Raadsels Rondom Porsche Van Enzo Knol

Enzo Knol
40

In 2017 kocht Enzo Knol een prachtige Porsche Panamera van ruim 207.000 euro. Iets meer dan een jaar later ruilde hij de racewagen alweer in voor een nog duurdere Jeep. Enzo vond de peperdure bolide te krap zitten!

De vraag die velen sindsdien fascineert: wat is er met de Porsche sindsdien gebeurd? Op een recente foto staat de auto ergens in het Noorden des Lands bij een autodealer.

Wat opvalt: de Porsche staat er nog steeds zo bij als Enzo hem had ingeleverd: met de kenmerkende donkere wrap en de KP -logo! Je zou denken: het eerste wat de autohandelaar doet is die wrap eraf halen. Maar het lijkt wel alsof de tijd heeft stilgestaan.

Wat het raadsel nog groter maakt is dat de auto volgens Kentekencheck.nl nog steeds op de naam van de eerste eigenaar staat. Enzo Knol dus.

Maar als het zijn auto is waarom staat het dan niet in zijn eigen garage? Waarom is de auto niet allang weer verkocht? Zolang de wagen daar maar staat weg te roesten is het gewoon kapitaalvernietiging! Of is de auto eigenlijk wel van Enzo geweest? Wie het weet, mag het zeggen.

Heee jongens, hoe schrijf je jacqkoesie? Ik heb deze nodig voor mijn donatie goal en in mijn achtertuin.

Dat noemt zich een ex-leraar.

Je comment is al eerder verwijderd. Flikker op met je domme praatjes, te doen alsof je Paul bent.

Sukkeltje

Dat je je reply ondertekend met sukkeltje doet me deugd. Zoveel zelfkennis had ik niet verwacht, Elmar, Wajong, Anders. Kies er maar 1.

“Vanavond kun je weer los” dat lijkt mij toch een duidelijke reverentie naar Paul. Je hebt je oordeel makkelijk klaar, het zegt wel iets over je intelligentie; daar ontbreekt het nogal aan. Omdat ik je tegengas geef ben ik gelijk Paul of Elmar. Je bent net zo ziek als die andere 2 kneuzen hier op de site. Ik zou ook maar even hulp gaan zoeken als ik jou was.

En even over mijzelf? Ik heb niks met YouTube of YouTuber’s te maken. Ik geef alleen mijn mening en geeft tegengas tegen zielepietjes zoals jij.

Fijne avond.

Alles gaat stuk. Ook StukTV met de ondermaatse kinderlijke content.

Efteling biedt excuses aan voor samenwerking met StukTV: ‘We hebben er van geleerd’
De Efteling heeft gisteren excuses aangeboden voor een eerdere samenwerking die zij aan is gegaan met StukTV. StukTV maakte een video waarin de presentatoren onder andere kinderwagens wegrijden en mensen wegjagen van bankjes. ‘We hebben een samenwerking geprobeerd en hiervan geleerd’, laat een woordvoerder van de Efteling via Twitter weten.

StukTV is een platform waarin drie presentatoren opdrachten uitvoeren die door kijkers worden voorgedragen. Voor de opdracht in de Efteling, verkleedden de presentatoren zich als vervelende mascottes. En dat hebben bezoekers van het park geweten.

Het trio verplaatste kinderwagens, gooide sjaals in bomen en pakte petten af. ThemeTalk, de website waar veel over themaparken en pretparken wordt besproken, vroeg via Twitter aan de Efteling of zij überhaupt trots waren op de samenwerking.

‘Dit schuurt met waar de Efteling voor staat’
‘Er zijn op voorhand duidelijke afspraken gemaakt om de acties zo goed mogelijk te laten verlopen. Een voorbeeld hiervan is dat gasten die betrokken waren bij een opdracht, gelijk zijn opgevangen.’, laat een woordvoerder weten. Toch bood het park haar excuses aan. ‘We hebben voor deze keer een samenwerking geprobeerd en hiervan geleerd. We begrijpen dat dit schuurt met waar de Efteling voor staat’.

Beste Anders,
Ik denk dat dat stuk over Stuktv geplaatst is door King Alert. Het is precies wat hij doet in zijn videootjes. Iets van een kopiëren en dan uitzenden.

Enzo,
Nadat wij enkele maanden de grootste waren,ben jij ons weer voorbij gestreefd.
Mede namens Tho en Steef wil ik je van harte feliciteren met de 1e plaats op de ranglijst van het grootste Nederlandstalige Youtube kanaal.

Stel je niet aan, jij bent Giel de Winter niet.

Dat Enzo in jachtseizoen zou komen, leek een feit. Maar met de corona en de 1,5 meter verplichte maatregel is het wisselen van auto’s en openbaarvervoer niet aan de orde.

Jachtseizoen op een solex ?

40 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol en Myron Koops Hebben Nu Ook ‘Officieel’ Relatie

Enzo Knol heeft voor de derde (!) keer in korte tijd een foto op zijn Instagram geplaatst samen met zijn vriendin Myron Koops. Wat opvalt: alle 3 de foto’s ondertekent Enzo met een hartje. En dat hartje kan maar voor 1 persoon bedoelt zijn! Ook Mees van Dam, visvriend Daniel …

Enzo Knol
Enzo Knol Boos Op McDonalds In Huis ter Heide

Enzo Knol maakt vaak gebruik van de McDonalds in Huis ter Heide (Zeist), maar in vlog 2503 laat hij weten dat hem iets dwars zit. Een aantal medewerkers zijn altijd chagrijnig naar hun klanten toe en er kan geen lachje vanaf. Enzo reageert kwaad nadat hij net weer een bestelling …

Enzo Knol
3
‘Vader Van Enzo Knol’ Adviseert Alcohol Tegen Corona?

Komiek Kees van Amstel is op YouTube weer in zijn rol van de vader van Enzo Knol gedoken. Daarin zien we hem met een petje op en geregeld Knolpower uitroepend adviezen geven over corona. (Zie video onder deze post.) In de video op het YouTube-kanaal van tv-programma Klikbeet geplaatst geeft …