Rutger Alexander Is De Nieuwe Kaj Van Der Ree?!

Alle YouTubers

Rutger Alexander heeft het kanaal overgenomen van Kaj van der Ree voor een onbekend bedrag en dat bevalt niet iedereen! Hij is de eigenaar van Jouwveilingen.nl en nu dus ook van het kanaal van Kaj die begin dit jaar in de problemen kwam door grensoverschrijdend gedrag.

De 250.000 abonnees die geabonneerd waren op Kaj kregen ineens een bericht dat er weer een video was geplaatst door hun idool Kaj.

Maar de verrassing is groot als blijkt dat het de zakenman Rutger Alexander is, eigenaar van een veilingbedrijf in Alphen a/d Rijn, die het kanaal gekocht blijkt te hebben. Volgens de header van het YouTube-kanaal wil Alexander iedere vrijdag een nieuwe video plaatsen.

De vraag is nog wat. In een interview met De Telegraaf geeft hij aan mensen blij te willen maken die een moeilijke tijd doormaken.

Nu, 2 weken later, heeft hij nog steeds 1 vlog op het kanaal staan, genaamd: een elektrische step twv 500 euro hebben?! Ja, wie wil dat niet? Tot nog toe zijn de reacties die hij krijgt op zijn plotselinge overname van Kaj’s kanaal vooral negatief met meer dan 2400 dislikes. Daartegenover staan wel 4600 likes. Zijn actie heeft wel veel views opgeleverd op zijn eerste vlog: meer dan 40.000 views. Niet gek voor een beginneling.

Het is de vraag of dit een blijvertje is of dat Alexander zijn geld kwijt is die hij aan Kaj voor zijn kanaal betaald heeft.

Alle YouTubers
Enzo Knol Zal Bumper Missen

“Met heel erg veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste Bumper. Hij is vanmiddag om half twee overleden ” Op Insta verscheen plotseling het bericht dat Bumper, de lieve hond van de famile Van der Zeeuw, is overleden. Enzo reageert onder de foto van de hond met: …

Alle YouTubers
Familie Chahid Charrak Doet Ook Mee Met EnzoLympics

Het lijkt erop dat Enzo Knol er alles aan doet om van EnzoLympics een groot succes te maken. Via Instagram heeft Chahid Charrak bekend gemaakt dat hij de presentatie doet van dit spelletjesfestijn. Maar naast de eigenaar van de goudkleurige Lamborghini doen ook alle vier de kinderen mee van Chahid. …

Alle YouTubers
Jia Ruan Aangepakt Door BOOS

Tim Hofman van BOOS heeft tot plezier van veel kijkers eindelijk Jia Ruan van het bedrijf Unstoppable flink aangepakt. Deze jongeman, verkoper van online ‘hoe wordt ik snel rijk’ cursussen is een bekendheid geworden onder YouTube kijkers. Dat komt doordat je dood wordt gegooid met zijn reclames waarin hij snelle …