RTL Boulevard Onthult: Heeft Dee Relatie Met Tennisleraar?! En Hoe Zit Het Met Enzo?

Enzo Knol
9

Heeft de onthulling van RTL Boulevard over het ‘vreemdgaan’ van Dee de bekendmaking van de breuk tussen Enzo en Dee bespoedigd?

Nieuw: Dee laat nieuwe vriend zien.

In de aflevering van gisteren blijkt de redactie van het bekende tv-programma flink wat research te hebben gedaan in het privé-leven van de twee YouTubers. Ze stuitte hierbij op getuigen die Dee hand in hand hebben gezien in Tiel met een tennisleraar! En RTL weet wie die tennisleraar is en heeft zelfs met hem gesproken. Dat laten ze overigens niet op beeld zien.

Met wie gaat Enzo?

Maar de redactie van RTL Boulevard ontdekte ook wat vreemds in het leven van Enzo: Zo kwamen ze erachter dat je in een recente vlog op een gegeven moment in de weerspiegeling van Enzo’s zonnebril een onbekende blonde vrouw ziet! Update: Enzo Knol: ‘Ik heb geen nieuwe relatie!’ 

De vrouw zit naast Enzo in zijn Porsche als ze op weg zijn naar Frankrijk. De redactie heeft met deze bevindingen vervolgens Enzo opgebeld, waarop de vlogger zonder commentaar direct de verbinding verbrak. Nog diezelfde dag zijn Enzo en Dee met de mededeling via Instagram naar buiten gekomen dat ze de relatie hadden verbroken.

Update: Enzo heeft inmiddels via Instagram ontkent een nieuwe relatie te hebben. Dee heeft daarentegen niets laten weten over haar relatie met een andere man.  

Het lijkt er alles op dat de onthullingen van RTL Boulevard Enzo en Dee hebben genoopt om snel met de bekendmaking van hun definitieve breuk te komen nog voordat het tv-programma met deze onthullingen kwam.

Breuk

De vraag is natuurlijk: hoe lang speelt dit al? Hoe lang hebben ze naar buiten toe gedaan of alles koek en ei was, terwijl ze beiden naar het schijnt al een relatie met iemand anders hebben?!

Want als Enzo daadwerkelijk met zijn nieuwe liefde naar Frankrijk is afgereisd dan is de breuk tussen hem en Dee al veel ouder. Immers, je hebt niet direct nadat je het uitmaakt meteen weer een nieuwe vriend of vriendin. Daar moet toch een tijd overheen zijn gegaan.

Nieuwe vriendin?

Het lijkt me dat zeker Enzo Knol nu onder druk komt te staan om snel bekend te maken wie zijn nieuwe vriendin is. Als hij dat niet doet dan kan zomaar RTL Boulevard hem te snel af zijn. Zie ook: Enzo Knol ging met blonde vrouw naar Zuid-Frankrijk. En het was niet Dee!

Het geluk van Enzo voor dit moment althans het aantal subscribers omdat hij nog een kanaal Enzo2 heeft.
Voor de 2e relatiebreuk, gaf de subscribers grafiek aan dat Enzo nooit hoger komt dan 2,5 miljoen subscribers en zelfs dan daalt. Hoe zij aan deze berekening komen is ook een raadsel. StukTV gaat volgend jaar Enzo definitief voorbij. Maar door deze 2e relatiebreuk zal zijn aantal subs stagneren tot nog geen toename van 100 tot 300 per dag (dat zag je ook na de 1e relatiebreuk). Zijn nieuwe “vlam” kan mogelijk nog zorgen dat Enzo voor het einde van het jaar de 2 miljoen subscribers haalt. Komt ze niet in beeld, dan wordt dit lastig en krijgt Enzo zelfs StukTV in zijn nek. Een nieuwe “vlam” kan ook averechts werken op zijn subscribers aantallen.

En Dee? Zij geniet op dit moment op vakantie van haar nieuwe lover.

Ik ga ervan uit dat er bedoelt wordt “met een tennisleraar” en niet haar tennisleraar, aangezien Dee volgens mij helemaal niet tennist.

Volgens roddeltante Paultje aka Kingalert is er van alles aan de hand. Hij wil alleen zeggen wat. Typisch Paultje.

EnzoKnol en Dee hebben het wel uitgemaakt samen, maar ze gingen niet vreemd. De reden dat het uit is is heel simpel, ze zijn niet meer verliefd op elkaar, maar het was meer houden van elkaar. Er is geen spraken van dat ze allebei vreemd gegaan zijn. Dee heeft geen nieuwe vriend en EnzoKnol heeft geen nieuwe vriendin

Als de overgang van verliefdheid naar houden van een reden zou zijn om de relatie te beëindigen, zouden alle relaties na ongeveer een jaar op de klippen lopen. Dat is dus echt de grootst mogelijke onzin.

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol Verdrietig – Webshop Nog Steeds Offline

De webshop Knolower.nl is nog steeds offline en dat kan nog wel een tijdje duren voordat hij weer bereikbaar is. Eerder had Enzo Knol groots aangekondigd dat zijn nieuwe webshop op 28 februari online zou zijn. Dat gebeurde wel, maar ging helemaal mis. De site was onbereikbaar! Nu zou het …

Enzo Knol
Enzo Knol Start Podcast De Bennies Op Spotify

Wat een verrassing! Samen met zijn vrienden Noël Dekkers en Thijs start Enzo de podcast De Bennies. Vanaf 3 maart kan je die elke vrijdag op Spotify beluisteren. Dat ze wat samen van plan waren was al eerder duidelijk. De drie jongemannen waren een paar keer samen gaan lunchen met …

Enzo Knol
Enzo En Nathan Gouden Duo – Was Bijna Niet Doorgegaan

De wintervlogs van Enzo Knol trekken zoal veel de aandacht maar dit keer nog meer vanwege een speciale gast: YouTuber Nathan Vandergunst, ook wel bekend als Acid. De Belgische YouTube ster is al jaren een groot bewonderaar van Enzo en mocht eerder de blonde vlogger de weg wijzen in Brugge. …