RTL’s Matennaaiers Neemt YouTube-kijker Niet Serieus? Maakt FAKE-video’s?

Alle YouTubers
19

Het YouTube-kanaal Matennaaiers lijkt fake video’s te maken! De laatste aflevering is zelfs offline gehaald nadat kijkers in de gaten hadden dat het zogenaamde slachtoffer Juultje Tielemans van tevoren moet hebben geweten dat ze in de maling werd genomen.

Update: Concentrate, de maker van Matennaaiers, ontkent dat het fake is. De prank met Juultje was al opgenomen toen Kaj en Qucee de intro deden. Waarom de video dan toch offline is gehaald is nog niet duidelijk.

Ze verschijnt onbedoeld op de achtergrond in beeld als de presentatoren Kaj en Qucee vertellen dat ze Juultje in de val zullen lokken. Dat onthult vandaag KingAlert in zijn laatste aflevering.

Dit is niet alleen behoorlijk gezichtsverlies voor RTL, eigenaar van het kanaal Concentrate waarop Matennaaiers wordt geüpload, maar ook Qucee en Kaj van der Ree vallen door de mand. Vooral dat Kaj met zijn rebelse uitstraling en verleden (Zu5e) hier gewoon aan meewerkt is schokkend.

We dachten eigenlijk dat fake-video’s tot het verleden behoorden. Nu blijkt zelfs een groot mediabedrijf de kijkers niet meer serieus te nemen, want ja, het is toch maar YouTube. En Kaj en Qucee hebben behoorlijk wat uit te leggen.

RTL heeft snel de betreffende video met Juultje offline gehaald nadat kijkers verontwaardigd reageerden op dit bedrog. Wachten is op vervolgstappen. Of zullen ze gewoon doorgaan met de nepserie ‘Matennaaiers’?

Waarom haten hier?
Waarom niet Ieman volgen maar dan ook echt alles volgen zoals RH en dan hier bitchen
Waarom een schuilnaam hebben?
Waarom wel kiezen om lekker anoniem op een kleine website zitten en met paar andere trollen geil zijn van je eigen gelijk?

Waarom niet als Paul streamt zeggen ik kom van wikker af ik vind dit en dat laten we eens op skype hier over hebben.

Rh open uitnodiging

Als je later groot bent, dan begrijp je het. Met “haten” , “fake” , “schuilnaam” , “trollen” en “discussies aangaan op streams of Skype” heb ik helemaal niets mee en distantieer ik mij van. Groetjes de enige echte RH

Maar toch blijven kijken he naar Paul ondanks dat je hem niks vind en wat nog niet meer.
Ergens heb je ook geen leven anders had je wel zoiets van deze persoon vind ik niks ik ga verder.
Maar toch volg je alles en kijk je alles van Paul.

Best wel triest.

Dat is een kern van waarheid. Ik vind niets, want ik buk er niet voor. Hahaha. Als anderen (o.a. Paultje) zo’n (harde) oordeel mogen geven over anderen, wat niet strookt met de werkelijkheid en daar absoluut zelf niet naar handelt mag een ander daar ook een oordeel over hebben. Als een ander (Paultje) daarmee YouTube vervuilt, kan een ander daar wat van vinden. Als dat grofgebekte mannetje van 42 jaar zich gewoon gedraagt valt er ook niets te schrijven. Helaas door zijn (slechte) handelen ontstaat een feit wat om een reactie vraagt. De een negeert of loopt ervoor weg de ander (Egbert bijvoorbeeld) geeft een weerwoord. En daar kan een ander weer wat van vinden. Weer anderen gaan dreigen, daar moet je meteen gehakt van maken en valt niet te tolereren.
Vrolijk weekend en amen!

Geen eurocent ! Ook geen roepies. Oh ja, meneertje gaat een test doen met KingAlert voor een iets andere opzet. Dit heb ik al zo vaak gehoord en na 3 jaar zit Paultje nog steeds in een testfase. Hij weet niet wat hij wil. Verstand van voetbal heeft hij niet, maar het lijkt wel paniekvoetbal wat Paultje speelt.

