Rutger Alexander Is De Nieuwe Kaj Van Der Ree?!

Alle YouTubers

Rutger Alexander heeft het kanaal overgenomen van Kaj van der Ree voor een onbekend bedrag en dat bevalt niet iedereen! Hij is de eigenaar van Jouwveilingen.nl en nu dus ook van het kanaal van Kaj die begin dit jaar in de problemen kwam door grensoverschrijdend gedrag.

De 250.000 abonnees die geabonneerd waren op Kaj kregen ineens een bericht dat er weer een video was geplaatst door hun idool Kaj.

Maar de verrassing is groot als blijkt dat het de zakenman Rutger Alexander is, eigenaar van een veilingbedrijf in Alphen a/d Rijn, die het kanaal gekocht blijkt te hebben. Volgens de header van het YouTube-kanaal wil Alexander iedere vrijdag een nieuwe video plaatsen.

De vraag is nog wat. In een interview met De Telegraaf geeft hij aan mensen blij te willen maken die een moeilijke tijd doormaken.

Nu, 2 weken later, heeft hij nog steeds 1 vlog op het kanaal staan, genaamd: een elektrische step twv 500 euro hebben?! Ja, wie wil dat niet? Tot nog toe zijn de reacties die hij krijgt op zijn plotselinge overname van Kaj’s kanaal vooral negatief met meer dan 2400 dislikes. Daartegenover staan wel 4600 likes. Zijn actie heeft wel veel views opgeleverd op zijn eerste vlog: meer dan 40.000 views. Niet gek voor een beginneling.

Het is de vraag of dit een blijvertje is of dat Alexander zijn geld kwijt is die hij aan Kaj voor zijn kanaal betaald heeft.

Alle YouTubers
Famke Louise Maakt Zichzelf Belachelijk op TV – Influencers Verwijderen #Ikdoenietmeermee Video!

Met een hoop lawaai hebben BN’ers als Famke Louise, Thomas Berge en Bizzey gezamenlijk de actie ontketent op Instagram met de hashtag #Ikdoenietmeermee. Daarin maken ze duidelijk dat ze zich niet meer houden aan de coronamaatregelen van de overheid en moedigen hun volgers aan hetzelfde te doen. Als ze echter …

Alle YouTubers
DutchPerformante Haalt De 100.000 Likes Voor Lamborghini Tattoo

Chahid Charrak (DutchPerformante) is het hem weer gelukt om een actie te verzinnen die viral gaat. Op Instagram had hij een foto geplaatst met de mededeling: “Oke jongens en meisjes! Als deze foto binnen 2 dagen en 2 uur 100K likes behaald ga ik een Lamborghini tattoo zetten op mijn …

Alle YouTubers
Bram Krikke Wil Niets Meer Met Dennis Schouten Te Maken Hebben

Het is over en uit tussen dj en YouTuber Bram Krikke (foto boven) en Dennis Schouten. Was er eerder nog sprake van een deel twee van hun succesvolle tv-programma Onrecht, ondertussen is het Dennis duidelijk geworden dat Bram niet meer met hem verder wil. Oorzaak: Dennis heeft zich begin dit …