RTL’s Matennaaiers Neemt YouTube-kijker Niet Serieus? Maakt FAKE-video’s?

Alle YouTubers
19

Het YouTube-kanaal Matennaaiers lijkt fake video’s te maken! De laatste aflevering is zelfs offline gehaald nadat kijkers in de gaten hadden dat het zogenaamde slachtoffer Juultje Tielemans van tevoren moet hebben geweten dat ze in de maling werd genomen.

Update: Concentrate, de maker van Matennaaiers, ontkent dat het fake is. De prank met Juultje was al opgenomen toen Kaj en Qucee de intro deden. Waarom de video dan toch offline is gehaald is nog niet duidelijk.

Ze verschijnt onbedoeld op de achtergrond in beeld als de presentatoren Kaj en Qucee vertellen dat ze Juultje in de val zullen lokken. Dat onthult vandaag KingAlert in zijn laatste aflevering.

Dit is niet alleen behoorlijk gezichtsverlies voor RTL, eigenaar van het kanaal Concentrate waarop Matennaaiers wordt geĆ¼pload, maar ook Qucee en Kaj van der Ree vallen door de mand. Vooral dat Kaj met zijn rebelse uitstraling en verleden (Zu5e) hier gewoon aan meewerkt is schokkend.

We dachten eigenlijk dat fake-video’s tot het verleden behoorden. Nu blijkt zelfs een groot mediabedrijf de kijkers niet meer serieus te nemen, want ja, het is toch maar YouTube. En Kaj en Qucee hebben behoorlijk wat uit te leggen.

RTL heeft snel de betreffende video met Juultje offline gehaald nadat kijkers verontwaardigd reageerden op dit bedrog. Wachten is op vervolgstappen. Of zullen ze gewoon doorgaan met de nepserie ‘Matennaaiers’?

Na nogmaals deze post: Erwin
May 5, 2019 at 6:30 am gelezen te hebben is voor dit moment wel een sterk staaltje van repliek dienen. Niveau neemt toe, heerlijk om dit zo op het beeldscherm te lezen.

Ben ik bijna een dagje weg geweest, kom ik thuis, is op Wikker het aantal comments ontploft!
Erwin geeft een interessante quote weer: “Kritiek is niet synoniem met haten. Ik haat bijna niemand alleen mag ik sommige mensen minder als andere mensen”.
Ik daag een ieder uit om dit eens in jullie hersenen te trainen, dan ziet de wereld weer een beetje beter uit.

Waarom ik Paul een dramaqueen heb genoemd (wat hij nog steeds is), is mooi verwoord door Erwin:
“Ook moet het duidelijk zijn dat niet Egbert of Don of Link de woorden Homofoob of Pedofiel hebben gebezigd. De eerste die met deze omschrijving van het gebeuren kwam was Paul nl zelf in de stream met Fish van dezelfde week”.

En voor de rest doe ik mijn oordoppen wel in.

PS: een “kleine” nieuwswebsite als Wikker kan evengoed functioneren als groter of bekender.

Groet,
De enige echte RH

Oke Erwin blijf jij dan maar lekker haten op Paul
Lekker met 3 andere want meer zijn er niet lekker over Paul praten pffff
Ik geef je gewoon een mogelijkheid om met mij van gedachte te wisselen op skype of discord ipv de hele tijd typen maar het blijkt ik zeg dus blijkt dat je liever anoniem wil blijven.
Nauw geniet ervan blijf maar lekker anoniem met die 3 andere lekker haten hier
Mijn uitnodiging staat nog open.

succes ermee

Weet je Erwin kom maar gewoon een keer op mijn twitter geef je skype in DM en dan leg ik jouw wel uit hoe het werkt.
Want jouw betoog staat zo vol weer met onwaarheden en met kleine minachtringen qwa woordspeling dat ik dit niet serieus
kan nemen.
Dus tja fijne zondag

Beste Elmar als jij hier de onwaarheden weet te benoemen in mijn betoog heb je recht van spreken. De helft van mijn beweringen heb je trouwens al bewezen door hier onder je eigen naam te reageren. En Stop eens met mij of RH te bewegen tot contact met je op te nemen. Wij leveren hier kritiek op Paul. Als je dat niet bevalt of onterecht vind moet je dat hier met feiten ontkrachten. Ik heb nog geen enkel verwijt of opmerking van mijn kant door jou met argumenten of feiten zien weerleggen. Zolang jij dat niet doet of niet kan heb jij geen recht te vragen deze discussie op een ander terrein voor te zetten. Ontkracht mijn argumenten met feiten of spreek mij niet meer aan.

Ik weet dat autisten communicatief niet sterk zijn en daar kun je dan ook niets aan doen. Maar ik stel je simpele vragen en daar weiger je op te antwoorden. Kritiek is niet synoniem met haten. Ik haat bijna niemand alleen mag ik sommige mensen minder als andere mensen. En leer nou eens af te komen van het standaard verwijt dat iemand die kritiek levert een kind is die haat. Sommige met kritiek zijn volwassen en hebben wat jullie noemen levenswijsheid. Zelfs zijn er onder die mensen die al jaren werkzaam zijn in de YouTube industrie en alleen al vanwege die opgedane ervaringen gefundeerde kritiek te leveren.

distantieer ik mij van zegt RH maar toch hier je kugh Mening geven!
Je geeft je mening al elke keer als er iets over Paul is.
We weten onderhand wel wat je mening is.
Maar toch hem elke dag blijven volgen en niet het gesprek aan willen op skype met Paul zwak!

