Quin van der Zeeuw – Broertje van Dee

Quin en Enzo. Foto: Youtube.
Quin en Enzo. Foto: Youtube.

Quin van der Zeeuw is het broertje van Dee, inmiddels ex-vriendin van Enzo Knol. Hij is geboren op 27 juli 2001. Op Instagram heeft de Zeistenaar ruim 500.000 volgers. Zijn bekendheid heeft hij te danken aan zijn bijdrage in de vlogs van YouTuber Enzo Knol.

Quin toont zijn vriendin op Instagram.

Hoewel Enzo en Dee uit elkaar zijn blijven de vlogger en Quin elkaar zien en komt de jongen nog steeds voor in de video’s van de Knol. Op Instagram noemt Quin hem een ‘broer’.

Quin heeft een eigen Youtube kanaal UberQuin. Zijn videokanaal is inmiddels de magische grens van 400.000 abonnees (!) gepasseerd. Zijn video’s (games en vlogs) worden ook goed bekeken. Een aantal komt zelfs boven de 100.000 views uit.

Daarnaast is hij sinds juli 2016 zijn eigen kledinglijn begonnen: Uberquin. In zijn webshop kan je T-shirts, muismatten, petten en een pluchen beertje kopen!

Verklaring succes Quin

Toen een tijdje terug Dee een bericht van Divimove retweette over het opvallende succes van zijn YouTube-leven kwamen er ook reacties binnen die ze negatief vond. Vooral de mening dat dit alles te maken heeft met Enzo Knol stak haar. Ze vond dat onzin en wees op het groot aantal views dat zijn video’s krijgt. Je blijft toch niet naar zijn video’s kijken als je er niks aan vind?

Dat is op zich waar. Inmiddels heeft Quin ruim 400.000 abonnees. In zijn leeftijdsgroep van 14 tot 18 jaar moet de jongen uit Zeist inmiddels tot 1 van de meest succesvolste Nederlandstalige YouTuber behoren! Als dit zo doorgaat heeft hij binnen een paar jaar Enzo Knol ingehaald!

Het aantal views van zijn video’s zijn zeker indrukwekkend, maar het snelle succes heeft natuurlijk alles te maken met zijn optredens in de vlogs van Enzo en dat bedoel ik zeker niet negatief. Zo werkt dat gewoon bij YouTube.

Enzo kreeg ook hulp

Enzo heeft in het begin van zijn carrière ook veel hulp gekregen van zijn broer Milan die al veel eerder een bekende YouTuber was. En Milan hielp zijn ex-vriendin Jill met haar vloggen waardoor ze na al ruim 200.000 abonnees heeft.

Haar meest bekeken video, ruim 440.000 views: Enzo valt 10 meter. Ik hoef natuurlijk niet te zeggen wie daar in voorkomt. Ook in de populairste video op het kanaal van Rutger Vink (Furtjuh), meer dan een miljoen keer bekeken, speelt de uit Drenthe afkomstige vlogger een hoofdrol.

Ook heeft de bekende YouTube-ster al een paar keer een aflevering van Minecraft Survival met Quin opgenomen. Zoals bij iedere gamer die met Enzo samenwerkt krijg je dan als beloning een link naar je eigen Youtube-kanaal. Dat zorgt voor extra views en abonnees.

Minecraft

In een Minecraft aflevering zegt Enzo dat hij Quin ook geholpen heeft met zijn Youtube-kanaal. Op zijn advies heeft Quin al zijn eerdere video’s verwijderd. Die waren volgens Enzo niet echt goed. En net zoals Enzo vraagt Quin elke keer aan het einde van zijn video of je hem wil liken.

Aan dit snelle succes kan je concluderen dat het altijd goed is om met andere bekende Youtubers samen te werken. Vooral natuurlijk als die Enzo Knol heet. En daar hoeft Quin zich helemaal niet voor te schamen. Het succes is hem helemaal gegund!

Tv optreden Quin

Het succes heeft al zijn eerste tv-optreden opgeleverd in het programma BZT. In zijn vlog 473 Wat Een Drukte doet Enzo er verslag van. Vragen die hem vaak worden gesteld is: ben je het broertje van Dee? Antwoord: ja. En zelfs de vraag: ben je het kind van Enzo en Dee?

Wat duidelijk is uit de vlogs van de populaire vlogger is dat Enzo en Quin goed met elkaar kunnen opschieten. Hij wordt wel eens geprankt door Enzo en Quin heeft er aan gedacht om hem terug te pakken. Toch heeft hij dat tot nog toe niet gedaan. Hij zegt dat zielig te vinden om dat bij Enzo te doen.

Zijn lievelingsdier is een hond. De naam Uberquingames is verzonnen door zijn volgers van zijn kanaal. Meerdere vlogs zijn opgenomen met zijn vriedje Hidde.

Zie ook: Quin is een BAAS! – Geeft zwerver hamburger.

Ouders Quin

In een Q & A video wordt hem gevraagd waarom zijn ouders nooit in de vlogs van Enzo voorkomen. Dat is een vraag die wel vaker wordt gesteld, ook aan Enzo en Dee. Die laatse twee zijn daar nog niet op ingegaan. Helaas geeft hij in deze video geen duidelijk antwoord. Hij zegt alleen dat zijn moeder het niet zo erg zou vinden. Zijn vader wil er echter helemaal niets van weten. Toch zegt Quin het niet precies te weten. De vlogs krijgen miljoenen views per maand. Wellicht vinden zijn ouders dat teveel een schending van hun privacy.

Overigens komt de moeder van Quin en Dee wel in het begin van Enzo’s video’s voor. De vader is nog nooit in beeld geweest. Quin besluit door de vraag door te spelen aan zijn kijkers. Wat zouden hun ouders ervan vinden om geregeld in een populaire vlog te verschijnen?

Zie ook: Quin is BAAS – Geeft zwerver hamburger
Wat doet Quin om 3 uur ’s nachts in A’dam?

Check de nieuwste knolpower kleding.

Quin op Twitter / UberQuinGame op YouTube / Snapchatnaam: uberquingames/ En op Instagram/ UberQuin webshop

40 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UberQuinGames
Bumper Ernstig Ziek – Moet Worden Geopereerd!

“Het houd in dat Bumper gewoon kanker heeft.” Zo begint een verdrietige Quin van der Zeeuw zijn vlog ‘Bumper heeft een tumor’. Het gaat niet goed met Bumper, de hond die vooral bekend werd uit de video’s van Enzo Knol. Woensdagavond reageerde Bumper ineens nergens mee op en leek heel …

UberQuinGames
Quin Heeft YouTube-kanaal Eindelijk Weer Terug – Einde Aan Nachtmerrie

Quin opgelucht: “We hebben het hele YouTube-kanaal weer terug, alles is weer van mij, alle video’s staan weer online. We zijn wel 12.000 abonnees verloren.” Dat was even schrikken. Quin van der Zeeuw’s YouTube-kanaal bleek gehackt. Quin begreep er niks van. Hij deed toch aan tweetrapsverificatie? Wat blijkt? Quin had …

UberQuinGames
Quin van der Zeeuw Aangevallen Door Dronken Fietser

Quin van der Zeeuw, het broertje van Dee, is afgelopen donderdagavond aangevallen door een ´alcoholist´. Hij was met de elektrische fiets van zijn moeder naar zijn vriendin Isa gegaan. Bij terugkeer had de Zeistenaar per ongeluk een slingerende fietser aangetikt. Die kwam woedend achter hem aan en wist de jongen …