Royalistiq Tour – Fortnite-gamer Speelt 6 Keer In Theater

royalistiq

Fortnite speler Royalistiq (echte naam: Roy Beslezen) is in de mei vakantie te zien in verschillende theaters over heel Nederland.

De succesvolle en commercieel zeer slimme YouTuber begint op zondag 28 april in Studio Aalsmeer en eindigt op 3 mei in TivoliVredenburg. Ook Oss, Den Helder, Spijkernisse en Leeuwarden worden aangedaan.

Erg interessant is om te zien of dit ook echt een mooie extra inkomstenbron voor gamespelers kan zijn. Want hoeveel kijkers van zijn video’s op YouTube willen Roy ook in het echt zien gamen?

Vorig jaar speelde de tegenwoordig in Nieuw-Vennep woonachtige Roy nog in een uitverkochte Beatrix theater. De Rolex-YouTuber onthulde later dat achteraf zelfs het theater Carré in Amsterdam hem wel wilde hebben, maar eerder nog bang was dat hij niet voldoende bezoekers kon trekken. Carré is het heiligdom voor alle theatermakers.

Een kaartje kost 23,50 euro plus maximaal 7,20 euro extra (!) aan transactie en verzendkosten. Dit kan je dus zo 30 euro per ticket kosten plus de reiskosten en degelijke.

In alle plaatsten zijn nog volop plaatsten te verkrijgen (vooral Spijkenisse, Den Helder en Leeuwarden zijn de meeste plaatsen nog niet verkocht), wel zijn de voorste plaatsen allemaal al wel uitverkocht.

Voor TivoliUtrecht zijn nog wel kaarten (achterste rij) beschikbaar, maar niet meer zoveel. Met ruim 10 miljoen views per maand op zijn kanaal die richting de 700.000 abonnees gaat moet Roy wel de grootste en populairste gamer zijn van Nederland. Tickets bestellen voor Royalistiq tour.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Don de Jong
Focusdrink van Don de Jong Een Succes?

Don de Jong en Roy Beslezen (Royalistiq) en diens broer zijn gedrieën een bedrijf gestart: FocusDrink. De gelijknamige energieke drank is vanaf vandaag te koop bij de supermarkten van Jumbo en Dirk. Het wordt omschreven als: “Koolzuurhoudende functionele frisdrank met suiker en zoetstof” en kost 1,39 euro. Maar is het …

royalistiq
Royalistiq Komt Met Focusdrink

Roy Beslezen, beter bekend als YouTube gamer Royalistiq, komt binnenkort met een zoetig drankje genaamd Focus Drink. Hij verwacht dat deze ‘ultieme gaming drankje‘ zoals hij het zelf overdreven noemt vanaf april of mei in de supermarkt ligt. Roy gooit er op Instagram nog een nietszeggende reclameleus tegenaan: “Met dit …

royalistiq
Royalistiq Verdient 12.000 Euro Met Paar Uur Gamen

Roy Beslezen aka Royalistiq heeft tijdens een livestream het bizarre bedrag van maar liefst 12.000 euro in totaal bij elkaar geharkt! Dat meldt hij via Twitter. De livestream duurde iets van 3 uur, wat betekent dat Roy 4000 euro per uur heeft verdient via donaties van kijkers. Vraag is hoe …