Allereerst moet mij van het hart dat hier een persoon reageert met verschillende namen die allen betrekking hebben op RH. Namen zoals Fake naam RH RH in kleine letters etc. Nadere beschouwing van eerdere reacties op dit forum leidt tot de conclusie dat dit Elmar Mol is.
Dezelfde Elmar Mol die moderator speelt bij de streams van Paul en daar wat hij noemt het zero tolerance beleid hanteert. Dwz elk woord wat enigzins negatief kan worden opgepakt als negativiteit wordt beloond met een Block. Dezelfde Elmar Mol die in de zg documentaire de rol speelt van de autist die het niet erg vindt uitgescholden te worden. Daarbij vergetende dat andere mensen die lijden aan dit syndroom zichzelf wel beledigend kunnen voelen en hij dus die in de kou laat staan.
Dezelfde Elmar die als ik zijn reacties teruglees over de afgelopen maanden deze site dood vind en gezegd heeft hier nooit meer te komen.
Dezelfde Elmar die schande spreekt van dat mensen hier anoniem of met fakenamen reageren en zelf hier met de naam van collega reageerder RH reageert.
Dezelfde Elmar die oproept tot een discussie met Paul via Skype of in de chat.
Die zelfde Elmar zal moeten weten dat een discussie gevoerd moet worden door het gebruik maken argumenten en luisteren naar elkaars mening zonder er van uit te gaan dat elke mening die niet aansluit met jouw mening weg te zetten als de mening van een klein kind.
Dezelfde Elmar die weet dat er donatie discussie heeft plaats gevonden met Don Damien Paul enz. Waarvan Paul later van zei dat de discussie niet geheel volgens verwachting was gelopen..
Dezelfde Elmar die weet dat Paul toen Egbert zijn video online zette en Don daarover twitterde opeens als straf die video niet meer online zette. Je kan alleen iemand straffen als hij in die video er voordeliger uitkomt. Dat wil dus zeggen dat Paul blij was met deze stok en er maar graag meesloeg (beeldspraak).
Ook moet het duidelijk zijn dat niet Egbert of Don of Link de woorden Homofoob of Pedofiel hebben gebezigd. De eerste die met deze omschrijving van het gebeuren kwam was Paul nl zelf in de stream met Fish van dezelfde week.
Ook weet dezelfde Elmar dat Paul en Egbert een langdurig gesprek hebben gehad waarvan Paul zei dat zij samen met een verklaring zouden komen. De verklaring is nooit geweest. In de verklaring zouden diverse punten van zijn docu worden weerlegd zoals de opmerking dat don naar zijn streams zou kijken terwijl het slechts ging om mensen van dons kanaal kwamen. Ook de printscreens van de server van Egbert waren fake. Dat zou allemaal in hun gezamenlijke verklaring staan. Ondanks beloften nooit uitgezonden.
Dezelfde Elmar gaat nu aanbieden aan RH (die ik overigens niet ken, en ook niet altijd 100 pr mee eens ben, wat gelukkig hier wel mag) om een discussie met Paul te voeren met open vizier. Aangezien RH niet zo aandachtsgeil als Paul is weigert hij dat terecht. Mee zal spelen dat bij Paul op enig moment dat open vizier is dichtgeklapt en nog geen enkele deskundige het gelukt is dit te verwijderen.
Als dezelfde Elmar op dit verhaal wenst te reageren dan verzoek ik hem met argumenten te komen die mijn beweringen feitelijk ontkrachten. Heeft hij die niet dan verzoek ik hem zijn belofte gestand te doen en deze site nooit meer te bezoeken.

En je mag zeggen dat je met bepaalde mensen minder hebt.
Wat opvalt is dat jullie bij wikker het er een sport van maken door alles met Paul te maken heeft altijd negatief te belichten.
En natuurlijk zeg je dan dat je kritiek mag geven en kugh je mening mag geven en dat mag je natuurlijk ook maar naar zoveel maanden naar zoveel jaren veranderd Paul dus niet accepteer dat eens ipv elke keer het over Paul te hebben,

En eigenlijk is dat ook een boodschap zie ik nu in naar mijzelf.
Schijnbaar veranderen jullie 3 of 4 mensen die deze kleine website bezoeken nooit dus tja.
Ik ga geen tijd meer steken in mensen die niet willen veranderen en ipv mensen waar zoals Erwin zegt waar je minder mee hebt ga ik gewoon te negeren en schijnbaar kunnen jullie dit niet/willen jullie dit niet.

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Enzo Knol Zal Bumper Missen

“Met heel erg veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste Bumper. Hij is vanmiddag om half twee overleden ” Op Insta verscheen plotseling het bericht dat Bumper, de lieve hond van de famile Van der Zeeuw, is overleden. Enzo reageert onder de foto van de hond met: …

Alle YouTubers
Familie Chahid Charrak Doet Ook Mee Met EnzoLympics

Het lijkt erop dat Enzo Knol er alles aan doet om van EnzoLympics een groot succes te maken. Via Instagram heeft Chahid Charrak bekend gemaakt dat hij de presentatie doet van dit spelletjesfestijn. Maar naast de eigenaar van de goudkleurige Lamborghini doen ook alle vier de kinderen mee van Chahid. …

Alle YouTubers
Jia Ruan Aangepakt Door BOOS

Tim Hofman van BOOS heeft tot plezier van veel kijkers eindelijk Jia Ruan van het bedrijf Unstoppable flink aangepakt. Deze jongeman, verkoper van online ‘hoe wordt ik snel rijk’ cursussen is een bekendheid geworden onder YouTube kijkers. Dat komt doordat je dood wordt gegooid met zijn reclames waarin hij snelle …