Royalistiq Koopt Auto Van Bijna 2 ton!

royalistiq
2

Roy Beszelsen maakt op Instagram bekend dat hij zichzelf voor zijn 22-verjaardag een Audi RS7 cadeau heeft gedaan.

Die kan je nieuw kopen vanaf 186.900 euro. Roy heeft overigens niet die prijs betaald, want het is een occasion (tweedehands) voor het eerst geregistreerd in 2015.

Paar dagen terug mocht hij in de Lamborghini van Enzo rijden en bereikte daarmee een topsnelheid van 280 km per uur.

Hij was helemaal enthousiast over dit racemonster maar zei meteen ook dat hij geen Lambo kon betalen. Roy neemt hiermee afscheid van zijn Mercedes en volgt Don die eerder een RS6 had gekocht.

Ook Milan Knol rijdt al een tijdje in een Audi. En hoewel Roy bekend is geworden als Fortnite-speler, tegenwoordig upload hij vooral vlogs op zijn kanaal. 3 maanden terug was het allemaal Fortnite dat de klok sloeg en vlogs slechts een uitzondering, nu het het juist andersom.

Kan zijn dat Roy vreest voor de zogenaamde COPPA– maatregelen van YouTube: video’s die gericht zijn op kinderen zullen flink veel minder inkomsten kunnen krijgen. Lijkt me overigens best wel mee te vallen.

Fortnite is niet specifiek gericht op kleine kinderen, volwassenen spelen deze game ook. Zelfs Rico Verhoeven is er verslaafd aan. Maar we zullen gauw genoeg weten wat YouTube zelf hiervan vindt. Vanaf januari gaat de nieuwe regeling in.

Ontzettend domme investering. Snap dat je een leuke auto wilt rijden, maar kom op, zeker met de aankomende YouTube wijzigingen die eraan zitten te komen. Heeft ie in ieder geval wel een mooi huis op wielen mocht ie zonder appartement komen te zitten als ie dat moet verkopen.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Roy (Royalistiq) Ontmoet Na Ruim 1 Jaar Weer Enzo Knol

Verrassing voor Enzo Knol! Don de Jong had afgesproken met Enzo Knol om samen te racen in Duitsland. Don in zijn Audi RS6 en Enzo in zijn bekende roze Lamborghini Urus. Op de Duitse snelwegen mag je namelijk echt hard rijden en zijn er geen snelheidslimieten. Maar wat Enzo niet …

royalistiq
8
Royalistiq Bedelt Weer Voor Donaties – Woedend Op KingAlert

Royalistiq heeft uitgehaald naar de laatste aflevering van KingAlert. Daarin laat Paul Goudsmit zien dat de Rolex dragende Fortnite-speler schijnbaar van mening is veranderd over donaties vragen aan kijkers. Had hij eerder nog in een gesprek met Paul toegegeven dat donaties vragen aan kijkers niet kan, nu is Roy er …

royalistiq
Royalistiq Tour – Fortnite-gamer Speelt 6 Keer In Theater

Fortnite speler Royalistiq (echte naam: Roy Beslezen) is in de mei vakantie te zien in verschillende theaters over heel Nederland. De succesvolle en commercieel zeer slimme YouTuber begint op zondag 28 april in Studio Aalsmeer en eindigt op 3 mei in TivoliVredenburg. Ook Oss, Den Helder, Spijkernisse en Leeuwarden worden …