Quin Vlogt Met Knolpower Camera – Vader Quin In Beeld

UberQuinGames
4

In zijn laatste vlogs gebruikt Quin de exclusieve Knolpower camera die Enzo Knol onlangs introduceerde. Deze camera van Sony makelij is aan de voorkant versiert met het Knolpower logo.

Er zijn slechts 100 van deze camera’s gemaakt (limited editie) die Enzo in zijn webshop te koop aanbiedt voor € 399,99.

Vader Quin

Zoals jezelf kunt zien aan de Ijsland vlogs van Quin zijn de beelden van uitstekende kwaliteit. Detail: onder de vlog ‘Grootste ijsblok! – Ijsland volg #5’ wordt er weer gevraagd waarom zijn vader niet in beeld komt.

vader van Quinen Dee van der ZeeuwToevallig komt hij wel per vergissing heel eventjes in beeld. Het is wel erg vaag en slechts een seconde vluchtig te zien, maar de man heeft een groen jack aan die even later ook Quin aan heeft. In eerdere video’s was ook al in de verte iemand met dat groene jack te zien.

De vader en moeder willen niet in beeld en dat lukt ze vrij aardig, maar niet helemaal. Zie ook: Moeder en vader van Dee – zo zien ze eruit! En: Vader van Dee in beeld.

Nu wel bij mij sinds 3 weken, maar in december werd deze niet gerefreshed. Ergens in jouw programma bleef er wat hangen. Aangezien protected22 er nu mee komt, lijkt erop of het euvel nog niet is opgelost.

Huh. Of het ligt aan mij maar heb ik opeens super veel posts gemist? Gister nog gekeken en zag als laatste die over jills meeting en nu opeens super veel van uit december? Xd

Klopt P22 daar had ik ook last van. Maar dan in de periode 01-12 t/m 15-12. Ik denk dat in de settings van deze site iets niet goed gaat en/of e.e.a. dient aangepast te worden.

Bijzonder. Als je naar de homepage gaat wikker.nl moet je de laatste posts zien. Ik zie het wel op mijn pc.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UberQuinGames
4
Quin van der Zeeuw Reageert Op ‘Haters’ – Op 1 Dag Ruim 2700 Abonnees Erbij!

Het YouTubekanaal van Quin is onlangs gestegen naar 360.000 abonnees. Afgelopen donderdag kreeg hij er maar liefst 2721 abonnees erbij, een dag na zijn Fortine Livestream samen met Enzo Knol. Dat moet een recordaantal zijn en de jongen uit Zeist is er erg blij mee. Hij haalt het aan op …

UberQuinGames
2
Quin en Enzo Spelen Fortnite – Kijker Doneert 200 Euro!

‘Dit is echt niet normaal meer!’ roept Quin uit als hij ziet hoeveel donaties er binnenkomen tijdens de livestream. Quin speelde gisteravond live het razend populaire spelletje Fortnite samen met Enzo Knol die dit voor de eerste keer doet. En nog nooit heeft Quin zoveel kijkers gehad op een livegame! …

UberQuinGames
Quin Neemt Het Op Voor Omstreden YouTuber

YouTube-ster Logan Paul wordt gekort door YouTube in zijn reclame-inkomsten na zijn omstreden ‘zelfmoordbos-filmpje’. Quin reageert Quin is het daar niet mee eens, zo laat hij in een reactie onder NOSkort weten. ‘Niet terecht, iedereen maakt fouten.’ En: ‘Wat hij heeft gedaan is niet het beste natuurlijk. Maar om zijn …