Raadsels Rondom Porsche Van Enzo Knol

Enzo Knol
40

In 2017 kocht Enzo Knol een prachtige Porsche Panamera van ruim 207.000 euro. Iets meer dan een jaar later ruilde hij de racewagen alweer in voor een nog duurdere Jeep. Enzo vond de peperdure bolide te krap zitten!

De vraag die velen sindsdien fascineert: wat is er met de Porsche sindsdien gebeurd? Op een recente foto staat de auto ergens in het Noorden des Lands bij een autodealer.

Wat opvalt: de Porsche staat er nog steeds zo bij als Enzo hem had ingeleverd: met de kenmerkende donkere wrap en de KP -logo! Je zou denken: het eerste wat de autohandelaar doet is die wrap eraf halen. Maar het lijkt wel alsof de tijd heeft stilgestaan.

Wat het raadsel nog groter maakt is dat de auto volgens Kentekencheck.nl nog steeds op de naam van de eerste eigenaar staat. Enzo Knol dus.

Maar als het zijn auto is waarom staat het dan niet in zijn eigen garage? Waarom is de auto niet allang weer verkocht? Zolang de wagen daar maar staat weg te roesten is het gewoon kapitaalvernietiging! Of is de auto eigenlijk wel van Enzo geweest? Wie het weet, mag het zeggen.

@ Erwin
Hierbij een gedeelte van de transcript.
Ik ben een tijdje geleden door een “media partner” voor een samenwerking benadert. Want KingAlert is blijkbaar toch interessant. En nu zijn ze nog meer geinteresseerd en dan sisselen over harde schijven. De partij vraagt of je open staat voor een volledige overname van KingAlert. Dat betekent dat ik mijn kanaal dan kwijt ben en al mijn rechten. Ik schok van het bedrag. Ik zal niet eerder KingAlert uploaden voordat ik een besluit heb genomen. Dit zou 3 tot 5 werkdagen zijn. (gerekend vanaf 22 april 2020) Ik ga erover nadenken.

Ik (RH) weet nu al dat hij dit niet gaat doen. Hij is een aandachts geile man die zijn foutieve gedachtenkrokkels op internet gooit en hierop kickt.
Hij begint over harde schijven en dit is meer een dreigement en pushed YouTube mensen om het zelf naar buiten te brengen. Hij is zo onzuiver in zijn denken, dat hij denkt een sluwe etterbak eerste klas te zijn waarmee hij, gezien zijn IQ, veel fouten maakt.
Zoals Nathan (Acid) al vertelde op zijn kanaal. Dat hij nagenoeg evenveel weet in de YouTube scene als Paul, maar sommige prive dingen breng je niet naar buiten, vertelde hij. Nathan is in ieder geval op dit vlak een verstandig persoon. Paul heeft in de afgelopen jaren, na het Euro Disney debacle met Enzo Knol, 1,5 jaar geleden een keer contact met hem gezocht, via zijn management. Paul kan het gewoon niet verkroppen dat hij niet op dezelfde hoogte staat en fame heeft als bijvoorbeeld Enzo Knol.
Paul doet alsof hij een wereldse prijs gaat ontvangen. Inderdaad het stelt helemaal niets voor.

PS: je maakt een foutje. Als je bij je werkgever onderhandelt over salaris, spreekt men altijd over bruto bedragen. Paul heeft het over een overname (lees: verkoopt zijn YouTube kanaal) en na aftrek van belasting praat hij over netto bedragen.

Met groet,

De enige echte RH

Paul Goudsmit moet eens en voor altijd optiefen op internet.

Wij komen naar je toe.

Almererulez

Anders is een wolfje en behoort tot de wolven roedel van Alpha Wolf. Op deze site een vooruit geschoven ‘post’.

Alpha Wolf heeft een bod dat zijn kanaal wordt overgenomen. Zo is hij 12 tot 18 maanden financieel uit de zorgen. Hij heeft het over netto bedrag. Dat is modaal tussen 24.000 euro (12 mnd) en 36.000 euro bij 18 mnd.

Ik bied 1 euro meer.

De enige echte RH

RH jij bent de grootste sukkel hier. Puur omdat ik jullie niet mag ben ik volgens jullie aan Paul zijn zij. Denk nog maar even 2 keer na. Dat ben zeer zeker niet. Dit zegt nogmaals genoeg over her niveau van jullie; laag, jullie liggen in het afvoerputje van de Nederlandse maatschappij. Ik heb RH meerdere keren doorverwezen naar de psychiater. Wat nog het mooiste is; als ik tegengas geef of negatief ben tegen RH of wie dan ook, dan hoor ik gelijk bij kamp Paul. Heb je mij dat ooit hier zien typen?? Ik zou zeggen ‘nogmaals’ zoek hulp.

Beste RH,
Zoals ik het beluister is er geen bod van wie dan ook.
Hij gebruikt het woord netto. Dat woord gebruik ik alleen maar als ik met een werkgever in onderhandeling bent over een salaris.
Dit zou moeten gaan over iets wat hij bezit en wilt verkopen. Dat is gewoon handelswaar . Niets netto bruto te maken.
Zijn kanaal is niets waard.
Als er al een media partner zou willen kopen zijn die in staat binnen 2 dg een kanaal op te tuigen.
Dit is gewoon een laatste wanhoopsdaad om zijn overgang tot donaties weg te poetsen.
Ook hier wordt 70 pr van het donatie bedrag gestort door dezelfde persoon.
Dit zal hoogstwaarschijnlijk zijn om de anderen te pushen tot doneren.
Als je de donaties van die ene persoon buiten beschouwing laat,blijft er misschien wel genoeg over om een keertje te gaan wokken.

Dat je je reply ondertekend met sukkeltje doet me deugd. Zoveel zelfkennis had ik niet verwacht, Elmar, Wajong, Anders. Kies er maar 1.

Dat ik mij negatief uitlaat over jou en jij gelijk zeker weet dat ik Elmar of een Paul moet zijn (want daar komt het op neer), zegt meer over jou dan over mij. Ga lekker op de bank liggen janken mafkees.

Hoe kom je aan Paul,
Ik noem 2 a.k.a. van Elmar.
Ik noem Paul helemaal niet.
Neem een dropje man en relax.
Vanavond kun je weer los.

40 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol Verdrietig – Webshop Nog Steeds Offline

De webshop Knolower.nl is nog steeds offline en dat kan nog wel een tijdje duren voordat hij weer bereikbaar is. Eerder had Enzo Knol groots aangekondigd dat zijn nieuwe webshop op 28 februari online zou zijn. Dat gebeurde wel, maar ging helemaal mis. De site was onbereikbaar! Nu zou het …

Enzo Knol
Enzo Knol Start Podcast De Bennies Op Spotify

Wat een verrassing! Samen met zijn vrienden Noël Dekkers en Thijs start Enzo de podcast De Bennies. Vanaf 3 maart kan je die elke vrijdag op Spotify beluisteren. Dat ze wat samen van plan waren was al eerder duidelijk. De drie jongemannen waren een paar keer samen gaan lunchen met …

Enzo Knol
Enzo En Nathan Gouden Duo – Was Bijna Niet Doorgegaan

De wintervlogs van Enzo Knol trekken zoal veel de aandacht maar dit keer nog meer vanwege een speciale gast: YouTuber Nathan Vandergunst, ook wel bekend als Acid. De Belgische YouTube ster is al jaren een groot bewonderaar van Enzo en mocht eerder de blonde vlogger de weg wijzen in Brugge. …