Quin Vlogt Met Knolpower Camera – Vader Quin In Beeld

UberQuinGames
4

In zijn laatste vlogs gebruikt Quin de exclusieve Knolpower camera die Enzo Knol onlangs introduceerde. Deze camera van Sony makelij is aan de voorkant versiert met het Knolpower logo.

Er zijn slechts 100 van deze camera’s gemaakt (limited editie) die Enzo in zijn webshop te koop aanbiedt voor € 399,99.

Vader Quin

Zoals jezelf kunt zien aan de Ijsland vlogs van Quin zijn de beelden van uitstekende kwaliteit. Detail: onder de vlog ‘Grootste ijsblok! – Ijsland volg #5’ wordt er weer gevraagd waarom zijn vader niet in beeld komt.

vader van Quinen Dee van der ZeeuwToevallig komt hij wel per vergissing heel eventjes in beeld. Het is wel erg vaag en slechts een seconde vluchtig te zien, maar de man heeft een groen jack aan die even later ook Quin aan heeft. In eerdere video’s was ook al in de verte iemand met dat groene jack te zien.

De vader en moeder willen niet in beeld en dat lukt ze vrij aardig, maar niet helemaal. Zie ook: Moeder en vader van Dee – zo zien ze eruit! En: Vader van Dee in beeld.

Nu wel bij mij sinds 3 weken, maar in december werd deze niet gerefreshed. Ergens in jouw programma bleef er wat hangen. Aangezien protected22 er nu mee komt, lijkt erop of het euvel nog niet is opgelost.

Huh. Of het ligt aan mij maar heb ik opeens super veel posts gemist? Gister nog gekeken en zag als laatste die over jills meeting en nu opeens super veel van uit december? Xd

Klopt P22 daar had ik ook last van. Maar dan in de periode 01-12 t/m 15-12. Ik denk dat in de settings van deze site iets niet goed gaat en/of e.e.a. dient aangepast te worden.

Bijzonder. Als je naar de homepage gaat wikker.nl moet je de laatste posts zien. Ik zie het wel op mijn pc.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UberQuinGames
Bumper Ernstig Ziek – Moet Worden Geopereerd!

“Het houd in dat Bumper gewoon kanker heeft.” Zo begint een verdrietige Quin van der Zeeuw zijn vlog ‘Bumper heeft een tumor’. Het gaat niet goed met Bumper, de hond die vooral bekend werd uit de video’s van Enzo Knol. Woensdagavond reageerde Bumper ineens nergens mee op en leek heel …

UberQuinGames
Quin Heeft YouTube-kanaal Eindelijk Weer Terug – Einde Aan Nachtmerrie

Quin opgelucht: “We hebben het hele YouTube-kanaal weer terug, alles is weer van mij, alle video’s staan weer online. We zijn wel 12.000 abonnees verloren.” Dat was even schrikken. Quin van der Zeeuw’s YouTube-kanaal bleek gehackt. Quin begreep er niks van. Hij deed toch aan tweetrapsverificatie? Wat blijkt? Quin had …

UberQuinGames
Quin van der Zeeuw Aangevallen Door Dronken Fietser

Quin van der Zeeuw, het broertje van Dee, is afgelopen donderdagavond aangevallen door een ´alcoholist´. Hij was met de elektrische fiets van zijn moeder naar zijn vriendin Isa gegaan. Bij terugkeer had de Zeistenaar per ongeluk een slingerende fietser aangetikt. Die kwam woedend achter hem aan en wist de jongen …