Rutger Alexander Is De Nieuwe Kaj Van Der Ree?!

Alle YouTubers

Rutger Alexander heeft het kanaal overgenomen van Kaj van der Ree voor een onbekend bedrag en dat bevalt niet iedereen! Hij is de eigenaar van Jouwveilingen.nl en nu dus ook van het kanaal van Kaj die begin dit jaar in de problemen kwam door grensoverschrijdend gedrag.

De 250.000 abonnees die geabonneerd waren op Kaj kregen ineens een bericht dat er weer een video was geplaatst door hun idool Kaj.

Maar de verrassing is groot als blijkt dat het de zakenman Rutger Alexander is, eigenaar van een veilingbedrijf in Alphen a/d Rijn, die het kanaal gekocht blijkt te hebben. Volgens de header van het YouTube-kanaal wil Alexander iedere vrijdag een nieuwe video plaatsen.

De vraag is nog wat. In een interview met De Telegraaf geeft hij aan mensen blij te willen maken die een moeilijke tijd doormaken.

Nu, 2 weken later, heeft hij nog steeds 1 vlog op het kanaal staan, genaamd: een elektrische step twv 500 euro hebben?! Ja, wie wil dat niet? Tot nog toe zijn de reacties die hij krijgt op zijn plotselinge overname van Kaj’s kanaal vooral negatief met meer dan 2400 dislikes. Daartegenover staan wel 4600 likes. Zijn actie heeft wel veel views opgeleverd op zijn eerste vlog: meer dan 40.000 views. Niet gek voor een beginneling.

Het is de vraag of dit een blijvertje is of dat Alexander zijn geld kwijt is die hij aan Kaj voor zijn kanaal betaald heeft.

Alle YouTubers
Kalvijn Krijgt Gemengde Reacties: ‘Slechtste Talshow Ooit’

Kalvijn (Kelvin Boerma) bedankt zijn kijkers op Instastories nadat zijn tv-programma De Kalvijnshow op NPO3 was uitgezonden. Toch kunnen ze niet allemaal positief zijn geweest. Tv-ster Maxime Hartman was keihard in zijn oordeel: “Kavijn, een soort Robert Jensen van 14 jaar oud met de slechtste talkshow in vele jaren.” De …

Alle YouTubers
Quin van der Zeeuw In Tranen! Kanaal UberQuinGames Gehackt! Alle Video’s Verwijderd!

Quin van der Zeeuw is zijn YouTube-kanaal kwijt! Op het moment van schrijven heeft een Engelstalig sprekend persoon zijn kanaal UberQuinGames gehackt en alle video’s van Quin verwijderd. Er staat nu een live video van iemand die zich Cardano noemt en over cryto valuta praat. Quin meldt dit op Instatories …

Alle YouTubers
Irma Knol Bedankt Ziekenhuis Assen Na Operatie

Wat een onschuldig sleetje rijden moest wezen is geĆ«indigd in het ziekenhuis voor Irma Knol, de moeder van Enzo Knol (en Malino de Hond :). Het ongelukje met de slee kan je zien op haar Instagram en in de laatste vlog van haar succesvolle zoon. Nadat ze vanaf een heuveltje …