Royalistiq Tour – Fortnite-gamer Speelt 6 Keer In Theater

royalistiq

Fortnite speler Royalistiq (echte naam: Roy Beslezen) is in de mei vakantie te zien in verschillende theaters over heel Nederland.

De succesvolle en commercieel zeer slimme YouTuber begint op zondag 28 april in Studio Aalsmeer en eindigt op 3 mei in TivoliVredenburg. Ook Oss, Den Helder, Spijkernisse en Leeuwarden worden aangedaan.

Erg interessant is om te zien of dit ook echt een mooie extra inkomstenbron voor gamespelers kan zijn. Want hoeveel kijkers van zijn video’s op YouTube willen Roy ook in het echt zien gamen?

Vorig jaar speelde de tegenwoordig in Nieuw-Vennep woonachtige Roy nog in een uitverkochte Beatrix theater. De Rolex-YouTuber onthulde later dat achteraf zelfs het theater Carré in Amsterdam hem wel wilde hebben, maar eerder nog bang was dat hij niet voldoende bezoekers kon trekken. Carré is het heiligdom voor alle theatermakers.

Een kaartje kost 23,50 euro plus maximaal 7,20 euro extra (!) aan transactie en verzendkosten. Dit kan je dus zo 30 euro per ticket kosten plus de reiskosten en degelijke.

In alle plaatsten zijn nog volop plaatsten te verkrijgen (vooral Spijkenisse, Den Helder en Leeuwarden zijn de meeste plaatsen nog niet verkocht), wel zijn de voorste plaatsen allemaal al wel uitverkocht.

Voor TivoliUtrecht zijn nog wel kaarten (achterste rij) beschikbaar, maar niet meer zoveel. Met ruim 10 miljoen views per maand op zijn kanaal die richting de 700.000 abonnees gaat moet Roy wel de grootste en populairste gamer zijn van Nederland. Tickets bestellen voor Royalistiq tour.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

royalistiq
11
Royalistiq Koopt Rolex – Slechte Investering?!

Royalistiq liet onlangs desgevraagd aan zijn kijkers zijn nieuwe Rolex zien. Volgens eigen zeggen is het een Rolex Submariner. Op de site van Schaap en Citroen juwelier kan je heb kopen voor 12.450 euro! Linktijger wijdde er een video aan en Roy plaatste daaronder een comment. Daarin beweert hij dat …

royalistiq
Royalistiq Wordt Genegeerd Door Yarasky – Tot Vandaag!

Roy van YouTube-kanaal Royalistiq heeft duidelijkheid gegeven waarom hij nog niet met YaraskyGaming heeft opgenomen. Yarasky blijkt Roy volledig te negeren! Op Twitter barst Roy los en vertelt geïrriteerd dat hij Yarasky ‘meerdere keren heeft benaderd. ‘Vervolgens werd dat genegeerd en heb ik later nog meerdee malen geprobeerd en weer …

Alle YouTubers
1
Royalistiq Komt Niet Naar ByteDays – Betalen Niks

Fortnite-speler Roy van het YouTube-kanaal Royalistiq gaat niet naar het Belgische YouTube-event Bytedays vanwege geld. Op Twitter brand hij los: ‘Sowieso vind ik zoals ze het hebben aangepakt gewoon not the way to go. De 2 grootste YouTubers (Dylan Haegens en Enzo Knol) flink betalen zodat die in ieder geval …