Royalistiq Bedelt Weer Voor Donaties – Woedend Op KingAlert

royalistiq
7

Royalistiq heeft uitgehaald naar de laatste aflevering van KingAlert. Daarin laat Paul Goudsmit zien dat de Rolex dragende Fortnite-speler schijnbaar van mening is veranderd over donaties vragen aan kijkers.

Had hij eerder nog in een gesprek met Paul toegegeven dat donaties vragen aan kijkers niet kan, nu is Roy er toch weer mee bezig. Dit zei de YouTube-ster toen: ‘Waar ik fel op tegen ben is donation goals (…) Dat vind ik ethisch niet echt meer verantwoord. (…) Misschien is dat welk trickering voor kijkers.’

Donation goals waarbij je kijkers laat doneren om een bepaald doel te bereiken, is iets wat Roy nu juist wel weer doet, ondanks dat hij het eerder had toegegeven dat dit verwerpelijk (onethisch) is.

KingAlert vindt dat niet kunnen omdat Roy meer in een maand zou verdienen dan meeste van hun ouders in een jaar. Roy reageert woedend op Twitter:’Meningen kunnen schijnbaar niet veranderen volgens hem (Paul), in plaats van aan mij toelichting te vragen gooit hij het rechtstreeks in KA’.

Paul is niet de beroerste om in zijn aflevering Roy aan de hand van zijn gedrag ‘hypocriet’ te noemen. Roy heeft ogenschijnlijk geen donaties nodig: hij woont in een penthouse van een half miljoen euro, rijdt in een dikke Mercedes en draagt een Rolex van rond de 15.000 euro.

Denk overigens dat we wel kunnen stellen dat deze donatie waarin gevraagd werd waarom hij nu wel donatie-goals aan heeft staan uit de KA groep komt. Puur en alleen om het feit om Roy te “bashen” en het in KA te kunnen gooien.

Ik ben de grappigste youtuber van Nederland. Ik ben zo grappig dat de roast die ik over de Treitervlogger heb gemaakt zo veel kijkers kreeg dat Jeroen zich genoodzaakt voelde de aflevering en daarmee ook de serie van YouTube te verwijderen omdat de servers de bezoekers niet aankon.
Ook mijn roast samen met nog enkele andere Bekende Nederlanders cat. F. over mede aandachtstrekker Johan Vlemminx zal niet online komen omdat hij gewoon te goed was.
Ik heb mij voorgenomen iedere aflevering van mijn show een youtuber voor paal te zetten zodat hun volgers mijn show kijken en te haten en ik centjes kan verdienen om mijn luxueuze leven te leiden.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

royalistiq
Royalistiq Tour – Fortnite-gamer Speelt 6 Keer In Theater

Fortnite speler Royalistiq (echte naam: Roy Beslezen) is in de mei vakantie te zien in verschillende theaters over heel Nederland. De succesvolle en commercieel zeer slimme YouTuber begint op zondag 28 april in Studio Aalsmeer en eindigt op 3 mei in TivoliVredenburg. Ook Oss, Den Helder, Spijkernisse en Leeuwarden worden …

royalistiq
11
Royalistiq Koopt Rolex – Slechte Investering?!

Royalistiq liet onlangs desgevraagd aan zijn kijkers zijn nieuwe Rolex zien. Volgens eigen zeggen is het een Rolex Submariner. Op de site van Schaap en Citroen juwelier kan je heb kopen voor 12.450 euro! Linktijger wijdde er een video aan en Roy plaatste daaronder een comment. Daarin beweert hij dat …

royalistiq
Royalistiq Wordt Genegeerd Door Yarasky – Tot Vandaag!

Roy van YouTube-kanaal Royalistiq heeft duidelijkheid gegeven waarom hij nog niet met YaraskyGaming heeft opgenomen. Yarasky blijkt Roy volledig te negeren! Op Twitter barst Roy los en vertelt geïrriteerd dat hij Yarasky ‘meerdere keren heeft benaderd. ‘Vervolgens werd dat genegeerd en heb ik later nog meerdee malen geprobeerd en weer …