ervan. Op Instagram laat een blije Thijs weten (vertaald uit het Engels): “Bedankt iedereen voor het bestellen. …

Alle YouTubers
Joel Beukers Ruilt Zijn Lambo In Voor Slome Auto: De Mercedes G63 AMG 6×6

De man die zegt voor goud te gaan heeft een nieuwe auto gekocht: een Mercedes G63 AMG 6×6. Waarschijnlijk tweedehands maar toch een waarde vertegenwoordigend van tegen een miljoen euro volgens insiders. En hij zou ook steeds meer waard worden, aldus Joel in de video “Joel Beukers Koopt Mercedes G63 …

Alle YouTubers
Kalvijn Op TV Krijgt Flinke Kritiek – Kijkers Willen Geen YouTubers

YouTuber Kalvijn heeft niet bepaald een positieve indruk achtergelaten bij de tv-kijkers. Hij was uitgenodigd bij NOS Sport samen met o.a. Rafael van der Vaart. Daar zou Kalvijn dan zijn eigen kijk op het EK voetbal moeten geven, maar de kijkers van het voetbalprogramma moeten hem niet. “Wtf wie dacht …