Royalistiq Bedelt Weer Voor Donaties – Woedend Op KingAlert

royalistiq
8

Royalistiq heeft uitgehaald naar de laatste aflevering van KingAlert. Daarin laat Paul Goudsmit zien dat de Rolex dragende Fortnite-speler schijnbaar van mening is veranderd over donaties vragen aan kijkers.

Had hij eerder nog in een gesprek met Paul toegegeven dat donaties vragen aan kijkers niet kan, nu is Roy er toch weer mee bezig. Dit zei de YouTube-ster toen: ‘Waar ik fel op tegen ben is donation goals (…) Dat vind ik ethisch niet echt meer verantwoord. (…) Misschien is dat welk trickering voor kijkers.’

Donation goals waarbij je kijkers laat doneren om een bepaald doel te bereiken, is iets wat Roy nu juist wel weer doet, ondanks dat hij het eerder had toegegeven dat dit verwerpelijk (onethisch) is.

KingAlert vindt dat niet kunnen omdat Roy meer in een maand zou verdienen dan meeste van hun ouders in een jaar. Roy reageert woedend op Twitter:’Meningen kunnen schijnbaar niet veranderen volgens hem (Paul), in plaats van aan mij toelichting te vragen gooit hij het rechtstreeks in KA’.

Paul is niet de beroerste om in zijn aflevering Roy aan de hand van zijn gedrag ‘hypocriet’ te noemen. Roy heeft ogenschijnlijk geen donaties nodig: hij woont in een penthouse van een half miljoen euro, rijdt in een dikke Mercedes en draagt een Rolex van rond de 15.000 euro.

Denk overigens dat we wel kunnen stellen dat deze donatie waarin gevraagd werd waarom hij nu wel donatie-goals aan heeft staan uit de KA groep komt. Puur en alleen om het feit om Roy te “bashen” en het in KA te kunnen gooien.

De uitgerangeerde hypocriet probeert vieuws te krijgen over de rug van een succesvol youtuber.

Ik ben de grappigste youtuber van Nederland. Ik ben zo grappig dat de roast die ik over de Treitervlogger heb gemaakt zo veel kijkers kreeg dat Jeroen zich genoodzaakt voelde de aflevering en daarmee ook de serie van YouTube te verwijderen omdat de servers de bezoekers niet aankon.
Ook mijn roast samen met nog enkele andere Bekende Nederlanders cat. F. over mede aandachtstrekker Johan Vlemminx zal niet online komen omdat hij gewoon te goed was.
Ik heb mij voorgenomen iedere aflevering van mijn show een youtuber voor paal te zetten zodat hun volgers mijn show kijken en te haten en ik centjes kan verdienen om mijn luxueuze leven te leiden.

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Don de Jong
Focusdrink van Don de Jong Een Succes?

Don de Jong en Roy Beslezen (Royalistiq) en diens broer zijn gedrieën een bedrijf gestart: FocusDrink. De gelijknamige energieke drank is vanaf vandaag te koop bij de supermarkten van Jumbo en Dirk. Het wordt omschreven als: “Koolzuurhoudende functionele frisdrank met suiker en zoetstof” en kost 1,39 euro. Maar is het …

royalistiq
Royalistiq Komt Met Focusdrink

Roy Beslezen, beter bekend als YouTube gamer Royalistiq, komt binnenkort met een zoetig drankje genaamd Focus Drink. Hij verwacht dat deze ‘ultieme gaming drankje‘ zoals hij het zelf overdreven noemt vanaf april of mei in de supermarkt ligt. Roy gooit er op Instagram nog een nietszeggende reclameleus tegenaan: “Met dit …

royalistiq
Royalistiq Verdient 12.000 Euro Met Paar Uur Gamen

Roy Beslezen aka Royalistiq heeft tijdens een livestream het bizarre bedrag van maar liefst 12.000 euro in totaal bij elkaar geharkt! Dat meldt hij via Twitter. De livestream duurde iets van 3 uur, wat betekent dat Roy 4000 euro per uur heeft verdient via donaties van kijkers. Vraag is hoe …