Zijn betonplaat voor zijn kop is zo groot, maar na de rechterlijke uitspraak over Tim Teunenbroek zet Paul na ruim een jaar hem uit zijn KingAlert intro. Wel ergggg laat. Het zal wel niet voorgoed zijn aangezien Paultje graag met zijn handje boven de hoofdjes van o.a. Kwaai, de zelfbenoemde DJ Armo en Mr. love Timmetje blijft houden. Eens benieuwen of Paultje in zijn KingAlert aflevering ruimschoots stil staat bij de veroordeling van Tim en hoe hard hij de acties van Tim uit het verleden afkeurd. Ik verwacht er niet al te veel van.

Gezien zijn negatieve subscribers aantallen, nemen zijn kijkertjes (op dit moment) een voor een afscheid van KingAlert. Voor Paul niet getreurd, want over een paar jaar toert hij als een volwaardige DJ door Nederland. Waarom blijf ik hard lachen? En ondertussen blijft Paultje BEEF zoeken bij de achterbakse gele mutsje en sloome Donneke. Paultje wordt met de dag treuriger.

Volledig eens met RH. Wat wij doen is onze mening geven. Dat mag. Als je het niet eens bent met die mening, jammer dan.
Om dan te zeggen dat mensen die niet jouw mening hebben dat zij een zielig leveren hebben, grenst aan Narcisme. En dat is nu juist wat criticasters Paul verwijten.

Natuurlijk zijn dit soort video’s fake. Zoals ook de series bij Stuktv aantoonbaar fake zijn. Door de financiële ballast die bedrijven als RTL en Talpa hierin stoppen kunnen zij zich geen mislukte prank veroorloven. Het meest hypocriete van dit verhaal is weer KingAlert die dit z.g.openbaart. Dezelfde King Alert die meewerkte aan de serie Nachtbrakers van de 2 Kajs. Later in zijn streams met Fishanator vertelde hij open en bloot hoe alles in scène was gezet. Hoe hypocriet kan je zijn.

Gelukkig helpt Enzo de dalende cijfers van King Alert een beetje. Hij brengt vandaag een vlog online waarin hij en later zijn stagiaire Boaz door politie worden aangehouden. Voor niemandalletjes, maar Paul zou Paul niet zijn omdit uitgebreid in zijn titel te zetten. Ach hij is jarig. Gun die man ook een extra tientje.

Leveren is natuurlijk leven. Normaal gesproken zou ik zo typerror laten staan maar voor ‘t geval ik als kind (hater synoniemen voor de volgers van Paul) wordt weggezet.

Zoals eerder gezegd, op televisie is het niet wat het lijkt, zo ook op YouTube, met beelden kun je van harte lust knippen en plakken.

PS: ik heb al een paar weken een vuiltje in mijn oog. Het grootste vuil wil nu van Twitter af. Hij wordt met de dag zieliger.

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Kalvijn Bedolven Onder Complimenten Na Optreden Met Nick & Simon

Kalvijn mocht een nummer zingen in het tv-programma van Nick & Simon: De 3 sterrencamping! Het filmpje dat hij van zijn zangprestatie op Instagram zet leidt tot een stortvloed aan complimenten. Zichzelf begeleidend op een gitaar zingt de YouTuber een nummer van Thomas Acda. Enzo Knol reageert met: “Superknap man!” …

kastiop
Alle YouTubers
Lichaam YouTuber Kastiop Teruggevonden In Nederland

Het lichaam van de Belgische YouTuber Kastiop ( Echte naam: Kacper Przybylski) is vandaag teruggevonden in het Nederlandse plaatsje Stein. Nieuwsblad.be: Vermiste YouTuber dood teruggevonden. Eerder was de politie aldaar aanwezig om hem te zoeken omdat zijn Mercedes een dag eerder in Stein was gevonden. Vissers hebben zaterdag een lichaam …

Alle YouTubers
Famke Louise Maakt Zichzelf Belachelijk op TV – Influencers Verwijderen #Ikdoenietmeermee Video!

Met een hoop lawaai hebben BN’ers als Famke Louise, Thomas Berge en Bizzey gezamenlijk de actie ontketent op Instagram met de hashtag #Ikdoenietmeermee. Daarin maken ze duidelijk dat ze zich niet meer houden aan de coronamaatregelen van de overheid en moedigen hun volgers aan hetzelfde te doen. Als ze echter …